WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto ja wrzucę swój brzuszek, przedświąteczny, bo później może być większy, ale po wielkanocnym obżarstwie
http://iv.pl/images/29791585358042871432.jpgżabka04, bbeczka91, Angela89, Pysiaczek89, Anulka01, Behemottka, Pauka, Broszka, AniaLewandowska, Dzierzba, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, A_n_k_a_80, Ewelina.Irl, claudiuszek, Aga_Andzia, Malutka92, violett, mmargol, bisacz, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Powiedz. Szybko Ci sie udało wyłapac tętno?
Tak za pierwszym razem, ale juz w tym zaawansowanym tygodniu?
Bo ja tez sie zastanawiam
Nie bylo problemu:)wiedziałam że w dolnej części więc pare razy przejechalam i znalazłam bijace serducho:) pokazywałam 4 letniemu chrześniakowi na pól siedząco i bylo lepiej słychać niż później mojemu mężowi dalam posłuchać na lezaco-detektor musial być na Full głośność.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
AniaLewandowska- śliczne fotki dostałaś, aż sie łezka zakręciła w oku
dzielna Twoja córa, dobrze ze obeszło sie bez szycia
Dzierzba jestem w szoku! Starsza kobieta takie słowa...szkoda gadać nawet...
Ulfe, ja tez używam detektora, na poczatku sie denerwowałam bo dziewczyny słyszały serduszka w 11 tygodniu, a ja nie umiałam znalezc tętna, ale od 13 tygodnia znajduje bez problemu, piękny dźwięk, mozna słuchać całymi dniami
Ja zrobiłam 2 baby ale odkąd jestem w ciąży nic mi w kuchni nie wychodzi i one tez jakies takie marneAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska wrote:ze wstrzymałaby sie z kupowaniem różowych ubranek i ze jeżeli w 16 Tyg nikt nam dalej nie potwierdzi, mamy przyjsc z córami i postara sie odgadnąć, kto mieszka. Dla mnie szok! Ale tak czy siak wiercipietka jest. Za nic nie chciała współpracowac. Obracała sie dupka jak tylko mogła, siedziała po turecku, noga podrzucała sobie pępowinę, drapała sie po głowie i zabawnie machała. Od poniedziałku urosła 0,5 cm i dziś miała: 8,06 cm czyli znów wyprzedzenie o ponad tydzień - 14 tydz i 1 dzień.
Wiec kto Ty jesteś?? Haniutek czy Kubulek?
A poniżej fotki:
AniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Boli którąś może spojenie łonowe? Dziś zaczeło mi dokuczać, pierwszy raz nigdy tak nie miałam ;/ Najgorzej jest przy chodzeniu
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mnie bolało w pierwszej ciąży ale dopiero pod koniec jak mi się szyjka skracała. Może ci się rozciąga albo dzidzia się tak ułożyła?
-
nick nieaktualnyOstatnie ciasto wyszło z piekarnika - jabłecznik z pianką i kruszonką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/602ffcd8d55f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:02
Behemottka, Dzierzba, Strazaczka1990, AniaLewandowska, Anulka01, claudiuszek, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
Angela myślę że na rozejscie się spojenia to by było za wcześnie
Są różne więzadła a ty trochę popracowalas
Ja od początku ciąży nie mam objawów a w ostatni weekend przelezalam z powodu bólu podbrzusza. Najpierw to była prawa pachwina i przestraszylam się wyrostka. Potem rozeszlo się na całość. Pomyślałam później że to dla tego że dwa dni wcześniej sprzatalam na przyjazd szwagierki
Znów mnie nic nie boli