X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mieliśmy niby imiona wybrane, a kilka dni temu rozważaliśmy inne opcje i już to nie jest takie pewne :P łatwiej byłoby mówić do brzucha po imieniu, niż po prostu BOBO :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak szczerze to nr jeden jest, ale w sumie 14 propozycji: wypisałam te imiona, ich zdrobnienia, daty imienin...zaczniemy myśleś i dyskutować po potwierdzeniu płci ( na poczatku drogą eliminacji) bo ja jeszcze mam cicha nadzieję na Milenę Annę ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia zdrowia dla meza. Juz jest lepiej?

A ja w ostatnich dniach chyba myzianko zaczelam czuc w brzuchu :-) odtwarzalne uczucie wiec tk chyba to :-)

Mokrego Dyngusa! :-)

violett, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już sama nie wiem czy to ruchy czy świąteczna niestrawność... czekam na coś bardziej wyraźnego :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ruchów dzidzi brak, ale flaczki na pewno się przemieszczają...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam i czekam na ruchy a leniuch moj nie chce. Moge zalowac tych slow, prawda?:P

Z mezem juz lepiej - mam nadzieje. Goraczka zeszla. W nocy 1 raz odwiedzil wc i cisza. Oby tak zostalo...

Dzis do tesciow jade. O ile oni sa spoko tak rodzenstwo meza doprowadza mnie czasem do szalu ...:/

Mokrego dyngusa!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh widzę, że wiele boryka się z choróbskami :/ w ciaży to masakra, ja boję się, że to zaszkodzi dzieciom. Nie mam na szczęście gorączki i chyba już się nie pojawi. Piję cytrynę, miód, zrobiłam syrop z cebuli, płuczę gardło i niby lepiej ale to dopiero rano ... kaszel dalej mam odkrywający aż zbiera na wymioty :( boję się tego kaszlu, że brzuch za mocno się napina, a że mnie kłuje od kilku dni czasami to nie wiem to moja wina, czy zwyczajnie rosną.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) Ksosia trzymaj się i nie daj chorobie a mężowi szybkiego powrotu do zdrowia :)

Wiecie co czuje się jak wyrodna matka....moj fasolinek zaliczył 1 dyskotekę wczoraj....CIEZARNA i DYSKOTEKA ! Ale byliśmy tylko 2 godz bo mąż do pracy o 5 wstawal ale jechala cała ekipa znajomych i z ciekawości pojechaliśmy bo nowy klub w Rybniku otwarli Ambrozja Exclusive Club...faktycznie ekskluzywny bo znajomi za lożę + wstęp dla 14 os. zapłacili...1200 zl!!! Nie mogłam tego przeżyć bo to prawie wózek nowy!! Myśmy tylko wstęp placili bo na chwilę ale i tak te 40zl boli mnie do teraz :/:P

Strazaczka1990, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na szybko nadrobię was w środę jak już R pojedzie w końcu do pracy, będę miała święty spokój. Sytuacja w miarę stabilna napiszę więcej później.

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY !! i żeby taka piękna pogoda już została na dłużej :)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak na chwilke, witam sie w 17 tygodniu :)

Mam okropny katar, co mozemy na to?

Milego swietowania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dyngusowo ;)
    Jestem objedzona, ze huhuhuhu ;) a najgorsze jest to, ze żołądek sie tak rozciągnął, ze ciagle jestem głodna ;)
    Wieże, ze dopadają Was rożne dolegliwości. Mnie rownież nie ominęło szlag jasny :/ na wardze schodzi mi po raz kolejny oprycha (juz wiem, ze bedzie moim częstym gościem do końca ciąży) a wczoraj dopadło mnie zapalenie spojówki (znowu lewe oko; chyba przez ten ostatni wylew oko jest słabsze i bardziej wrażliwe). Wyglądam fatalnie :( a jutro mam spotkanie z klientem - chyba będę musiała to przełożyć.
    Ale dosyć marudzenia! Jakoś trzeba żyć :) mimo wszystko dziś znowu planujemy spacerek podobnie jak wczoraj ;) aczkolwiek dziś tylko we dwójkę, bo dzieci pojechały "do drugich".
    Moi rodzice i siostra sie nie odezwali nawet z życzeniami i było mi cholernie przykro z tego powodu. Jedynie mój młodszy brat zrobił veto i trzymając moja stronę przyjechał do Nas na śniadanie i został aż do deseru.
    Nic, jutro Onkologia i kilka godzin spędzonych w kolejce, chyba ze upomnę sie, ze jestem w ciąży.
    Pirelka - spokojnie. Dzidziusiom nic nie bedzie.
    Violett - dziewczyny pisały kiedyś o rożnych sposobach, czosnku do nosa, czyszczeniu woda morska.
    Lusia - trzymaj sie
    Ksiosia - dobrze, ze z mężem juz lepiej
    LRF - cholera, u mnie ruchya delikatne juz czułam. Teraz jakoś jakby ustały. Nie lubię, wrrrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 14:00

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)IDE na śniadanko ...gołąbki czekaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka wyslij chociaz jednego :)
    Ja naprawde uwielbiam golabki!:)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w pierwszym dniu 5 miesiaca !!
    Milego I mokrego dnia ;)

Strazaczka1990, mychakruszyna, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przeglądam ciuszki dla maluszka, tyle ładnych rzeczy kusi, a w internecie ludzie to za grosze sprzedają ;) jeszcze trochę, a będzie trzeba szafę kupić :)

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam artykuł wzruszający ale z pięknym zakończeniem :)

http://babyonline.pl/prawdziwe-historie-starania-o-dziecko-narodziny-wczesniaka,prawdziwe-historie-nieplodnosc-artykul,17367,r1.html

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my pozdrawiamy ze słonecznego morza :)

bbeczka91, Strazaczka1990, Ksosia, agatia, megg, violett, mychakruszyna, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Polecam artykuł wzruszający ale z pięknym zakończeniem :)

http://babyonline.pl/prawdziwe-historie-starania-o-dziecko-narodziny-wczesniaka,prawdziwe-historie-nieplodnosc-artykul,17367,r1.html
    Skąd ja to znam.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Aaaaaa, małżonek moj teraz zmienia zdanie na temat imienia Adam. Adam, Adaś. Robokuba. Hmmm.... ;)
    My tez chcemy Adama :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Jak wam mijaja swieta ?
    My cale swieta u moich rodzicow . Dzis zamowilismy bilety do polski lecimy 8 kwietnia .
    Musze was troche nadrobic .

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 521 522 523 524 525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ