WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dziś też odpoczywam, namęczyłam się wczoraj, stopy mnie tak zaczęły boleć wieczorem, że nie byłam w stanie ustać, plecy prawie do tyłka weszły, więc dziś pełen luuuz. Dostałam od męża piłkę do pilatesu i trochę się na niej bujam - muszę przy okazji poszukać jakiś fajnych ćwiczeń na mięśnie kegla, bo wstyd się przyznać popuszczam przy kichaniu (lub kaszlu czy jak za mocno się śmieję), a nigdy z tym nie było problemu
wczoraj mąż wywinął na niej koziołka bo się wygłupiał i myślałam, że będzie po świętach, bo ledwo wstał z podłogi, hehe...
Po południu przyjeżdżają moi rodzice z bratem i już nie mogę się doczekać
wesołych i smacznych! ja się tak objadam, że hej, za dwóch jemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 13:05
Strazaczka1990, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zjadłam całkiem spory obiad, a po 20 minutach stwierdzam, że coś bym jeszcze zjadła
a teść mi nałożył całkiem spory kawałek mięsa i pyta czy zjem cały czy na pół, bo duże porcje są, ja tak patrzę "w sam raz dla mnie"
o 16:00 goście przyjeżdżają więc pewnie zalegnę sobie z książką i poczekam
w nic eleganckiego się nie mieszczę, więc ubieram zwykłą koszulkę, trudno...
Strazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie pogoda fantastyczna :)34stopnie w słońcu
Objadlam się.Wszyscy mało Ci zjedli a ja ciągle buzia mielilam.Wychodziłam chwilę na dwór zwracalam i znowu jadlam
A teraz leże i zasypia mi sięBehemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt
Mnie coś gardło dopada i kaszel, do tego zęby mnie bolą.. ale mam nadzieję, że nic więcej mnie nie rozbierze.
Miłych Świąt!teraz z drugiej strony.A jak polykam to boli migdał mnie.Coś ropnego mi tam narosło. Już powoli mam dość ciągle mnie coś bierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 16:44
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ksosiu masakra
współczuję
Behemottko wydaje mi się, że to Ty wrzucalas, taki pas do rozpiętych jeansów, nie wiem, jak to się nazywa. Proszę i info
Haha! Po świętach trzeba rozpinać spodenki?!Żartuję oczywiście;) To dziecko Ci się objadło
Nazywa się Bellaband. Już noszę, sprawdza się super - nic nie spadaDzisiaj mój rozporek będzie chyba rozpięty na maksa!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4118d5db4f6.jpg
Najlepiej kupić na Ebay, bo zdecydowanie takiej. Ja płaciłam $9.99 za sztukę. Używam głównie czarnego. Mój rozmiar 2, w PL noszę 40, czasem 42.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 18:41
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie weszlam z mezem zeby zapytac jak zapobiec u siebie to mi powiedziala ze odrazu na oddzial mam przyjezdzac jakby cos sie zadzialo! :o
Maz sie tym zmartwil ale poki co ze mna ok.
Mam nadzieje ze mu do jutra przejdzie...mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Ua nas swieta zakonczone na SORze...
Maz ma goraczke, dreszcze. Ludzi masa z podobnym problememjakis wirus...
Przyjemnego dnia :*
Przepraszam nie lubię i współczuję takich świąt. Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje.
Za małe ikonki na kom.