WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzierzba wrote:Ja czułam od początku, że chłopaki. To samo miałam z Maksem. Nawet jak oglądałam ciuszki to tylko dla chłopców
Ja też czułam, że syn, a tam córka14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Z okazji Świąt Wielkanocnych kochane Mamusie życzę, aby nastrój tych Świąt przybranych wiosenną radością i beztroską utrwalił się w Waszych sercach na długi, długi czas i pozostał z Wami także w poświątecznej codzienności! Dużych brzuszków i brykających maluszków!!!
I jeszcze taka refleksja ks. Twardowskiego na ten piękny czas
Nie umiem być srebrnym aniołem -
Ni gorejącym krzakiem -
Tyle Zmartwychwstań już przeszło -
A serce mam byle jakie.
Tyle procesji z dzwonami -
Tyle już alleluja -
A moja świętość dziurawa
Na ćwiartce włoska się buja...
Żeby choć Matka Boska
Przez chmur zabite wciąż deski -
Uśmiech mi Swój zesłała
jak ptaszka we mgle niebieskiej.
I wiem, gdy łzę swoją trzymam
Jak złoty kamyk z procy -
Zrozumie mnie mały Baranek
Z najcichszej Wielkiej Nocy.
(- ks. Jan Twardowski)Dzierzba, Behemottka, Pauka, Pysiaczek89, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ściskam Was świątecznie
Niech to będzie radosny czas. A za rok świętujemy z pociechami
mychakruszyna, claudiuszek, Dzierzba, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
dzien dobry...Odzywam sie dopiero teraz bo mamy jeszcze dużo roboty .Nie dam rady nadrobić;c Przepraszam...
Wesołych Świąt każdej Myszce życze :*
Kiełbasy już w tym koszyku nie ma..zjadłam wychodzac z Kościoła ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 14:45
AniaLewandowska, Pysiaczek89, claudiuszek, Dzierzba, KasicaLisica, megg, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Oficjalnie dwa dorodne, sterczące kutasiki
Tętno jest ok, nie ma oznak TTTS, nie widać żadnych wad
. Bliźniak I ma 9,5 cm a bliźniak II 9,0 cm.
Chłopaki rosną, tatuś dryfuje na chmurce szczęścia, starszy brat patrzy jakie klocki im udostępni, a mamusia może w końcu zamawiać wyprawkę.
ksosiu wpisz mi dwie sztuki mężczyzn i wizytę na 8.04
Rodzinka.pl jak sie patrzy!
Moje gratulacje!
Wpisze jak bede przy kompie!Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba - Gratulacje!!!!
Ehhhhhh a ja jestem taka skołowanajuz zaczęłam kupować różowe ubranka
przyzwyczaiłam sie do mysli, ze bedzie dziewczynka, a tu nagle, ze moze nie do końca. Oczywiście mój M znowu mówi do brzucha: Kuba!
Wróciliśmy z wojaży. Kościół, odwiedziny u dziadka, ostatnie zapomniane zakupy i teraz juz nic mi sie nie chcea tu jeszcze ciacha trzeba upiec. Jednak chyba sie troszkę zdrzemnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 14:54
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Wesolych Swiat, duzo radosci i milych chwil w rodzinnym gronie
Jedzcie bez umiaru, bo to czas, kiedy nam wolno
Dzierzba, gratuluje chlopakow! Jak sie z tym czujesz? Bo ja ciagle lapie sie na myslach: "jej, bede miala syna!" hihi, musze sie przyzwyczaic do tej mysli
Aaa i sliczny brzuszek Mycha chyba wrzucila, mam podobny w tej chwili, choc od dwoch dni jakis sterczacy sie zrobil
Odezwe sie po swietach, bo jestem u rodzinki i czasu brak, buziaki :*_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyP.S. Ach, jeszcze co do ruchow, to ja czuje od poczatku tego tygodnia, codziennie, najbardziej przed snem. Bylam pewna, ze to maluch, a lekarz stwierdzil, ze za wczesnie. I tak czuje, ze to moj lobuz, no!
AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Dziewczyny Wesolych Swiat, duzo radosci i milych chwil w rodzinnym gronie
Jedzcie bez umiaru, bo to czas, kiedy nam wolno
Dzierzba, gratuluje chlopakow! Jak sie z tym czujesz? Bo ja ciagle lapie sie na myslach: "jej, bede miala syna!" hihi, musze sie przyzwyczaic do tej mysli
Aaa i sliczny brzuszek Mycha chyba wrzucila, mam podobny w tej chwili, choc od dwoch dni jakis sterczacy sie zrobil
Odezwe sie po swietach, bo jestem u rodzinki i czasu brak, buziaki :*Całą trojcą chcieliśmy chłopaków. Kamień z serca bo kasa za ostrokół i kopanie fosy zostanie
KasicaLisica, Pysiaczek89, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Dzierzba jeszcze raz wielkie gratki
czyli Miłosz i Mieszko tak?
AniaLewandowska, żabka04, mmargol, megg, YvonnElizabeth, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość