WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:u mnie na mazowszu i u tesciow w pomorskim wystawia sie koszyczki przed oltarzem i wraca do lawki, po swieceniu koszyk sie odbiera
mychakruszyna to na prawde jestes kruszyna
tu u tesciow bratanek meza jest przeziebiony, wieczorami od czwatku podwyzszona temperaturamam nadzieje ze sie nie zalapie bo az nie ma jak dziecko na dystans od siebie trzymac jak on steskniony za ciocia ktora widzial ostatnio prawie dwa miesiace temu...
Tez czasem bede podczytywac ale zycze Wam wszystkim zdrowych i pogodnych swiat spedzonych w gronie najblizszych osob -
Widzę, ze u Was chróbska. U nas to samo. Dziś mieliśmy wyjeżdżać na święta, a wczoraj potomek 40stopni gorączki miał i kaszel. Zostajemy w domu. Na szczęście czesc rezerwacji udało się odwołać. Ja rano biegałam po sklepie jak szalona w poszukiwaniu jajek i pieczywa choćby. Z dzieckiem tak jest, że nic się nie da zaplanować.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Ja chciałam sernik piec żeby do rodziców też wziąć...a mama ten sam upiekła
więc dalam sobie spokój. Ale rano byłam u piekarza po chlebki na żurek i stała piekna babka czekoladowa przekladana brzoskwiniami i jakimś tam musem choć bardziej wygląda jak tort
ale juz mam ochotę
a tak bez szaleństw tylko żurek wieczorem wstępnie zrobię i farsz pieczarkowo-serowy do jajek :)i starczy
we dwoje z mężem i tak więcej nie zjemy.
-
nick nieaktualny
-
Oficjalnie dwa dorodne, sterczące kutasiki
Tętno jest ok, nie ma oznak TTTS, nie widać żadnych wad
. Bliźniak I ma 9,5 cm a bliźniak II 9,0 cm.
Chłopaki rosną, tatuś dryfuje na chmurce szczęścia, starszy brat patrzy jakie klocki im udostępni, a mamusia może w końcu zamawiać wyprawkę.
ksosiu wpisz mi dwie sztuki mężczyzn i wizytę na 8.04kamciaelcia, martta, mychakruszyna, bbeczka91, żabka04, claudiuszek, Bratek, KasicaLisica, Behemottka, inzynierka, AniaLewandowska, violett, Angela89, Pysiaczek89, mmargol, Broszka, Malutka92, bisacz, Anulka01, megg, YvonnElizabeth, mysza0406, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dzierzba gratuluję
ja dopiero 20 kwietnia się dowiem ale nie mam juz parcia jak wcześniej
Dorwałam się do marcepanu z aldi w kształcie jajka z czekolada w rumie...myślicie ze 5% rumu w składzie mi zaszkodzi? Jezu to jest pyszne!Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Co za cholerstwo sie przypaletalo do mojej młodej
dopiero chodzila i byla zwawa,a teraz termometr pokazuje nam 40.8 podalam Ibufen i zbieramy sie do przychodni świątecznej,mam nadzieje,ze obędzie się bez szpitala
-
Wesołych Świąt!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7ec0bc76545.jpgDzierzba, kamciaelcia, Bratek, KasicaLisica, AniaLewandowska, violett, Angela89, Anulka01, megg, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz mój mazvgada że będzie robił do skutku aż wyjdzie synek.
Więc modlę się o synka hahaha
A córką zawzięcie mówi że tam rośnie siostrzyczka
Aż się boję co usłyszę od gina na wizycie którejśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 13:27
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Wiesz mój mazvgada że będzie robił do skutku aż wyjdzie synek.
Więc modlę się o synka hahaha
A córką zawzięcie mówi że tam rośnie siostrzyczka
Aż się boję co usłyszę od gina na wizycie którejśżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wcinam niby to co na chłopaka wg przesądów i czuje ze chłopak.
Ale jak córką się tuli do brzucha i chodzi i mówi że tam siostrzyczka rośnie to ja głupieje i sama nie wiem co tam rośnie.
Nie ukrywam ale bardzo bym chciała z mężem synka.Ale czas pokaże.
Mam nadzieję że na następnej wizycie nie będzie dziecko się wstydziłam i pokaże mamusi co mam między nóżkami -
żabka04 wrote:Ja też wcinam niby to co na chłopaka wg przesądów i czuje ze chłopak.
Ale jak córką się tuli do brzucha i chodzi i mówi że tam siostrzyczka rośnie to ja głupieje i sama nie wiem co tam rośnie.
Nie ukrywam ale bardzo bym chciała z mężem synka.Ale czas pokaże.
Mam nadzieję że na następnej wizycie nie będzie dziecko się wstydziłam i pokaże mamusi co mam między nóżkamiWażne żeby zdrowe było ale cię rozumiem, ja też o chłopakach marzyłam.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiście że najważniejsze żeby było zdrowe.
Ja się uciesze z każdej płci ale najbardziej z męskiej bo mąż nie będzie mi robił dzieci do skutku aż zobaczy synka.
On pewnie żartuję ale wiecie jak to jest hahaha
Jeszcze nie dawno sama stanęłam w łazience włosy sobie robiłam i tak na myśl naszła mnie myśl o trzecim dziecku.
Potem sama myślam o czym to ja myślę hihi
Ale to czas pokaże i sytuacja w domu pierw niech jedno urodzę potem będę debatę urządzać z mężem:-)Dzierzba lubi tę wiadomość