WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy wczoraj myśleliśmy nad imionami, nawet mój mąż rzucił taką propozycją że przez 5 minut nie mogłam się przestać śmiać, niestety okazuje się, że wybór imienia wcale nie będzie taki prosty
poszłam do teściów spytać się czy nie potrzebują jakieś pomocy, a skończyło się na plotkach i herbacie. Teraz nastawiłam mięso na galaretkę i będę gotować brokuły do sałatki -
Malutka92 wrote:U nas dalej walka z gorączka
masakra jakas 41.6 najwyzsza dzisiejsza gorączka. Jak dzwoniłam do przychodni kolo 12 z zapytaniem czy przyjeżdżać z dzieckiem z taka gorączka to pani z rejestracji połączyła mnie z lekarzem,ktory powiedzial,ze mamy sie ratowac paracetamolem w czopkach i zbijac goraczke.I taka walka z wiatrakami
I standardowo mloda skonczy chorować to ja zaczne... ehh biedne dziecie
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:U nas dalej walka z gorączka
masakra jakas 41.6 najwyzsza dzisiejsza gorączka. Jak dzwoniłam do przychodni kolo 12 z zapytaniem czy przyjeżdżać z dzieckiem z taka gorączka to pani z rejestracji połączyła mnie z lekarzem,ktory powiedzial,ze mamy sie ratowac paracetamolem w czopkach i zbijac goraczke.I taka walka z wiatrakami
I standardowo mloda skonczy chorować to ja zaczne... ehh biedne dziecie
Może jakiś dyżur świąteczny? Bo z taką gorączką to już nie żarty..Malutka92 lubi tę wiadomość
-
Więc ja nietypowo życzę Wam z okazji świąt Wielkanocnych zdrowia dla maluchów i dla Was dziewczyny. Dodatkowo standardowo niech święta będą radosne i pełne spokoju spędzone w gronie dobrych ludzi.
Dzierzba, AniaLewandowska, YvonnElizabeth, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak na chwilkę chciałam się przywitać i życzyć Wam spokojnych, ciepłych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa.
Ja dzisiaj siedzę na obiedzie weselnym właśnie. A później jeszcze do młodych na dalszą imprezę. Trochę już nie mam siły ale mąż jest starszym. No cóż, dam rade bo jest fajnie.
Nadrobienia was jutro. Pozdrawiam świątecznieDzierzba, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW końcu chwila dla siebie. Mój dzieć niestety jakiś wstydliwy, ani ładnie buźki, a ni co między nóżkami nie pokazał, ale grunt, że zdrowy!
http://naforum.zapodaj.net/9ae0303c4ff3.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/fdd6f369d541.jpg.htmlDzierzba, żabka04, claudiuszek, Strazaczka1990, mysza0406, A_n_k_a_80, Behemottka, martta, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiech radosne Alleluja będzie dla Was
ostoją zwycięskiej miłości i niezłomnej wiary.
Niech pogoda ducha towarzyszy Wam
w trudzie każdego dnia,
a radość serca w czasie zasłużonego odpoczynku.
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
Zyczy nasza 3 czyli Ja,Lukasz oraz nasz BabelDzierzba, claudiuszek, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak ja zazdroszczę Wam wszystkim, które pojechałyście na gotowe. Ja już dziś ledwo się na nogach trzymam, u nas będą goście i trzeba było wszystko ogarnąć, aż mi się słabo zrobiło i trochę popłakałam, więc pewnie wezmę prysznic i pójdę w kimę wkrótce, a miałam zrobić maseczkę i pomalować paznokcie, chyba nici z tego.. no cóż, jutro z samego rana wszystko doprawić i przygotować sos tatarski...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Ja na chwilę, żeby złożyć Wam życzenia wspaniałych Świątspełnienia marzeń, donoszenia ciąż i urodzenia zdrowych dzieciaczkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 12:39
martta, Strazaczka1990, Behemottka, żabka04, Angela89, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w domu cyrk. Jest 16 osob. W piątek już padał na twarz, brzuch mnie bolał, mimo że wszystkie cięższe pracę wzięła na siebie mama. Ale nic to. Teraz odpoczywam. Rodzina w Kościele, a ja zostałam z 10-miesięczna Mają
trzeba się wprawiac
Pozdrawiam Was wszystkieStrazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość