X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas leniwie, zaraz się zbieramy w gości i mam dylemat w co się ubrać, bo w nic eleganckiego się nie mieszczę :( ubrać jeszcze za dużą koszulę czy może zwykły t-shirt i sweterek..?

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj paradowalam w zaduzej sukience(myslalam ze troche wiecej mnie bedzie na te swieta)nikt niezwracal uwagi
    my ciezarne mamy ten plus ;)

74700tc7xapwpc4i.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam poświątecznie! Obżarta i zadowolona:) mieszczę sie juz tylko w dres ciążowy:)
    Bardzo mi przykro ze niektóre musiały spędzić święta w towarzystwie paskudnych chorób:(
    My juz dzisiaj pożegnaliśmy ostatnich gości i teraz odpoczywamy:) Pogoda była w Poznaniu przecudowna! W końcu posiedzialam w ogrodzie w cieplutkim przyjemnym słoneczku.

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 22:51

Malutka92, Ewelina.Irl, Dzierzba, AniaLewandowska, mmargol, Strazaczka1990, megg, violett, Sabina, Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Swięta,święta i po świętach. ;) Ja czuje chłopaków już. Czuję od kilku dni ale od wczoraj mam 99% pewności, że to oni. Syn w końcu wstał bez gorączki, a ja już zdrowa. :) Bardzo się objadłyście? Ja nie muszę gotować przez dwa dni. Jakoś się nie objadałam, raczej tak zwyczajnie + ciasto w bonusie. :P Niepokoję się trochę bo waga stoi. Jak było 55 tak jest cały czas.

Strazaczka1990, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4391642d3ad1.jpg
    A tu my poswiatecznie :)

AniaLewandowska, Dzierzba, Malutka92, mmargol, bisacz, Anulka01, Broszka, Strazaczka1990, megg, inzynierka, Pysiaczek89, violett, bbeczka91, żabka04, Sabina, miniaturka31, claudiuszek, mychakruszyna, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wracamy od tesciow, juz niedalekon Autostrada a1 o dziwo prawie pusta, chyba ludzie na te swieta tak niepowyjezdzali ;-)
    ja staralam sie jesc normalnie bez obzarstwa, ale zauwazylam, ze waga ruszyla.. chyba ze moja waga jutro rano wskaze inaczej :P wreszcie bilans wagowy od listopada na 0 wychodzi :-) maluch musi ladnie rosnac :-)
    Jak u Was dyngus? polewanie woda bylo? u nas nie bo dzieci przeziebione, ja na szczescie zdrowa ;-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak ja Wam zazdroszczę ze z wagą stoicie! Ja tam swoich chłopaków solidnie zlalam wodą!
    Ewelina fajny brzusio:) A Ty nie miałaś dłuższych włosów?

atdcupjy14gifv7v.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja od poczatku ciazy bylam lzejsza o nawet 2,5 kg, wiec sie ciesze, ze w koncu waga ruszyla :-) jestem spokojniejsza :D
    Ale fajnie woda poszla w ruch i tradycja utrzymana. Ja to pamietam i wspominam jak za dzieciaka caly dlm mokry, bo z samego rana nie zdazylismy na dwor wyjsc, mama krzyczy bo podloga mokra, a my krzyczymy i lejemy, frajda niesamowita byla, a najlepiej jak z zaskoczenia sie kogos polalo :D ach tam :-D

Anulka01, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Jejku jak ja Wam zazdroszczę ze z wagą stoicie! Ja tam swoich chłopaków solidnie zlalam wodą!
    Ewelina fajny brzusio:) A Ty nie miałaś dłuższych włosów?
    Tak mialam ale nie duzo dluzsze . Bylam u fryzjiera pisalam wam jakis czas temu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:07

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4391642d3ad1.jpg
    A tu my poswiatecznie :)
    Ślicznie wyglądasz :)

mmargol, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff wreszcie dotarlismy, dla nas swieta zakonczyly sie wlasnie teraz. Powrot do codziennosci. Tylko, ze ja sie wyspie, bo urlop zaczynam i zwolnienie od razu, a maz do pracy rano hihi cos sie zlosliwa zrobilam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:32

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja muszę wstać przed 7:00 :( ale tylko ten tydzień i mam tydzień urlopu! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie klepnelismy wakacje w Chorwacji :):) jupiiiiii :) podróż rozkładamy na 2 dni, wiec mam nadzieje, ze z duzyyyy
    Brzuszkiem dam radę ;) Od jakiegoś czasu rezerwujemy wszelkie pobyty przez aplikacje airbnb. Ludzie na całym świecie oferuja do wynajęcia swoje prywatne kwatery, omijając przez to biura podróży. Super sprawa.

megg, Strazaczka1990, mmargol, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    A my właśnie klepnelismy wakacje w Chorwacji :):) jupiiiiii :) podróż rozkładamy na 2 dni, wiec mam nadzieje, ze z duzyyyy
    Brzuszkiem dam radę ;) Od jakiegoś czasu rezerwujemy wszelkie pobyty przez aplikacje airbnb. Ludzie na całym świecie oferuja do wynajęcia swoje prywatne kwatery, omijając przez to biura podróży. Super sprawa.
    Super sprawa, dopóki sie nie okaże, ze jest jakies niezaplanowane popularne święto, zjazd, impreza, koncert i Ci poodwoluja rezerwacje :)
    My tak w zeszłym roku do Barcelony lecieliśmy na kilka dni. Sie okazało pózniej, ze akurat w ten weekend jest superpuchar Hiszpanii (czy króla czy coś w ten deseń) i barca w nim gra.
    Wiec trzeba uważać.
    Bo rezygnacja bezkosztowa z rezerwacji jest fajna, jak Ty możesz zrezygnować. Ale jak dwa dni przed wylotem zostajesz z ręka w nocniku to kiepsko ;)

W Paryżu za to chłopak hasło do wifi zapisał tak niewyraźnie, ze nie dało sie odczytać. A sam pojechał za granice - zero kontaktu :)

A co do Chorwacji to moj po azjatyckich wojażach zaczął sie bać latania i tez coś wspominał o Chorwacji na następne wakacje (kiedyś). Ale mnie przeraża ta podróż :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)padam na twarz

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Super sprawa, dopóki sie nie okaże, ze jest jakies niezaplanowane popularne święto, zjazd, impreza, koncert i Ci poodwoluja rezerwacje :)
    My tak w zeszłym roku do Barcelony lecieliśmy na kilka dni. Sie okazało pózniej, ze akurat w ten weekend jest superpuchar Hiszpanii (czy króla czy coś w ten deseń) i barca w nim gra.
    Wiec trzeba uważać.
    Bo rezygnacja bezkosztowa z rezerwacji jest fajna, jak Ty możesz zrezygnować. Ale jak dwa dni przed wylotem zostajesz z ręka w nocniku to kiepsko ;)

W Paryżu za to chłopak hasło do wifi zapisał tak niewyraźnie, ze nie dało sie odczytać. A sam pojechał za granice - zero kontaktu :)

A co do Chorwacji to moj po azjatyckich wojażach zaczął sie bać latania i tez coś wspominał o Chorwacji na następne wakacje (kiedyś). Ale mnie przeraża ta podróż :/

Na szczęście nam sie jeszcze taka "przygoda" z odwołaniem rezerwacji nie trafiła. I oby tak zastało :) na początku tez miałam obiekcje co do drogi i kilometrów, ale planujemy spać po drodze w hotelu przed Austria, zjemy śniadanko i spokojnym tempem z przerwami powinnismy dojechać na 18 na miejsce. Cieszę sie tym bardziej, bo wybraliśmy bardzo ustronne miejsce, malutkie miasteczko, a dodatkowym atutem jest fakt, ze wychodząc z domu wchodzimy od razu na plaże. Wiec w razie mega upałów M bedzie z dzieciakami szalał, a ja w chłodnym pokoiku doglądała ich :)
    A teraz uciekam spać - dobrej nocki

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Tak mialam ale nie duzo dluzsze . Bylam u fryzjiera pisalam wam jakis czas temu
    Umknęło mi;) Ja próbuje zapuszczać ale przy kręconych cieżko idzie.
    Jutro muszę wcześnie wstać i na krew lecieć. W środę wizytuję, moze dowiemy się co mamy miedzy nożkami??? Fajnie by było bo wojna o imiona męskie sie rozpętała... Lepiej żeby jednak Zuzia się ujawniła bo tu juz zgodność panuje;):)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Na szczęście nam sie jeszcze taka "przygoda" z odwołaniem rezerwacji nie trafiła. I oby tak zastało :) na początku tez miałam obiekcje co do drogi i kilometrów, ale planujemy spać po drodze w hotelu przed Austria, zjemy śniadanko i spokojnym tempem z przerwami powinnismy dojechać na 18 na miejsce. Cieszę sie tym bardziej, bo wybraliśmy bardzo ustronne miejsce, malutkie miasteczko, a dodatkowym atutem jest fakt, ze wychodząc z domu wchodzimy od razu na plaże. Wiec w razie mega upałów M bedzie z dzieciakami szalał, a ja w chłodnym pokoiku doglądała ich :)
    A teraz uciekam spać - dobrej nocki
    Aniu koniecznie podaj namiary. Mój małż uwielbia Chorwację i szukamy właśnie fajnego miejsca. To jest apartament tak?

atdcupjy14gifv7v.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba będzie Adam. Jak u mojego kuzyna, no ale z tym kuzynem się widzimy raz do roku, a M. nawet tego małego, dwuletniego Adasia jeszcze nie poznał. Ja zawsze chciałam Adama :)

Pauka lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ