X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Umknęło mi;) Ja próbuje zapuszczać ale przy kręconych cieżko idzie.
    Jutro muszę wcześnie wstać i na krew lecieć. W środę wizytuję, moze dowiemy się co mamy miedzy nożkami??? Fajnie by było bo wojna o imiona męskie sie rozpętała... Lepiej żeby jednak Zuzia się ujawniła bo tu juz zgodność panuje;):)
    Skads to znam obcielam wlosy wczesniej mialam asymetrie i jeden bok krotki zapuscilam juz do ramienia i teraz znow poszlam podciac tylko konce i bach scielam znow podobnie . Przed polska moze pojade obciac troche bo juz z boku zarastaja .
    Z zapuszczaniem u mnie tez ciezko . I co chwila prostowanie bo u mnie lokow nie ma a jest jeden w ta drugi w tamta :-D
    Ja wstaje o 5 rano bo wracamy dopiero od rodzicow piotrek jedzie na 8 do pracy .

Anulka01 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciala wiedziec ktoz tam mieszka ale w polsce nie zdaze isc do lekarza . Z piotrka babcia nie jest ciekawie . Nicogo nie pamieta a o piotrku ciagle mowi i i nicoli . Ostatnio powiedziala mu ze chciala by wnuczke zobaczyc przed smiercia :( . Wiec tez dlatego teraz lecimy .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    U nas chyba będzie Adam. Jak u mojego kuzyna, no ale z tym kuzynem się widzimy raz do roku, a M. nawet tego małego, dwuletniego Adasia jeszcze nie poznał. Ja zawsze chciałam Adama :)
    I tak oto Robokuba stał się Adamem;)
    Widzę że nie tylko u nas imiona zmieniają się co chwilę;)

Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Tez bym chciala wiedziec ktoz tam mieszka ale w polsce nie zdaze isc do lekarza . Z piotrka babcia nie jest ciekawie . Nicogo nie pamieta a o piotrku ciagle mowi i i nicoli . Ostatnio powiedziala mu ze chciala by wnuczke zobaczyc przed smiercia :( . Wiec tez dlatego teraz lecimy .
    Mam nadzieje, ze babcia jeszcze kolejnego prawnuczęcia doczeka! Zdrówka jej życzę!

atdcupjy14gifv7v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Mam nadzieje, ze babcia jeszcze kolejnego prawnuczęcia doczeka! Zdrówka jej życzę!
    Oby bo jak sie dowiedzial wczoraj co z jego babcia . To sie zalamal nie widzial babci 8 lat bo tyle nie byl w polsce . Bo jego rodzice przylatywali tu czesto
    Ja nie mam juz babc jedna prawie zmarla mi na ramieniu a drugiej nie pozegnalam bo bylam juz w irlandii :/ wiec nie mam ani babc ani dziadkow .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 23:11

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece spac kochane pobudka o 5 :-O
    Spokojnej nocy buziaki :*

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:*

atdcupjy14gifv7v.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :)
    Widzę, że nie tylko mój mąż miał "Święta na desce". Biedny, w niedzielę męczył się cały dzień z wymiotami i biegunką. Niby byłam u rodziców i u babci, ale takie Święta, to do du$#, cały czas martwiłam się co się dzieje w domu. Za to dzisiaj od rana bolał mnie brzuch, potem dopadł mnie jakiś podły humor i cały dzień spędziłam w domu.
    Widzę, że już macie gotowe wakacyjne plany. My na razie wiemy tylko, że chcemy jechać na tydzień nad morze. Z tym, że miejscowość jeszcze też nie jest sprecyzowana ;)
    Dobrej nocy :)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolacja świąteczna "gigant" + AdasioRoboKuba =

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e66bbb534b8c.jpg

PS: Rano przed śniadaniem brzuszek dużo mniejszy... ;) Chociaż... dzisiaj w pracy zupełnie obca kobieta powiedziała mi "O! Masz ciążowy brzuszek!?" Miałam na sobie taką sukienkę ciążową, co to podkreśla brzuszki :P

ilona29, Dzierzba, nick nieaktualny, Malutka92, mmargol, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelina.Irl, Pysiaczek89, mychakruszyna, Pauka, Gumcia, bbeczka91, A_n_k_a_80, Anulka01, martta, Strazaczka1990, Broszka, nick nieaktualny, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:32

Behemottka lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHAHA Madziuuuula
    wczoraj szwagierka dowiedziała sie , ze być moze będzie chłkopak i smsem przysłała z 10 propozycji imion :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już stóp nie widać, jak stanę wyprostowana i spojrzę w dół :D

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Jadę dziś na 18 wózek sportowy oglądać bo facet z łodzi ma na sprzedaż trochę taniej niż nówka i może kupimy na przyszłość. :) http://www.tomi.pl/bob-sport-utility-stroller-duallie.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Hej kobitki. Jadę dziś na 18 wózek sportowy oglądać bo facet z łodzi ma na sprzedaż trochę taniej niż nówka i może kupimy na przyszłość. :) http://www.tomi.pl/bob-sport-utility-stroller-duallie.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
    cóż za przypadek, ja właśnie odpaliłam OLX żeby pooglądać nowododane wózki i u mnie taki sam w sąsiedniej miejscowości :P tylko, że ja jestem z południowej Polski, jakby co u mnie jest za 1200 zł :)

ja uciekam do pracy, miłego dnia i trzymajcie się cieplutko :)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    cóż za przypadek, ja właśnie odpaliłam OLX żeby pooglądać nowododane wózki i u mnie taki sam w sąsiedniej miejscowości :P tylko, że ja jestem z południowej Polski, jakby co u mnie jest za 1200 zł :)

ja uciekam do pracy, miłego dnia i trzymajcie się cieplutko :)
    U mnie chce 1850 zł ale ma tackę na napoje i folię przeciwdeszczową. Sporo taniej u ciebie ale taki kawał nie chce mi sie jechać :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 22:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry spiochy!
    Ja po sniadanku. Ojcoec Mateusz przeleci i biore sie za zycie :)

Maz jeszcze obolaly z tylu ponizej pasa :P ale do pracy poszedl....

Ja sie trzymam. Swieta szybko minely i teraz szara rzeczywistosc...
    Ale wczoraj zaliczylismy pierwsze ognicho!:)

Eewelina, Basia piekne brzusie :)))

Milego dnia !:)

Dzis uzupelnie co nieco :)

Ewelina.Irl, Strazaczka1990, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że wszystko uzupełniłam :)

SPrawdźcie jeszcze czy nei ma gafy :)

Bratku absolutnie!!! niczego nie odebrałam jako pouczanie! :)
    Podchodzę krytycznie nawet do samej siebie tylko potrzebuje czasem uświadomienia co dokładnie robię nie tak :) Taki kubełek zimnej wody jest dobry dla samokontroli :)

Znów porwali samolot :/ Tym razem linie egipskie :(

I znów tragiczny wypadek na S3 koło mojego miasta... 6 osób zmarło na miejscu! :o
    Co sięęę dzieje??? :( :( :(

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Święta dobrze się czułam :) a dzisiaj znowu rano wymioty :(
    Pogoda była śliczna w święta co? W końcu wiosna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Witamy się we wtorek poświąteczny :)

Udała się nam pogada w święta a dziś pada.. za oknem szaro aż się tylko spać chce. Córa właśnie to robi a ja mam chwilę dla siebie.

Dobrze że jedzonka zostało z świąt go gotować nie musze :)

Strazaczka1990, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

‹‹ 523 524 525 526 527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ