WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:Umknęło mi;) Ja próbuje zapuszczać ale przy kręconych cieżko idzie.
Jutro muszę wcześnie wstać i na krew lecieć. W środę wizytuję, moze dowiemy się co mamy miedzy nożkami??? Fajnie by było bo wojna o imiona męskie sie rozpętała... Lepiej żeby jednak Zuzia się ujawniła bo tu juz zgodność panuje;)
Z zapuszczaniem u mnie tez ciezko . I co chwila prostowanie bo u mnie lokow nie ma a jest jeden w ta drugi w tamta
Ja wstaje o 5 rano bo wracamy dopiero od rodzicow piotrek jedzie na 8 do pracy .
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Tez bym chciala wiedziec ktoz tam mieszka ale w polsce nie zdaze isc do lekarza . Z piotrka babcia nie jest ciekawie . Nicogo nie pamieta a o piotrku ciagle mowi i i nicoli . Ostatnio powiedziala mu ze chciala by wnuczke zobaczyc przed smiercia
. Wiec tez dlatego teraz lecimy .
-
Behemottka wrote:U nas chyba będzie Adam. Jak u mojego kuzyna, no ale z tym kuzynem się widzimy raz do roku, a M. nawet tego małego, dwuletniego Adasia jeszcze nie poznał. Ja zawsze chciałam Adama
Widzę że nie tylko u nas imiona zmieniają się co chwilęBehemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ewelina.Irl wrote:Tez bym chciala wiedziec ktoz tam mieszka ale w polsce nie zdaze isc do lekarza . Z piotrka babcia nie jest ciekawie . Nicogo nie pamieta a o piotrku ciagle mowi i i nicoli . Ostatnio powiedziala mu ze chciala by wnuczke zobaczyc przed smiercia
. Wiec tez dlatego teraz lecimy .
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Mam nadzieje, ze babcia jeszcze kolejnego prawnuczęcia doczeka! Zdrówka jej życzę!
Ja nie mam juz babc jedna prawie zmarla mi na ramieniu a drugiej nie pozegnalam bo bylam juz w irlandiiwiec nie mam ani babc ani dziadkow .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 23:11
-
Hej, hej
Widzę, że nie tylko mój mąż miał "Święta na desce". Biedny, w niedzielę męczył się cały dzień z wymiotami i biegunką. Niby byłam u rodziców i u babci, ale takie Święta, to do du$#, cały czas martwiłam się co się dzieje w domu. Za to dzisiaj od rana bolał mnie brzuch, potem dopadł mnie jakiś podły humor i cały dzień spędziłam w domu.
Widzę, że już macie gotowe wakacyjne plany. My na razie wiemy tylko, że chcemy jechać na tydzień nad morze. Z tym, że miejscowość jeszcze też nie jest sprecyzowana
Dobrej nocy -
Kolacja świąteczna "gigant" + AdasioRoboKuba =
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e66bbb534b8c.jpg
PS: Rano przed śniadaniem brzuszek dużo mniejszy...Chociaż... dzisiaj w pracy zupełnie obca kobieta powiedziała mi "O! Masz ciążowy brzuszek!?" Miałam na sobie taką sukienkę ciążową, co to podkreśla brzuszki
ilona29, Dzierzba, Angela89, Malutka92, mmargol, Ksosia, żabka04, Ewelina.Irl, Pysiaczek89, mychakruszyna, Pauka, Gumcia, bbeczka91, A_n_k_a_80, Anulka01, martta, Strazaczka1990, Broszka, violett, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki. Jadę dziś na 18 wózek sportowy oglądać bo facet z łodzi ma na sprzedaż trochę taniej niż nówka i może kupimy na przyszłość.
http://www.tomi.pl/bob-sport-utility-stroller-duallie.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Hej kobitki. Jadę dziś na 18 wózek sportowy oglądać bo facet z łodzi ma na sprzedaż trochę taniej niż nówka i może kupimy na przyszłość.
http://www.tomi.pl/bob-sport-utility-stroller-duallie.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
tylko, że ja jestem z południowej Polski, jakby co u mnie jest za 1200 zł
ja uciekam do pracy, miłego dnia i trzymajcie się cieplutko -
Little Red Fox wrote:cóż za przypadek, ja właśnie odpaliłam OLX żeby pooglądać nowododane wózki i u mnie taki sam w sąsiedniej miejscowości
tylko, że ja jestem z południowej Polski, jakby co u mnie jest za 1200 zł
ja uciekam do pracy, miłego dnia i trzymajcie się cieplutko -
nick nieaktualnyDzien dobry spiochy!
Ja po sniadanku. Ojcoec Mateusz przeleci i biore sie za zycie
Maz jeszcze obolaly z tylu ponizej pasaale do pracy poszedl....
Ja sie trzymam. Swieta szybko minely i teraz szara rzeczywistosc...
Ale wczoraj zaliczylismy pierwsze ognicho!
Eewelina, Basia piekne brzusie))
Milego dnia !
Dzis uzupelnie co niecoEwelina.Irl, Strazaczka1990, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, że wszystko uzupełniłam
SPrawdźcie jeszcze czy nei ma gafy
Bratku absolutnie!!! niczego nie odebrałam jako pouczanie!
Podchodzę krytycznie nawet do samej siebie tylko potrzebuje czasem uświadomienia co dokładnie robię nie takTaki kubełek zimnej wody jest dobry dla samokontroli
Znów porwali samolotTym razem linie egipskie
I znów tragiczny wypadek na S3 koło mojego miasta... 6 osób zmarło na miejscu! :o
Co sięęę dzieje???Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witamy się we wtorek poświąteczny
Udała się nam pogada w święta a dziś pada.. za oknem szaro aż się tylko spać chce. Córa właśnie to robi a ja mam chwilę dla siebie.
Dobrze że jedzonka zostało z świąt go gotować nie muszeStrazaczka1990, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość