X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Umknęło mi;) Ja próbuje zapuszczać ale przy kręconych cieżko idzie.
    Jutro muszę wcześnie wstać i na krew lecieć. W środę wizytuję, moze dowiemy się co mamy miedzy nożkami??? Fajnie by było bo wojna o imiona męskie sie rozpętała... Lepiej żeby jednak Zuzia się ujawniła bo tu juz zgodność panuje;):)
    Skads to znam obcielam wlosy wczesniej mialam asymetrie i jeden bok krotki zapuscilam juz do ramienia i teraz znow poszlam podciac tylko konce i bach scielam znow podobnie . Przed polska moze pojade obciac troche bo juz z boku zarastaja .
    Z zapuszczaniem u mnie tez ciezko . I co chwila prostowanie bo u mnie lokow nie ma a jest jeden w ta drugi w tamta :-D
    Ja wstaje o 5 rano bo wracamy dopiero od rodzicow piotrek jedzie na 8 do pracy .

Anulka01 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciala wiedziec ktoz tam mieszka ale w polsce nie zdaze isc do lekarza . Z piotrka babcia nie jest ciekawie . Nicogo nie pamieta a o piotrku ciagle mowi i i nicoli . Ostatnio powiedziala mu ze chciala by wnuczke zobaczyc przed smiercia :( . Wiec tez dlatego teraz lecimy .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    U nas chyba będzie Adam. Jak u mojego kuzyna, no ale z tym kuzynem się widzimy raz do roku, a M. nawet tego małego, dwuletniego Adasia jeszcze nie poznał. Ja zawsze chciałam Adama :)
    I tak oto Robokuba stał się Adamem;)
    Widzę że nie tylko u nas imiona zmieniają się co chwilę;)

Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Tez bym chciala wiedziec ktoz tam mieszka ale w polsce nie zdaze isc do lekarza . Z piotrka babcia nie jest ciekawie . Nicogo nie pamieta a o piotrku ciagle mowi i i nicoli . Ostatnio powiedziala mu ze chciala by wnuczke zobaczyc przed smiercia :( . Wiec tez dlatego teraz lecimy .
    Mam nadzieje, ze babcia jeszcze kolejnego prawnuczęcia doczeka! Zdrówka jej życzę!

atdcupjy14gifv7v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Mam nadzieje, ze babcia jeszcze kolejnego prawnuczęcia doczeka! Zdrówka jej życzę!
    Oby bo jak sie dowiedzial wczoraj co z jego babcia . To sie zalamal nie widzial babci 8 lat bo tyle nie byl w polsce . Bo jego rodzice przylatywali tu czesto
    Ja nie mam juz babc jedna prawie zmarla mi na ramieniu a drugiej nie pozegnalam bo bylam juz w irlandii :/ wiec nie mam ani babc ani dziadkow .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 23:11

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece spac kochane pobudka o 5 :-O
    Spokojnej nocy buziaki :*

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc:*

atdcupjy14gifv7v.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :)
    Widzę, że nie tylko mój mąż miał "Święta na desce". Biedny, w niedzielę męczył się cały dzień z wymiotami i biegunką. Niby byłam u rodziców i u babci, ale takie Święta, to do du$#, cały czas martwiłam się co się dzieje w domu. Za to dzisiaj od rana bolał mnie brzuch, potem dopadł mnie jakiś podły humor i cały dzień spędziłam w domu.
    Widzę, że już macie gotowe wakacyjne plany. My na razie wiemy tylko, że chcemy jechać na tydzień nad morze. Z tym, że miejscowość jeszcze też nie jest sprecyzowana ;)
    Dobrej nocy :)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolacja świąteczna "gigant" + AdasioRoboKuba =

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e66bbb534b8c.jpg

PS: Rano przed śniadaniem brzuszek dużo mniejszy... ;) Chociaż... dzisiaj w pracy zupełnie obca kobieta powiedziała mi "O! Masz ciążowy brzuszek!?" Miałam na sobie taką sukienkę ciążową, co to podkreśla brzuszki :P

ilona29, Dzierzba, Angela89, Malutka92, mmargol, Ksosia, żabka04, Ewelina.Irl, Pysiaczek89, mychakruszyna, Pauka, Gumcia, bbeczka91, A_n_k_a_80, Anulka01, martta, Strazaczka1990, Broszka, violett, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:32

Behemottka lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHAHA Madziuuuula
    wczoraj szwagierka dowiedziała sie , ze być moze będzie chłkopak i smsem przysłała z 10 propozycji imion :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już stóp nie widać, jak stanę wyprostowana i spojrzę w dół :D

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Jadę dziś na 18 wózek sportowy oglądać bo facet z łodzi ma na sprzedaż trochę taniej niż nówka i może kupimy na przyszłość. :) http://www.tomi.pl/bob-sport-utility-stroller-duallie.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Hej kobitki. Jadę dziś na 18 wózek sportowy oglądać bo facet z łodzi ma na sprzedaż trochę taniej niż nówka i może kupimy na przyszłość. :) http://www.tomi.pl/bob-sport-utility-stroller-duallie.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
    cóż za przypadek, ja właśnie odpaliłam OLX żeby pooglądać nowododane wózki i u mnie taki sam w sąsiedniej miejscowości :P tylko, że ja jestem z południowej Polski, jakby co u mnie jest za 1200 zł :)

ja uciekam do pracy, miłego dnia i trzymajcie się cieplutko :)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    cóż za przypadek, ja właśnie odpaliłam OLX żeby pooglądać nowododane wózki i u mnie taki sam w sąsiedniej miejscowości :P tylko, że ja jestem z południowej Polski, jakby co u mnie jest za 1200 zł :)

ja uciekam do pracy, miłego dnia i trzymajcie się cieplutko :)
    U mnie chce 1850 zł ale ma tackę na napoje i folię przeciwdeszczową. Sporo taniej u ciebie ale taki kawał nie chce mi sie jechać :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 22:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry spiochy!
    Ja po sniadanku. Ojcoec Mateusz przeleci i biore sie za zycie :)

Maz jeszcze obolaly z tylu ponizej pasa :P ale do pracy poszedl....

Ja sie trzymam. Swieta szybko minely i teraz szara rzeczywistosc...
    Ale wczoraj zaliczylismy pierwsze ognicho!:)

Eewelina, Basia piekne brzusie :)))

Milego dnia !:)

Dzis uzupelnie co nieco :)

Ewelina.Irl, Strazaczka1990, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że wszystko uzupełniłam :)

SPrawdźcie jeszcze czy nei ma gafy :)

Bratku absolutnie!!! niczego nie odebrałam jako pouczanie! :)
    Podchodzę krytycznie nawet do samej siebie tylko potrzebuje czasem uświadomienia co dokładnie robię nie tak :) Taki kubełek zimnej wody jest dobry dla samokontroli :)

Znów porwali samolot :/ Tym razem linie egipskie :(

I znów tragiczny wypadek na S3 koło mojego miasta... 6 osób zmarło na miejscu! :o
    Co sięęę dzieje??? :( :( :(

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Święta dobrze się czułam :) a dzisiaj znowu rano wymioty :(
    Pogoda była śliczna w święta co? W końcu wiosna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Witamy się we wtorek poświąteczny :)

Udała się nam pogada w święta a dziś pada.. za oknem szaro aż się tylko spać chce. Córa właśnie to robi a ja mam chwilę dla siebie.

Dobrze że jedzonka zostało z świąt go gotować nie musze :)

Strazaczka1990, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

‹‹ 523 524 525 526 527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ