WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się w 16 tygodniu!!!
po świetach
Obiad sie gotuje a ja odpoczywam. Mójemu Sławkowi za mało było gołąbków.Wiec i dzis musiałam dorobica plecy bolą od tego ;P
Ja przytyłam tylko kg ;P. Mówia że to nie możliwe bo mam duży brzuch...a ja za wage i macie niedowiarki !
Jutro o 14 wizyta u ginamam nadzieje że pokaze cipcie lub sisiora
i wreszcie Sławek tez zobaczy Malucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 14:24
-
Anulka01 wrote:Aniu zaproszenie zaakceptowane:)
My mamy dzisiaj smutny dzieńnasza kochana papużka Kajtuś zdechł
Mój biedny synuś strasznie to przeżywa. To jego pierwsza strata. Ach, sama szlochałam razem z nim:(
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi się przysnęło. Chyba nadprogramowej kawy się napiję bo zamulona jestem dziś jak nigdy. Ja mam połówkowe i echo w 19t+1d. Lekarz mi tak ustalił bo ponoć moja waga na to pozwala ale co waga ma do usg to nie wiem. Termin wczesny ze względu na podwyższone NT u dzieciaków.
-
U mnie już w 16+4 lekarz zrobił usg jak polowkowe. Dzidzia dała się pomierzyc. Nawet w środku serduszko ogladal. Polowkowe zrobię raz w 20 +2 . Ten lekarz prywatny chciałby mierzyć w 25 tc. Echo będzie w 18+1 I ponoć lekarz zrobi tez buometrie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć laski
U mnie też nie dzień dobry. Mam zaostrzenie astmy. Jutro wizyta u gina na NFZ. Chciałam wrócić do pracy, ale nie wiem czy jak mnie usłyszy to uwierzy że jestem zdrowana szczęście za tydzień mam alergologa. Żeby jakoś dociągnąć
dostanę leki, poczuje się lepiej.
-
nick nieaktualny