WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Behemottka ślicznie wyglądasz
patrząc na Ciebie ,miałam również w oczach Twoje piękne stopy
które masz na awatarku:)
wykonczyły mnie gołąbkii zaraz padne w łóżku...
Nauczyłam się drzemać w dzienbo nie potrafiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:55
inzynierka, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam w odzieży używanej po jakies spodnie do chodzenia po domu i w sumie kupiłam 2 pary leginsów po 10zł, ale oczywiście nie mogłam ominać działu dziecięcego i znów kupiłam 2 rzeczy - bluzo-kurteczka granatowa i jeansy malusieńkie, po 8 zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0de8be9027d1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/428e95fff2a1.jpgżabka04, agatia, Strazaczka1990, AniaLewandowska, claudiuszek, Anulka01, mmargol, Behemottka, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko mnie ciekawi czy.luteina też fałszuje, czy tylko dupek. Bo ja od początku biorę ogromną dawke.
Cieszę się, że się uspokoiłaś
Genetyk powiedział luteina i dupek fałszuje.
Ja też właśnie brałam 4x1 potem 3x1 a teraz jestem na 2x1.
Pytali mnie jakie dawki brałam biorę i właśnie wtedy usłyszałam że fałszuje wynik wrrrr.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 18:11
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
ja miałam dziś bardzo zły dzień.. Szef zrobił mi awanturę jak przyniosłam zwolnienie, i powiedział że się do tej pracy nie nadaje. A teraz boli mnie znów głowa :'(
A co do wszystkich ciuszków i rzeczy dla dzieci.. Nie potrafię nic kupić, boję się... Tłumacze sobie, że to za wcześnie. Chyba mam jakąś blokadę... -
nick nieaktualnyCześć!
Mnie święta dopadło choróbsko i wczoraj nawet 38 gorączki, ale spadła przez noc i dziś lepiej, za to kaszel mnie wykańcza i katar. Boję się, że ten kaszel zaszkodzi maluszkom, a odrywa mi się podczas kaszlu więc na siłę nie będę tego trzymać
We czwartek kolejna wizyta, mam nadzieję, że gorączka nie wróci, bo wczoraj ledwo żyłam. -
inzynierka wrote:Cześć
ja miałam dziś bardzo zły dzień.. Szef zrobił mi awanturę jak przyniosłam zwolnienie, i powiedział że się do tej pracy nie nadaje. A teraz boli mnie znów głowa :'(
A co do wszystkich ciuszków i rzeczy dla dzieci.. Nie potrafię nic kupić, boję się... Tłumacze sobie, że to za wcześnie. Chyba mam jakąś blokadę...
Nie denerwuj sie:*żabka04, inzynierka, A_n_k_a_80, _izunia_, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Cześć
A co do wszystkich ciuszków i rzeczy dla dzieci.. Nie potrafię nic kupić, boję się... Tłumacze sobie, że to za wcześnie. Chyba mam jakąś blokadę...
Sory ale świnia ten twój szef!!!!
Do tej pory się nadawałas????
Żałosne....
Głowa do góry olej go zajmij się teraz sobą i skup się na ciąży potem się ciesz macierzyństwem.
Potem podejmiesz decyzję co dalej.
Nie warto się przejmować baranem.
Wasze zdrowie najważniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 18:19
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Pirelka kaszel już nie powinien zaszkodzic. Dzieciaczki są silne.
Ja też do tej pory miewam kaszel konkretny że muszę się zgiac jak kaszle.
Jest i będzie ok.
Na wizycie się jeszcze upewnij.
No to właśnie taki mam kaszel i ja, pewnie katar mi ścieka i się odrywa, więc chwilami aż na wymioty mnie ciągnie, potem jakiś czas spokój.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka
Zrób sobie syrop z cebuli. Na początku ciąży bardzo mi pomógłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 18:30