WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Ja dzisiaj byłam w C&a wyobraźcie sobie ze były kombinezony jednoczęściowe różowe, w centki szaro białe i chyba granatowe po 19,99.
Kuźwa aż mnie raziło i chciałam brać ale ja ich mam mnóstwo więc...... Szkoda:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspółczuję Agatia.
Nie mam pojęcia co by Ci pomogło.
Ja leżałam i cierpiałam.
A głodna to ty nie jesteś??????
Najpij się dużo wody mi pomagało ale jak paracetamol ci nie pomaga to nie wiem:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:22
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Dziewczyny HELP, HELP, HELP!!!
Tak mnie boli od kilku godzin głowa, że nie mogę wyrobić, głównie czoło i mdli mnie z bólu na maksa. Paracetamol nie pomaga, aż mi słaboco jeszcze mogę.zrobić? Chcialamr iść spać, ale ból jeest za silny.
Dobrze, że mój synuś poszedł grzecznie spać bo mamusia ma odpływ na maksa od dzisiejszej pogody
Pij dużo wody jak pisze żabka i leż spokojnie, bez ruchu z przygaszonym światłem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:23
agatia lubi tę wiadomość
-
Jutro IDE do gina na wizytę.I musze poprosić o receptę na leki.Na święta szwagier był chory i zaraził mnie.Szyja boli mało co.Ale goraczke miałam 2dni.Zbijalam okladami i paracetamolem.A dziś już gardło boli.Najgorsze jest przy przełykaniu i połykaniu.Nie wiem co się dzieje ciągle choruje....Slawek nie spał dwie noce bo słuchał jak oddycham.Przestraszył się jak przez.chwilę nie oddychała przez sen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:31
-
nick nieaktualnyWidzę, że te wirusy Nas wszystkie atakują
koszmarne to kiedy jest się w ciąży, a dopada Nas choroba i tak niemoc
Mnie dzisiaj do kaszlu i kataru doszedł ból pleców od tego jednodniowego leżeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:33
-
agatia wrote:Dziewczyny HELP, HELP, HELP!!!
Tak mnie boli od kilku godzin głowa, że nie mogę wyrobić, głównie czoło i mdli mnie z bólu na maksa. Paracetamol nie pomaga, aż mi słaboco jeszcze mogę.zrobić? Chcialamr iść spać, ale ból jeest za silny.
Dobrze, że mój synuś poszedł grzecznie spać bo mamusia ma odpływ na maksa od dzisiejszej pogody
Agatia jak.masz chlopa koło siebie to niech Ci kark pomasuje uciskając kark.Mi to zawsze pomaga.
Ja miałam takie objawy jak Ty jak kiedyś miałam chore zatoki.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Dziewczyny HELP, HELP, HELP!!!
Najgorsze jest to, że podczas tych napadów od bólu mi też jest nie dobrze. Dziś z tych nerwów też mnie boli głowa,ja przed chwilą znów wymiotowalam
Czopki chyba pójdą w ruch. czy ja będę rzygać już do końca?
-
pirelka wrote:Widzę, że te wirusy Nas wszystkie atakują
koszmarne to kiedy jest się w ciąży, a dopada Nas choroba i tak niemoc
Mnie dzisiaj do kaszlu i kataru doszedł ból pleców od tego jednodniowego leżenia
Ja jak w ciąży nie byłam to chorowalamchorowalam raz na ruski rok.A teraz choroba,wyzdrowieje i wchodzę w następna chorobę -
nick nieaktualnywróciłam z zakupów, spotkałam mamę swojej przyjaciółki i zastanawiam się czy ona się wygadała czy sama się domyśliła, że jestem w ciąży
a mąż stwierdził, że w centrum handlowym ludzie zaczynają się patrzeć na brzuch co wydaje mi się głupotą... jest spory, ale bez przesady
w rossmannie miałam kupić tylko jedną rzecz, a wyszłam z całą siatą zakupów
udało się też znaleźć prezent na urodziny mamy - tak swoją drogą widok ciężarnej przeglądającej wina na półce może budzić kontrowersje. Tak samo oberwało mi się prawie od jednej mamuśki w pepco, którą zbyt głośno skrytykowałam, w sumie tylko do męża powiedziałam, że jak można tak malutkiemu dziecku odpowiedzieć "no i co z tego?" jak jej o czymś opowiada... brak mi słów, przykro mi by było.
a co do prezentu tak roztrzepana jestem, że smsa odnośnie urodzin mamy zamiast do brata wysłałam do... mamy, przez co się popłakałam na mieście i mąż myślał, że wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:37
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Wlasnie
Ja jak w ciąży nie byłam to chorowalamchorowalam raz na ruski rok.A teraz choroba,wyzdrowieje i wchodzę w następna chorobę
Potem już mi się polepszyło i prawie się nie przeziębiałam, teraz tak mnie dopadło z jednodniową gorączką, choć ona u mnie rzadko występuje.
Jako dziecko chorowałam, a właściwie przeziębiałam się raz na kilka lat.