WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
Zbieram się do przedszkola
Ja dziś miałam śmieszny sen.
Byłam na usg jakąś babka pierw mi go robiła potem wpadł mój lekarz i poronil tamta babke
Mówi do mnie o dzidziuś się ustawił mam go chce pani wiedzieć co będzie a ja ze taaaaakzłapał za siurka!!!!! I mówi synka pani będzie miała hahahaha
Już sama nie wiem co będzie bo sny mam różne raz córka raz syn:-(
Zamierzam wpaść na wizytę prywatna na dniach bo dupek mi się kończy i braknie do wizyty na nfz 14.04
Ja ogólnie jestem za wózkiem x Landera ale na razie nie uszczelilam żadnego w ogłoszeniach.
Muszę sprawdzić ile nówka kosztuje.
Miłego dnia i udanych wizyt:-)
-
Macioszczyczka, szczuplaku Ty
Fajny brzuszek:)
Tylko dlaczego mój w pierwszej ciąży i 2 tygodnie za Tobą jest porównywalny? Boję się, że bede miała balona giganta + jakieś mega rozstępy. Chyba zacznę się smarować dodatkowo i rano... Inna sprawa, że Ty jesteś szczuplejsza ode mnie
Ech, dobranoc. Nie wiem jak jutro wstanę do pracy -
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Macioszczyczka, szczuplaku Ty
Fajny brzuszek:)
Tylko dlaczego mój w pierwszej ciąży i 2 tygodnie za Tobą jest porównywalny? Boję się, że bede miała balona giganta + jakieś mega rozstępy. Chyba zacznę się smarować dodatkowo i rano... Inna sprawa, że Ty jesteś szczuplejsza ode mnie
Ech, dobranoc. Nie wiem jak jutro wstanę do pracy
Nie mam pojęcia dlaczego.Ogólnie siostra moja mówi, że jej koleżanka miała conajmniej raz taki brzuch jak ja.. A urodziła wcale niedużego Synka.
Ja stosuje na brzuch olejek z Evree z 7 olejkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 08:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się zamulona i z mdłościami. Masakra jakaś. Podejrzewam witaminki jako głównego winowajcę. Wczoraj moje dzieciaki wieczorem czadu dawały. Czuję ruchy na razie tylko z lewej strony ale za to dość intensywnie, a z prawej czuję że mi się chce macica rozerwać. Zazdroszczę wam tego wyboru wózków. Ja widzę tylko dwa modele w sensownej cenie i średnio mi leżą. Podoba mi się pewien wózek, ale na pół roku używania nie będę 3,500 wydawać.
-
Witajcie dziewczyny dawno się nie odzywałam, ale choroba dziecka i jakoś przed świętami czasu nie było.
17 marca byłam na prenatalnych z dzieckiem wszystko dobrze lecz jeszcze było za wcześnie aby coś pokazało. I mam łożysko centralnie przodujące, może z któryś dziewczyn też ma tak ? czekamy do 20 tygodnia czy nie zmieni położenia.
Ogólnie czuje się dobrze czasami coś poczuje takie ukłucia i delikatnie falowanie ale nie wiem czy to dokładnie ruchy dziecka. -
nick nieaktualny
-
agatia nie wskazano mi leżenie ale bardziej oszczędny tryb życia
mam pracę biurową to w pracy chociaż na chwilę posiedzieć, wypije w spokoju herbatę.
Czy u Ciebie syn przechodzi bunt dwulatka ? bo mój codziennie wpada w histerie i w nocy do nas przychodzi ... boje się, że druga dzidzia będzie podobna to z mężem ześwirujemy !
-
Glukoze na czczo mialam 4,2 to chyba dobrze co? w 1 trymestrze bylo 5,5.
Wypilam ta glukoze, pani bardzo mila wlala mi sok z pol cytryny, niestety woda byla bardzo ciepla (podobno latwiej z zimna, tak slyszalam) ale nie mialam zadnego problemu z wypiciem - moze dlatego ze uwielbiam slodkieza dzieciaka mialam taki czas ze herbate slodzilam az 5 lyzeczek, pozniej 4, dluuugo 3 i 2 lyzeczki, a od 3 lat w ogole nie slodze herbaty i kawy
Maluchowi chyba sie spodobalo slodkie, bo sie uaktywnil troszke