WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaczek89 wrote:A jaki kupiłaś? Bo ja chyba tez kupie, bo sie denerwuje
Żadnego innego nie brałam pod uwagę, bo tez o żadnym innym nie słyszałam.
Bałam sie ze nie znajde serca, ale bez problemu poszło.Angela89, mychakruszyna, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak mój kumpel ginekolog usłyszał, że kupiłam detektor tętna płodu za 100zł, to mnie wyśmiał. Szczena mu opadła jak zobaczył, że to na prawdę działa
kamciaelcia, mychakruszyna, _izunia_, Anulka01, YvonnElizabeth, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Sąsiada podobno w domu nie ma. Sm nic zrobić nie może i pojechali. Jasne kutwa a muzyka leci znowu, dziad nie otworzył i już. Kochani służbiści do wypisywania mandatów za palenie. Mój facet to mnie dopiero wkurwił. Stwierdził, że przesadzam i sobie wmawiam ból brzucha i nigdzie nie będzie ze mną jechał bo się z tatusiem umówił, a ja sama z młodym nie mam jak więc sobie leżę po cichutku i obmyślam, że jak się coś stało to mój luby tatusia będzie widział codziennie rano w kolejce do łazienki bo chuja z domu wykopie na zbity pysk.
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Hej. Sąsiada podobno w domu nie ma. Sm nic zrobić nie może i pojechali. Jasne kutwa a muzyka leci znowu, dziad nie otworzył i już. Kochani służbiści do wypisywania mandatów za palenie. Mój facet to mnie dopiero wkurwił. Stwierdził, że przesadzam i sobie wmawiam ból brzucha i nigdzie nie będzie ze mną jechał bo się z tatusiem umówił, a ja sama z młodym nie mam jak więc sobie leżę po cichutku i obmyślam, że jak się coś stało to mój luby tatusia będzie widział codziennie rano w kolejce do łazienki bo chuja z domu wykopie na zbity pysk.
A dalej Cię boli? -
nick nieaktualnyMoże sama pojedź na IP czy gdziekolwiek gdzie to sprawdzisz.
Ja sama ostatnio po dużej kłótni z meżem płakałam przez dobre 2-3 godziny az krzyczałam że mnie boli brzuch... później 2 dni przeżywałam, że tylko krzywde dziecku mogłam tą histerią zrobić....
Nie lubie takich kłótni... są złe... i destrukcyjne...
Dlatego Dzierzbuś, Kochana, nochal do góry! Uspokój sumienie u lekarza i bądź szczęsliwą mamą trójki, pięknych i twardych facetów!
My dziś gości mamy. Mąż już tak przekładał to spotkanie że pora do niego doprowadzić. I zadzwonił z pytaniem czy wszystko gotowe bo nie wie na którą ich umówić na co mu powiedziałam, żeby umówił tak aby zdążyć zjeść obiadek, poodkurzać i umyć podłogi!
To się chłopak zdziwił
W ciązy pozwalam sobie zrezygnować z powiedzenia, że kobieta jest dziwką w łóżku, damą na salonach i kucharka w kuchniDzierzba, _izunia_, AniaLewandowska, Pauka, Anulka01, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Tak ale to raczej z nerwów, nie czuję żeby się coś dziwnego działo. Leżę i odpoczywam. Nie walnęłam na dupsko jakoś mocno.
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Pirelka jeszcze nie pobierałam AFP, mam jutro isć bo też glukozę chce sprawdzić z żyły na czczo.
Macioszczyczka wrote:Mi lekarz przepisał asparaginian magnezu i potasu. Do tego staraj się pić dużo wody i ogranicz sól na rzecz np. pietruszki.
Dzisiaj idę do kardiologa zapytam o te obrzęki. Chyba za mało wody pije bo nie lubię niestety. Soli staram się unikać.
Piękny brzusio
Dzierzba co za debil ten sąsiad. No partner też się nie wykazał... Lepiej sprawdzić się po tym upadku.
-
nick nieaktualnyAngela! Łobuzie! Śniłaś mi się dzisiaj! Ten Twój awatar zachodzi w pamięć
NAzywałam Cię "Andżelą" nie wiedzieć czemu. A w rzeczywistości byłaś moją koleżanką z uczelni, która ma na imię Kasia (Kasia naprawdę istnieje:P)
W ogóle miałam dziś jakieś dziwne sny bez fabuły. Za to od jakiegoś miesiąca odpuściły te erotyczne i seksualne.. ufffAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Angela! Łobuzie! Śniłaś mi się dzisiaj! Ten Twój awatar zachodzi w pamięć
NAzywałam Cię "Andżelą" nie wiedzieć czemu. A w rzeczywistości byłaś moją koleżanką z uczelni, która ma na imię Kasia (Kasia naprawdę istnieje:P)
W ogóle miałam dziś jakieś dziwne sny bez fabuły. Za to od jakiegoś miesiąca odpuściły te erotyczne i seksualne.. ufff
Haha dobrze że nie erotycznyDużo się nie pomyliłaś każdy prawie do mnie mówi Andżela