X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    A jaki kupiłaś? Bo ja chyba tez kupie, bo sie denerwuje :/
    Angelsounds.
    Żadnego innego nie brałam pod uwagę, bo tez o żadnym innym nie słyszałam.
    Bałam sie ze nie znajde serca, ale bez problemu poszło. :)

Angela89, mychakruszyna, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam stetoskopem, ale słyszałam tylko jak sie rusza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 13:34

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam i ja angelsounds :) mam nadzieje, ze do piątku dojdzie :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mój kumpel ginekolog usłyszał, że kupiłam detektor tętna płodu za 100zł, to mnie wyśmiał. Szczena mu opadła jak zobaczył, że to na prawdę działa ;)

kamciaelcia, mychakruszyna, _izunia_, Anulka01, YvonnElizabeth, Behemottka lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działa działa a raczej trudno pomylić bicie serca maluszka ze swoim bo pędzi jak lokomotywa:P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Działa działa a raczej trudno pomylić bicie serca maluszka ze swoim bo pędzi jak lokomotywa:P
    Ze swoim jak ze swoim ale obok są tętnice i one też maja podobny dźwięk do serca matki :)Ale racja serce dziecka nie da się pomylić :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadziejej, ze ja rozpoznam serduszko mojego Bobaska :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba jestem jakaś dziwna, bo nie planuje zakupu detektora, choć jestem ciekawa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 14:30

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    To ja chyba jestem jakaś dziwna, bo nie planuje zakupu detektora, choć jestem ciekawa :)

Przy bliźniakach chyba nawet nie warto.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Sąsiada podobno w domu nie ma. Sm nic zrobić nie może i pojechali. Jasne kutwa a muzyka leci znowu, dziad nie otworzył i już. Kochani służbiści do wypisywania mandatów za palenie. Mój facet to mnie dopiero wkurwił. Stwierdził, że przesadzam i sobie wmawiam ból brzucha i nigdzie nie będzie ze mną jechał bo się z tatusiem umówił, a ja sama z młodym nie mam jak więc sobie leżę po cichutku i obmyślam, że jak się coś stało to mój luby tatusia będzie widział codziennie rano w kolejce do łazienki bo chuja z domu wykopie na zbity pysk.

Anulka01 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Hej. Sąsiada podobno w domu nie ma. Sm nic zrobić nie może i pojechali. Jasne kutwa a muzyka leci znowu, dziad nie otworzył i już. Kochani służbiści do wypisywania mandatów za palenie. Mój facet to mnie dopiero wkurwił. Stwierdził, że przesadzam i sobie wmawiam ból brzucha i nigdzie nie będzie ze mną jechał bo się z tatusiem umówił, a ja sama z młodym nie mam jak więc sobie leżę po cichutku i obmyślam, że jak się coś stało to mój luby tatusia będzie widział codziennie rano w kolejce do łazienki bo chuja z domu wykopie na zbity pysk.

A dalej Cię boli?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba nie zazdroszczę takich przezyc...ale dasz radę...tulę na pocieszenie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jestescie niedobre!!!właśnie kupiłam detektor!!!moze dojdzie do piatku i mężowi na rocznicę puszcze ;) tak długo ze soba walczyłam, by nie kupować , ach

Angela89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A dalej Cię boli?
    Tak ale to raczej z nerwów, nie czuję żeby się coś dziwnego działo. Leżę i odpoczywam. Nie walnęłam na dupsko jakoś mocno.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może sama pojedź na IP czy gdziekolwiek gdzie to sprawdzisz.
    Ja sama ostatnio po dużej kłótni z meżem płakałam przez dobre 2-3 godziny az krzyczałam że mnie boli brzuch... później 2 dni przeżywałam, że tylko krzywde dziecku mogłam tą histerią zrobić.... :(

Nie lubie takich kłótni... są złe... i destrukcyjne...

Dlatego Dzierzbuś, Kochana, nochal do góry! Uspokój sumienie u lekarza i bądź szczęsliwą mamą trójki, pięknych i twardych facetów! :)

My dziś gości mamy. Mąż już tak przekładał to spotkanie że pora do niego doprowadzić. I zadzwonił z pytaniem czy wszystko gotowe bo nie wie na którą ich umówić na co mu powiedziałam, żeby umówił tak aby zdążyć zjeść obiadek, poodkurzać i umyć podłogi! :)
    To się chłopak zdziwił :)
    W ciązy pozwalam sobie zrezygnować z powiedzenia, że kobieta jest dziwką w łóżku, damą na salonach i kucharka w kuchni :)

Dzierzba, _izunia_, AniaLewandowska, Pauka, Anulka01, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Tak ale to raczej z nerwów, nie czuję żeby się coś dziwnego działo. Leżę i odpoczywam. Nie walnęłam na dupsko jakoś mocno.
    Dzieciaczki pewnie tylko troche wibracji poczuły i lekko zaniepokoiły wstrząsem, ale na pewno jest wszystko ok :*

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wszystko jest ok, Ty się już nie denerwuj i poleż. Jak wieczorem dalej boleć będzie to pomyśl o lekarzu :*

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Pirelka jeszcze nie pobierałam AFP, mam jutro isć bo też glukozę chce sprawdzić z żyły na czczo.
    Macioszczyczka wrote:
    Mi lekarz przepisał asparaginian magnezu i potasu. Do tego staraj się pić dużo wody i ogranicz sól na rzecz np. pietruszki. ;)

Dzisiaj idę do kardiologa zapytam o te obrzęki. Chyba za mało wody pije bo nie lubię niestety. Soli staram się unikać.
    Piękny brzusio :)

Dzierzba co za debil ten sąsiad. No partner też się nie wykazał... Lepiej sprawdzić się po tym upadku.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela! Łobuzie! Śniłaś mi się dzisiaj! Ten Twój awatar zachodzi w pamięć :P NAzywałam Cię "Andżelą" nie wiedzieć czemu. A w rzeczywistości byłaś moją koleżanką z uczelni, która ma na imię Kasia (Kasia naprawdę istnieje:P)

W ogóle miałam dziś jakieś dziwne sny bez fabuły. Za to od jakiegoś miesiąca odpuściły te erotyczne i seksualne.. ufff :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Angela! Łobuzie! Śniłaś mi się dzisiaj! Ten Twój awatar zachodzi w pamięć :P NAzywałam Cię "Andżelą" nie wiedzieć czemu. A w rzeczywistości byłaś moją koleżanką z uczelni, która ma na imię Kasia (Kasia naprawdę istnieje:P)

W ogóle miałam dziś jakieś dziwne sny bez fabuły. Za to od jakiegoś miesiąca odpuściły te erotyczne i seksualne.. ufff :)

Haha dobrze że nie erotyczny :P Dużo się nie pomyliłaś każdy prawie do mnie mówi Andżela :D

‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ