WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja, też kiepsko spałam bo ten katar i gardło mi dokucza i pieczenie
oszaleje zanim mi przejdzie !
Jeszcze dzieci mi w nocy dokuczały, cały dzień nic, a nocą im się rozpychanie uaktywniło i latały z jednej na drugą stronę, a ja spać nie mogłam.
Dzisiaj kupuję sól fizjologiczną do inhalacji i tabelki na gardło Prenalen bo nie wydolę ;/
Dzierzbo co do wózków to faktycznie jest problem z tymi podwójnymi, mi samej nic wiele się nie podoba.. a już miałam pojedyńczy wybranyale trzeba się cieszyć, bo wózek to nie wszystko
agatia, Dzierzba, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilkę, zaraz jadę po młodego do szkoły a pózniej wizytujemy
Kacper strasznie się cieszy, że w końcu zobaczy Kropkę. Moze pokaże co ma miedzy nożkami???? Odezwę się pewnie wieczorkiem :* Trzymajcie cioteczki kciuki!
mmargol, agatia, mysza0406, Pysiaczek89, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Kobity spadłam ze schodów na szczęście tylko dwa schodki i lądowanie na pupie. Mój jebany sąsiad rozsmarował olej na klatce bo mam całe spodnie w tym.Dzwonie po straż miejską bo już mam dość tego psychola. Nie dość że puszcza disco polo od rana do nocy i dziko do tego wyje to jeszcze takie rzeczy. Mam nadzieje, że nic mi się nie stało. Trochę brzuch mnie boli i biodro a muszę po młodego iść do szkoły. Aż się popłakałam ze strachu.
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Kobity spadłam ze schodów na szczęście tylko dwa schodki i lądowanie na pupie. Mój jebany sąsiad rozsmarował olej na klatce bo mam całe spodnie w tym.Dzwonie po straż miejską bo już mam dość tego psychola. Nie dość że puszcza disco polo od rana do nocy i dziko do tego wyje to jeszcze takie rzeczy. Mam nadzieje, że nic mi się nie stało. Trochę brzuch mnie boli i biodro a muszę po młodego iść do szkoły. Aż się popłakałam ze strachu.
-
nick nieaktualny
-
Już do tego idioty siły nie mamy. Policja jest średnio raz w tyg bo ma jazdy nocami. Nie wiem co z nim jest ale obstawiam jakąś chorobę psychiczną. Lecę po syna i to chyba autobusem ten jeden przystanek przejadę a jak wrócę to dzwonię na sm. Tylko sąsiadom kartkę wywiesiłam na wejściu że jest coś rozlane, nie będę tego ruszała. Odezwę się poźniej. Brzuch już nie boli.
Ksosia, Pysiaczek89, _izunia_, A_n_k_a_80, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyszedł detektor.
Działa. Słychać. Bije
Nie moge sie doczekać aż puszczę rodzicom
Dzis idę na usg, na podglądanie.Angela89, pirelka, bbeczka91, martta, _izunia_, mmargol, Pauka, Sabina, Anulka01, Behemottka, YvonnElizabeth, violett lubią tę wiadomość
-
Ja mam Angel Sound słychać super a kupiłam na olx używany za 60zl
Dziewczyny czy was też tak irytuje reklama 500+ ?? Jezu nie mogę tego słuchać jak facet się wypowiada ze 7tys netto (!) nie starcza na potrzeby związane z dziecmi....7 TYSIĘCY ! Ciekawe ktora przecietna rodzina tyle ma...Pysiaczek89, kamciaelcia, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Pirelkio ja używałam psiukacz do gardła Argentin T dozwolony w ciąży i ktople rhino argent i pomógł, może lepszy niż prenalen, bo prenalen to sam cukier.
Zazdroszczę szaleństw dziecibo ja czulamr córcie raz i na tym koniec
do nosa mam krople do inhalacji, w aptece pytałam..niby brak badań w ciąży, ale lekko sobie 1-2 razy dziennie wdycham, nie zaciągając się mocno to nie zaszkodzi myślę, a troszkę nos oczyści. Wodą morską psiknę do nosa na śluzówkę i na tym koniec, wolę nic nie brać jeśli nie muszę.
Głos mi siada za to, ale kaszel jakby mniejszy
Szaleństwa szaleństwami, nie wiem czy mogę je tak nazwać w sumie, bo nie są to jakieś jednoznaczne ruchy, tylko takie niedogodności uwierające ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 13:08