WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo Twoje prawdziwe imię?
Ejj ja dziś mam gadane!!! Non stop gadam... albo do siebie, albo do dziecka, albo pisze na forum, albo dzwonie i coś gadam innym. Ludzie! Litości! Buzia zacznie mnie boleć od gadania... jak trajkotka!Dzierzba, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Sorki, że się wcinam,jestem przyszłą mamą listopadową, mam pilne pytanie, które nie daje mi spokoju, może, któraś z Was mi pomoże.
Wiem, że według kalkulatorów jest ok, ale, czy to normalne, że przyrost bety spada?
Miałam pierwszy przyrost 280%, następny 180% a teraz jak wczoraj zrobiłam bete to z 638 po 8 dniach jest 7895, czyli przyrost 88%.
To normalne?
Wizyta za 9 dni dopiero. Napiszcie proszę jeśli, któraś wie. -
nick nieaktualnyMelisssa wrote:Sorki, że się wcinam,jestem przyszłą mamą listopadową, mam pilne pytanie, które nie daje mi spokoju, może, któraś z Was mi pomoże.
Wiem, że według kalkulatorów jest ok, ale, czy to normalne, że przyrost bety spada?
Miałam pierwszy przyrost 280%, następny 180% a teraz jak wczoraj zrobiłam bete to z 638 po 8 dniach jest 7895, czyli przyrost 88%.
To normalne?
Wizyta za 9 dni dopiero. Napiszcie proszę jeśli, któraś wie.
Masz podane normy i tego się trzymajStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:To Twoje prawdziwe imię?
Ejj ja dziś mam gadane!!! Non stop gadam... albo do siebie, albo do dziecka, albo pisze na forum, albo dzwonie i coś gadam innym. Ludzie! Litości! Buzia zacznie mnie boleć od gadania... jak trajkotka!
AngelikaAle każdy skraca i jest Andzela
Też tak nie raz mam, teraz mam chwile bo córa śpi więc korzystam:PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:08
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja się dopiero witam poświątecznie:) Kilkadni będę pracować z domu, jak i jakos dzwinie jest no ale staram się pracować nie obijać
Wczoraj zakupilimy wózek Tako Max One granatowy:)Kupiliśmy używany, ale jest mega zadbany więc jestem zadwolona, i był kupiony równo rok temu, używany od czerwca.
Nie mogę się już doczekać wizty, brzuch mi nie rośnie,jakos2 tyg temu się powiększył, a teraznie widzę różnicy, trochę się martwię, ale doczekam do tego wtorku i zobaczymy:)
-
To ja się pochwalę
Kurier właśnie był. Przywiózł kocyki w gwiazdki i zamówienie ze smyka. Jestem zadowolona bardzo bo nie wydałam dużo a jakość jest super.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aac85d18542c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aa75c53a9a0.jpg oczywiście pajace są razy dwa.Za 10 pajacyków 104 zł to bardzo dobra cena.
kamciaelcia, martta, bbeczka91, mmargol, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Strazaczka1990, Angela89, Sabina, Anulka01, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Hej
Nasza córka stała się pisiorem
jednak będzie syn.Jajeczka pokazał
Mam że 3antybiotyki :o
Ksosiu wpisz mi proszę pisiora na pierwszą stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:18
agatia, A_n_k_a_80, martta, pirelka, bbeczka91, mmargol, Pysiaczek89, AniaLewandowska, żabka04, Malutka92, Angela89, Sabina, Anulka01, Behemottka, YvonnElizabeth, megg, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Hej
Nasza córka stała się pisiorem
jednak będzie syn.Jajeczka pokazał
Mam że 3antybiotyki :o
Ksosiu wpisz mi proszę pisiora na pierwszą stronęGratuluję jajek
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
A nasz Konstanty pozostał Konstantym
10cm. Tętno 159. Wszystko w porządku, choć pani dr powiedziała ze to taki niewdzięczny czas na usg.
Na poprzednim dziecko małe i widać je całe. Na następnym ogłada sie pokolei wszystko i tez jest ciekawie. A tu kiepsko widać.
Ruchliwy. Machał łapami.
FajnieDzierzba, A_n_k_a_80, martta, pirelka, kamciaelcia, bbeczka91, mmargol, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Strazaczka1990, żabka04, Malutka92, Angela89, Sabina, Ania91, Anulka01, Behemottka, YvonnElizabeth, megg, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:To ja się pochwalę
Kurier właśnie był. Przywiózł kocyki w gwiazdki i zamówienie ze smyka. Jestem zadowolona bardzo bo nie wydałam dużo a jakość jest super.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aac85d18542c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aa75c53a9a0.jpg oczywiście pajace są razy dwa.Za 10 pajacyków 104 zł to bardzo dobra cena.
Ja od wczoraj czuje jakieś rozpieranie w macicy i jakby ktoś palcem mnie spytał od środka. Czyżby ruchy Ignasia?Ania91 lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:A nasz Konstanty pozostał Konstantym
10cm. Tętno 159. Wszystko w porządku, choć pani dr powiedziała ze to taki niewdzięczny czas na usg.
Na poprzednim dziecko małe i widać je całe. Na następnym ogłada sie pokolei wszystko i tez jest ciekawie. A tu kiepsko widać.
Ruchliwy. Machał łapami.
Fajnie
TO samo mówił gin u którego byłam prywatnie. Że miedzy 15 a 18 tc noe robi się usg bo dzidziuś ma jakąś pozycję ze mało co widać. U nas się udało dziecię pomierzyc juz jak na usg polowkowym plus ogląd serduszka. ..a w cenniku nawet nie mają czego takiego jak usg dla tych tygodni. Mój policzył juz jak za polowkowe
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Agape89 wrote:Wow super. Piękne pajace. To jest jakaś promocja na zakupy internetowe w smyku??
Ja od wczoraj czuje jakieś rozpieranie w macicy i jakby ktoś palcem mnie spytał od środka. Czyżby ruchy Ignasia?. Wejdź na stronę i zobacz czy na inne rozmiary też są promocje. Mogę potwierdzić, że ubranka mają świetną jakość i wykonanie.
-
agatia wrote:Dzierzba piękna ta podusia.i kocyk, gdzie takie śliczne kupiłaś
?
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Dzierzba, czy to są te kocyki do których linki podawałaś? Faktycznie dobra jakość, a kolory takie jak w ofercie na zdjęciu(chodzi o to czy są takie żywe, czy raczej sprane)?