WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Nadrobilam
Dzuerzba uważaj na siebie, dzieciom nic się nie stało sa super chronione, ale Ty mogłaś sobie narobić krzywdysąsiada nie zazdroszczę. Może chłopaki będą głośniej płakać niz on słuchać muzyki?
Strazaczka gratuluje siusiakakolejny chłop! Zdrowiej szybko. A co dostałaś za leki?
Ubranka śliczne
Ja byłam dziś na wizycie na NFZ. Serducho puka. Nic wiecej nie wiem. Lekarka nie mierzy dziecia ani nie daje mi zdjęć. Jutro wracam do pracy. Moja szefowa może nie jest tak chamska jak Inzynierki, ale to czlowiek podobnego pokroju. Wszyscy mówią że głupio robię, ale ja wiem że jeszcze się nasiedze w domu. A przez te dwa czy trzy miesuace bede miec ba wszystko wylane , w sensie na zachowanie mijej przelozonejpoza tym szkoda mi koleżanki. Sama jest ze wszystkim.
A i dziś lekarka powiedziała że trochę za mało przybierać na wadzeKit mu w nos psycholowi jednemu.
Byliśmy na działce, połowa fundamentów stoiAniaLewandowska, Pysiaczek89, mmargol, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dobra, juz nadrobiłam
Dzierzba co za k...as z tego sąsiada. Masakra. Ale Twój małż tez zasłużył na reprymendę. Tez bym wykopała do tatusia!
Sabina przyrost jest ale jak z dzieciem jest wszystko dobrze to się nie martwimy. Mi też skacze. Jak chcesz się uspokoić to zrób badanie dna wirusa z krwi.
Dziewczyny piękne ciuszki! Wy macie nosa do fajnych i tanich zakupów. Ja myślałam ze w ten weekend juz część kupię no ale dalej nie znam płci.
Z mniej przyjemnych rzeczy z wizyty to mam 4,5 kg na plusie:( Brzuch duży jak na 19 tydzień, dzieć na 18 tydzień a wg OM 17 tydzień. Tak śmiesznie wyszło. Mówiłam ze mam wieeelki korbol
Ja się cieszyłam, ze mam wszystkie wyniki krwi w normie, a moja gina mi mówi: strasznie szybko lecą wyniki krwi w dółhematokryt, hemoglobina i żelazo. Mam to poprawić dietą
no cóż, dr Google mi chyba w tym pomoże...
A_n_k_a_80, Sabina, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
oo to super, ze chwalicie camarelo, sama tez chwyce wozek w reke i ocenie czy mi odpowiada, ale wole podpytac, bo to zawsze w praktyce moze cos wyjsc co sie okaze jakas wada w uzytkowaniu czy cos
Wstepnie mysle, ze sie skusze, bo wiem jak byl uzywany i dbany, poza tym jest bialo-czerwono-granatowy, wiec i dla chlopca i dziewczynki wg mnie bedzie pasowala w internecie nawet uzywanych nie widze tych Figaro, a pozostale camarelo kosztuja podobnie lub nawet wiecej uzywane, chyba trafia mi sie okazja z tym zakpuem
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie martwcie się dużymi brzuchami
mój też jest już całkiem spory. Niektórzy ludzie myślą, że to co najmniej 5 miesiąc - a tu początek 4
I właśnie się zorientowałam, że zaczął mi się nowy tydzień
Dzierzba - olej gościa (znaczy sąsiada) i ciesz się faktem, że już lada moment i będziesz miała w nosie takich typów.
Kurcze a my dalej czekamy na decyzję kredytową... tyle czasu to już trwa. Cholera jak człowiek jest na własnej działalności tym trudniej o takie finansowanie. Tona papierów i co chwilę coś. Dobrze, że udało Nam się przesunąć rezerwację u dewelopera o kolejny miesiąc i co najważniejsze, że w razie w nie stracimy włożonych pieniędzy. na 99% mamy decyzję na 3/4 sumy domu - walczymy jeszcze o kolejne tys. żeby nie musieć robić wkładu własnego, bo możemy go przeznaczyć na remont. Cholera gdyby się udało... to rate mielibyśmy na poziomie 2400 a nie tak jak teraz za sam wynajem bez mediow płacimy 3200 ;/
Anulka01 - ja moje zakupy zaczęłam od rzeczy uniwersalnych, neutralnychale rzeczywiście, mamy w mieście 1 ciucholand, który często gęsto ma nawet nowe markowe sztuki.
AISAK - gdybym wiedziała jaki masz gust, kupowałabym Ci i wysyłała kurieremdużo ładnych dla chłopca też było
Dziś w Rossmanie zakupiłam też chusteczki w 6 paku z Pampersa za 26 złCo miesiąc planuje przeznaczyć jakieś 200-300 zł i tym samym nie odczuć większego wydatku na raz.
A na wózek zdecydujemy się jednak w okolicach 7-8 miesiąca. Bo podobnie jak któraś już pisała cholera zbyt szybko mi się zmienia gust
Strażaczka - zdrowia! Nie daj się chorobie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:23
Ania91, Anulka01, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:AISAK ja będę sprzedawać ciuszki po synku, ale nie mam na razie weny ich przebrać
Sabina mnie też gonią za wagę, bo przez dietę cukrzycowa mało przybrałam 2 kg, ale najpierw schudłam, więc i tak.kalkulacja słaba.
Mmargol ja wyniki krzywej? Wysiedzialas tam?
po odbior wynikow umowilam sie na poniedzialek, bo automatycznie splywaja z lab do przychodni dlatego, ze na nfz to bylowiec musze wytrzymac kilka dni jeszcze
Wysiedziec jakos wysiedzialam choc przez druga godzine to spac mi sie chcialo, juz myslalam ze sie poloze na tej kanapieksiazka mnie mulila z czasem wiec na zmiane telefon/ksiazka
ale powiem Ci, ze slaby dzien dla mnie i glowa mnie boli, moze przez pogode, albo pierwszy posilek za pozno ok. 13 albo samo to badanie, juz nie wiem co jest przyczyna, ale mysle o spaniu glownie
Co do ubranek to ja w lumpkach szukac jakos nie umiem chyba, bo nigdy nie widze takich ladniutkich i zadbanych. Ubranka i tak bede miala z rodziny uzywane, wiec problem z glowy, chociaz one sa tak sliczen, ze by sie kupowalo i kupowalo..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:
A ja wczoraj miałam kanalowe na żywca, bo przez święta zdychalam przez zapalenie ozebnej. Kanały usunęła, ale dalej boli przy nacisku przez te zapalenie.
Wam w ciąży tez nie kończą leczenia kanalowego ze wzgledu na brak możliwości zrobienia RTG?
Mi robiła w poprzedniej ciąży bez problemu. Teraz miałyśmy problem po mimo zdjęcia ponieważ okazało się że w jednym z kanale coś jest.. i muszę mieć skończonego tego zęba pod mikroskopem. Więc czekam z nim po ciąży a teraz go zatruła i zamknęła. Ale w pierwszej ciąży 3 zęby miałam leczono kanałowo i po ciąży sprawdzone i wszystko ok.
AniaLewandowska a nie obawiasz się że dziecko będzie miało np uczulenie na chusteczki?
Ja przy córce robiłam tak że kwotę jakaś przelewałam na konto dodatkowe i tak oszczędzałam i po porodzie kupiłam. W domu miałam podstawowy zapas pampersów (happy, pampersów babydream bo były najmniejsze) i chusteczki 2 różnych firm. Później sprawdzałam co nam pasuje
No dziewczyny ja polecam patrzeć na rozmiar gondoli bo my jakby nie patrzeć będziemy ją do wiosny używać. A kocyk plus kombinezon może być ciasnoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 20:13
-
nick nieaktualnyTak samo nie ma co szaleć z pampersami bo te to już w ogóle lubią uczulać.
Dzierzba niby chłopcy "nie tolerują" pieluch dada. Często uczulają właśnie chłopców. Nawet w otoczeniu znajomych to zaobserwowałam. Córa używa dady i nic. Ogólnie egzemplarz bezproblemowy mi się trafił co do jedzenia i własnie chemii. Nic ją nie uczula od ponad 5 miesięcy piorę jej w normalnych proszkach i nic. -
Angela89 wrote:Tak samo nie ma co szaleć z pampersami bo te to już w ogóle lubią uczulać.
Dzierzba niby chłopcy "nie tolerują" pieluch dada. Często uczulają właśnie chłopców. Nawet w otoczeniu znajomych to zaobserwowałam. Córa używa dady i nic. Ogólnie egzemplarz bezproblemowy mi się trafił co do jedzenia i własnie chemii. Nic ją nie uczula od ponad 5 miesięcy piorę jej w normalnych proszkach i nic.
Na dzien Dada uzywali a na noc Pampers, bo podobno "pojemniejsze"zwlaszcza przy jednym chlopcu Pampersy na noc, bo mial pecherz jak cysterna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 20:25