X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziewczyny mam nadziję, że mój mi zrobi usg bo ja ostatnie miałam w 12 tc więc trochę temu i chcę wiedzieć czy wszystko ok

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali ten gin zakładał ze na usg nic nie zobaczy i od razu powiedział ze wtedy kasy nie weźmie. O dziwo niemal wszystko zobaczył i zmierzył. Ja szłam właśnie na takie usg(pomiarowe, ocena biometrii ) To nie jest lekarz prowadzący. Twój może przeciez dzidzie podejrzeć. Pomierzy na polowkowym

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Dzierzba, czy to są te kocyki do których linki podawałaś? Faktycznie dobra jakość, a kolory takie jak w ofercie na zdjęciu(chodzi o to czy są takie żywe, czy raczej sprane)?
    Tak to te kocyki. http://allegro.pl/minky-komplet-do-lozeczka-kocyk-poduszka-i6067936094.html
    Ja nie widzę różnicy między tym co przyszło a tym co na zdjęciu z tym, że szary to szary, jak inne kolory to nie wiem, bardzo fajnie i solidnie zszyte. W środku takie standardowe wypełnienie jak w poduszkach antyalergicznych (taka wata jakby)i nie jest bardzo zbite. Na pewno do prania przed użyciem bo czuć chemicznymi środkami.

bbeczka91 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Było sporo modeli w promocji w rozmiarze 50 i ceny naprawdę konkretnie więc się nawet nie zastanawiałam, bo gdzie ja dostanę pajace za 10 zł. W innych rozmiarach nie wiem bo nie patrzyłam na razie. Nie liczę na to, że chłopaki urodzą się większe niż 50 cm. Najpierw poszaleje w tym rozmiarze, a później w 56 :D. Wejdź na stronę i zobacz czy na inne rozmiary też są promocje. Mogę potwierdzić, że ubranka mają świetną jakość i wykonanie.

Ostatnio na zakupach w Auchan na dziale dziecięcym były nawet rozmiary cos ok. 40 pare; 50 było mnóstwo!!! A ceny za bodziaki i pajace śmieszne. Moze tam zobacz jak masz gdzieś w pobliżu?

• mmargol Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba współczuję sąsiada, brak słów i wytłumaczeń na takie typy... ;/ chłopcom na pewno nic nie jest, ten kotlet doda im sił :D
    Daj znać jak wypierzesz kocyk czy w środku się nie zbije :)

Doradźcie dziewczyny, czy któraś miała styczność z wózkiem Camarelo Figaro 3w1? Koleżanka zaproponowała, że może odsprzedać za 700 zł, od lipca 2015 używany, nówkę kupiła.
    Może któraś coś doradzi albo odradzi?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol Ja mam camarelo carera i sobie chwale. ..ale to moje zdanie. Chwyc ten wózek i sama sprawdź czy tobie pasuje

AISAK lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Ostatnio na zakupach w Auchan na dziale dziecięcym były nawet rozmiary cos ok. 40 pare; 50 było mnóstwo!!! A ceny za bodziaki i pajace śmieszne. Moze tam zobacz jak masz gdzieś w pobliżu?
    No mam auchan niedaleko. Dzięki za cynk, na bank zajrzę.
    Kurde ale mnie tłuką dzieciaki ale tak dziwnie bo czuję tylko z lewej strony.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz będę Was nadrabiała, a teraz pochwalę się również i ja zakupami Ciucholandowymi :):):) boshhhheee mam nadzieję, że Nasza Hania jednak zostanie Hanią... a do 7.04 tak daleko... nie wiem tylko, czy moj gin będzie w stanie cos dojrzeć, bo sprzet ma raczej taki sobie ;/
    ale, wracając do zakupów - zapłaciłam dziś całe: 109 zł za: 6 par spodenek, 3 pary nowiutenkich skarpeteczek, buciki, 8 bodziaków (w tym 4 pary nowe), 4 bluzeczki, 2 sweterki Zara, 7 pajaców :):)

eeedc4f43101ae33med.jpg

b71bf12ff7fab0c5med.jpg

126928a7f48a9bd1med.jpg

04ecebb15b558ba8med.jpg

bf98dbacce27e4b7med.jpg

a22782cb2f4bb618med.jpg

Jak jednak u Hani pokażą się jajusia, będę Wam oddawała w prezencie ;)

Dzierzba, A_n_k_a_80, agatia, Strazaczka1990, mysza0406, Angela89, martta, AISAK, Malutka92, Ania91, Anulka01, claudiuszek, mmargol, żabka04, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    AniaL super zakupy☆
    Ja mam jutro wizyte i zamierzam poznac plec na pewno :)

AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Sabina zapomniałam zapytać z ilu na ile skoczyło, bo to wcale przyrostu wirusa nie musi oznaczać.
    Dopiero teraz odpowiadam.
    Wyniki z czwartku cmv IgG 109,600
    Ccm IgM 3,290
    Wyniki poprzednie cmv IgG z zeszłego roku 123,500. CmV IgM z lutego tego roku 1,35

Dziewczyny nadrobie Was wieczorem. Jutro wracam.do pracy. Muszę się jakoś ogarnąć ;)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie łamie w kościach że zejdę zaraz.Slawek nasmarowal mnie vicksem.Mam nadzieję że pomoże.Pytalam ginki czy mogę tym się posmarowac.

I pytała się czy więcej leków już nie mogłam brac?;\ jak na złość wszystko się czepia
    Przepraszam Was ale nie mam siły na nadrobienie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 16:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Dzierzba współczuję sąsiada, brak słów i wytłumaczeń na takie typy... ;/ chłopcom na pewno nic nie jest, ten kotlet doda im sił :D

Doradźcie dziewczyny, czy któraś miała styczność z wózkiem Camarelo Figaro 3w1? Koleżanka zaproponowała, że może odsprzedać za 700 zł, od lipca 2015 używany, nówkę kupiła.
    ja mam carere i osobiście polecam tą firmę

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam :)
    Dzuerzba uważaj na siebie, dzieciom nic się nie stało sa super chronione, ale Ty mogłaś sobie narobić krzywdy :/ sąsiada nie zazdroszczę. Może chłopaki będą głośniej płakać niz on słuchać muzyki? ;)
    Strazaczka gratuluje siusiaka :) kolejny chłop! Zdrowiej szybko. A co dostałaś za leki?

Ubranka śliczne :)

Ja byłam dziś na wizycie na NFZ. Serducho puka. Nic wiecej nie wiem. Lekarka nie mierzy dziecia ani nie daje mi zdjęć. Jutro wracam do pracy. Moja szefowa może nie jest tak chamska jak Inzynierki, ale to czlowiek podobnego pokroju. Wszyscy mówią że głupio robię, ale ja wiem że jeszcze się nasiedze w domu. A przez te dwa czy trzy miesuace bede miec ba wszystko wylane , w sensie na zachowanie mijej przelozonej ;) poza tym szkoda mi koleżanki. Sama jest ze wszystkim.

A i dziś lekarka powiedziała że trochę za mało przybierać na wadze :O

AniaLewandowska, Dzierzba, A_n_k_a_80, Behemottka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 - wysłałam wiadomość na Priv :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:

Jak patrzę na zdjęcia to wózeczek bardzo ładny :)

Co do wagi u mnie dopiero niecały 1kg na plus :/

Jem dość sporo, ale mam wrażenie, że jestem okropna mam straszne smaki na zupki chińskie też tak macie?

Ps. Gratuluje Wszystkich wizyt ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 17:44

w57vikgnszqgz528.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam carrere i jest super!!! W gondoli spokojnie do marca dzieci pojezdza, bo jest jedna z największych na rynku a to ważne bo sezon zimowy przed nami.

Super ciuszki, jejku zalatwcie mi cos dla chłopca... U mnie sh to istne szmaty. Kiedyś było inaczej. A może ktoś z waszych znajomych chce się pozbyć ubranej dla chłopca? 0-3mc?

A ja wczoraj miałam kanalowe na żywca, bo przez święta zdychalam przez zapalenie ozebnej. Kanały usunęła, ale dalej boli przy nacisku przez te zapalenie.
    Wam w ciąży tez nie kończą leczenia kanalowego ze wzgledu na brak możliwości zrobienia RTG?

Co do wagi spokojnie, każda ma swoje tempo ja w pierwszej ciąży 1kg+ dopiero w 6mc miałam a i tak na 11kg skonczylam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 18:25

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobię Was poźniej, teraz tylko się pochwalę, że dzieć piękny i zdrowy! Wazy 200 g mierzy 122 mm, serducho 150, a co do płci to jeszcze nie ma pewności: najpierw mówiła ze dziewczynka a potem ze coś tam moze jeszcze być... Kacper dalej jest nie przejednany i powiedział ze to na pewno siostra, bo w przeciwnym razie on sie pakuje i jedzie na Karaiby :) ale sie moja gina usmiala :) kazała mu przyjść następnym razem to juz na pewno mu potwierdzi.
    Lecę czytać lekturę z synem i później Was doczytam :*

AniaLewandowska, Ania91, Malutka92, Pysiaczek89, Dzierzba, mmargol, A_n_k_a_80, żabka04, YvonnElizabeth, Strazaczka1990, _izunia_, bbeczka91, martta, violett lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak potwierdzam zalety wozeczka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu zaszalałaś z zakupami super ciuszki i tak dużo za tak nie wiele :)

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:17

‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ