WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Tak samo nie ma co szaleć z pampersami bo te to już w ogóle lubią uczulać.
Dzierzba niby chłopcy "nie tolerują" pieluch dada. Często uczulają właśnie chłopców. Nawet w otoczeniu znajomych to zaobserwowałam. Córa używa dady i nic. Ogólnie egzemplarz bezproblemowy mi się trafił co do jedzenia i własnie chemii. Nic ją nie uczula od ponad 5 miesięcy piorę jej w normalnych proszkach i nic.Mój egzemplarz był problemowy bo miał uczulenie na laktozę ale po roku mu minęło. Jak go ze szpitala przywiozłam to wyglądał jakby go ktoś we wrzątku ugotował, bo tam go dokarmiali mm, cały w bąblach był. Ja też miałam przekichane bo zero produktów mlecznych przez pół roku. Po pół roku nie miałam czym karmić i był na sojowym mleku. Teraz ma uczulenie na orzechy ale też nie jest jakieś uciążliwe, czasem tylko na buzi mu wyskoczą krostki jak zje w szkole jakieś cukierki z orzechami (niby wiedzą a i tak dają). I jedyne czym go mogę myć to żel dla ciężarnych z rossmana (taki fioletowy w tubce) lub czarne mydło agafii a to akurat ma po mnie, bo jak coś innego to zaraz suche place wychodzą i tylko krochmal i masło shea sobie z tym radzi.
-
Pampers u nas jednak na noc był lepszy. My dość szybko Emilki nie pezewijalismy w nocy i pampers był super(emilka nosiła najpierw poduszkę frejki a potem szelki pavlika i jej nie meczylismy ). Ale nie używaliśmy tez nigdy sudocremu. Tylko puderek (bo szybko )a w razie czego maść linomag
-
Mi koleżanka poleca pampers Premium care badz sensitive...przypuszczam ze beda droższe od zwykłych ale moj mąż stawia na jakość nie ilość...do tego stopnia ze zabronił mi kupować w ciucholandzie ciuszków bo stwierdził że jego dziecko nie będzie chodziło w używanym ...powiedzialam ze ma z Glowa nie tak i dopiero jak wczoraj zobaczył mala kurteczkę to chyba się przekonal bo nic nie krytykował
Ania91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas do pół roku mieliśmy kupę, później już nie robiła. No i tak jak kamciaelcia nie używałam sudocremu ( przy okazji powiem aby mamy dziewczynek uważały jak smarują wargi sromowe bo powoduje zarastanie) ani żadnych maści na odparzenia. Ostatnio kupiłam jej na próbę babydream pieluchy i cała pupa czerwona ale daliśmy radę jakoś
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do wózka ja cierpię na ten anex sport już 1 tys mam resztę trzeba zorganizować tzn odłożyć z bieżącej kasy ale tak na ścisłości mam na już jakbym coś ustrzelimy czy nowy.
Mąż jest zdania że córką miała nowy to i drugie będzie miało nowy.
Zobaczymy ale patrzę na ogłoszenia i coraz bardziej obstawiam że pójdę kupić nowy tylko muszę wyczaić w sklepie tego Anexa jak sie prowadzi.
Ja miałam do szpitala białe pampersy. W szpitalu wymienialysmy sie z dziewczynami pob5 szt pampersow żeby spr czy coś uczula dziecko.
Smakowała punkcie od początku linomagiem nigdy nie użyłam sudocremu jak odwazyla pupka to wierzyłam ale dalej linomagiem smakowałam.
Do 6 mca kupowałam pampersami pieluchy potem kupiłam dada i niestety miała córką uczulenie dopiero ok 8 mca udało się przejść na dada.
Chusteczki mokre tylko Nivea ciemne lub z auchana reszta ja uczulala.
Naprawdę nie warto kupować w zapasie czy to pieluch czy chusteczek lepiej sprawdzić i dokupić niż wyrzucić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 20:52
-
nick nieaktualnyA spacerówka x Landera jestem zakochana jedna ręką ja się prowadzi razem z dzieckiem bardzo wygodny wózek.
Nie wiem jak gondola i nosidełko ale spacerówka polecam dlatego też biorę pod uwagę te firmę ale nie nowsze x Landera tylko starsze tak z 2011 rok bo taki miałam w rękach byłam zachwycona niby ten anex sport jest taki ale muszę dotknąć.Ania91 lubi tę wiadomość
-
Ja chusteczki od początku używałam z Rossmana Babydream jak mama mi raz kupiła z Bambino to mi syna uczuliły a pampersy zawsze z firmy pampers raz miałam Dada uczuliły czasem były gorsze czasy, że trzeba było kupić najtańsze ale były totalnie nawet nie do dupy:/ jak reklamówka nie będę oszczędzać na Pampersach wiele przetestowałam to przeciekały i były okropne Pampers najlepsze.
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Smakowała punkcie od początku linomagiem nigdy nie użyłam sudocremu jak odwazyla pupka to wierzyłam ale dalej linomagiem smakowałam.
Wiele z nas robi literówki, ale to jest mistrzostwo świata
Jak z translatorakamciaelcia, żabka04, Dzierzba, Angela89, Ania91, Pysiaczek89, Malutka92, _izunia_, bbeczka91, Pauka lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:dobry wieczór, mnie rozłożyło choróbsko na dobre, jutro jadę do lekarza. Co Wy brałyście jak się rozchorowałyście? bo boję się czy w ogóle coś będę mogła brać
-
Sabina wrote:Nadrobilam
Dzuerzba uważaj na siebie, dzieciom nic się nie stało sa super chronione, ale Ty mogłaś sobie narobić krzywdysąsiada nie zazdroszczę. Może chłopaki będą głośniej płakać niz on słuchać muzyki?
Strazaczka gratuluje siusiakakolejny chłop! Zdrowiej szybko. A co dostałaś za leki?
Ubranka śliczne
Ja byłam dziś na wizycie na NFZ. Serducho puka. Nic wiecej nie wiem. Lekarka nie mierzy dziecia ani nie daje mi zdjęć. Jutro wracam do pracy. Moja szefowa może nie jest tak chamska jak Inzynierki, ale to czlowiek podobnego pokroju. Wszyscy mówią że głupio robię, ale ja wiem że jeszcze się nasiedze w domu. A przez te dwa czy trzy miesuace bede miec ba wszystko wylane , w sensie na zachowanie mijej przelozonejpoza tym szkoda mi koleżanki. Sama jest ze wszystkim.
A i dziś lekarka powiedziała że trochę za mało przybierać na wadze -
nick nieaktualnyUlf i reszta dziewczyn przepraszammmmm!!!
Piszę z telefonu a on nie umie czytać w myślach moich hahahha
Dopiero teraz przeczytałam hahahahaha
Kamcia czyli twój mózg czyt nie masz budyniu z mózgu :-)jest ok w ciąży
Sprostowanie:
Smarowalam pupcie linomagiem nigdy nie używałam sudocremu :-)jak odpazyla się pupcia to dalej smarowalam linomagiem i wietrzyłam
Hahahahaha nie mogę sama z siebie:-)Strazaczka1990, Dzierzba, Ania91, mmargol, kamciaelcia, Sabina, Ulfenstein, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość