X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Anulka, najpiekniejszy widok :)
    Ja nie moge sie doczekac 3d/4d, juz tylko 6 dni! :)
    No właśnie sie zastanawiam kiedy iść na 3/4d. Jejku tak jestem ciekawa jak bedą wyglądać te nasze szkraby:) Pochwalisz sie zdjęciem czy wolisz nie pokazywać?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggohaa super! czyli jednak przez brzuch :D

A ja kupilam na krokiety wszystko ale opadlam z sil, maz jak wrocil z pracy to wszystko pozmywal i podstawil mi pod nos loooody :) mniam mniam byly mega, az mi za slodko bylo :P mam tylko nadzieje ze pieczarki wytrzymaja do poniedzialku bo jutro wyjezdzam do znajomych na weekend, pewnie nie zdolam Was pozniej nadrobic! :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    No właśnie sie zastanawiam kiedy iść na 3/4d. Jejku tak jestem ciekawa jak bedą wyglądać te nasze szkraby:) Pochwalisz sie zdjęciem czy wolisz nie pokazywać?
    Pewnie, ze pochwale :) na tym etapie bedac w brzuchu nasze dzieci nie bardzo roznia sie od siebie, wiec nie widze problemu :) po narodzinach to juz co innego :)
    To bedzie wg usg 13t0d - niby to juz tak blisko, ale wciaz tak daleeeko! :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś był krupnik. Jak gotowałam to tak pachniał ślicznie. Niestety gotowy nie był juz atrakcyjny. Zjadłam, ale z rozsądku.
    Strasznie to irytujące.

Tez sie pochwale swoim żelkiem :) z poniedziałku. Na jednym zdjęciu zmierzony na 2,49cm, na drugim na 2,68cm. Spore rozjazdy ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d328ba55d02d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:39

Anulka01, mmargol, Madziuuuula, żabka04, Sabina, Kasia1987., slodka100, megg, szpilka, ewcia91, martta lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    A pytałaś zakaźnika albo ginekologa co myśli na ten temat? I bierzesz jakieś leki jeszcze, czy kuracja już zakończona?

Jeszcze 2 lata temu brałam 2 razy do roku amoksycylinę naprzemiennie z doxycyklina. Teoretycznie borelioza była przeliczona, jednak wysokie współczynniki nadal sie utrzymywały.
    Ginekolog rozkłada ręce mówiąc, ze niby można...
    Tak czy siak umówiłam sie do lekarza chorób zakaźnych.

Dziewczyny ale pięknie, ze Wasze maluchy rosną!!!!!
    Ehhhhh a ja muszę czekać do 10.03 :(

Aaaaaaa i tak mi smaka zrobilyscie, ze zaciągnęłam mojego Miska do sklepu i właśnie "pyrka" bigosik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Pewnie, ze pochwale :) na tym etapie bedac w brzuchu nasze dzieci nie bardzo roznia sie od siebie, wiec nie widze problemu :) po narodzinach to juz co innego :)
    To bedzie wg usg 13t0d - niby to juz tak blisko, ale wciaz tak daleeeko! :)

według mnie teraz to wyczekujemy już naszych dzieciaczków myśląc kiedy będziemy mogli je wziąść na ręce ale jak to się pytałam koleżanki czy tez brata (ich dzieci będą obchodzić 2 urodziny w tym roku) to oni nawet nie wiedza kiedy ciąża i 1 rok życia minął.

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale SUPER wieści!:)
    Gratuluje pieknych pociech :)
    Aisak, Ty pocieszylas mnie najbardziej. Co prawda moj dzidzius za duzo sie nie chcial ruszac. Machal sporo raczka i raz porzadnie skoczyl jak na trampolinie:P ale balam sie ze za maly, bo 5cm, ale masz tak samo wiec uhh, ufff :)

mmargol lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfeinstein super fotka:) gratulacje!
    Pauka, Justynka czekamy na wieści:)

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku - jestem tak zmęczona, że nie mam siły na nic, na dodatek włączyły się ciążowe bóle pleców od długiego siedzenia :(

• haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co???!!!!!!!!!!!! WTF???????????????????

Blair to również *** ?! Aż mnie zmroziło!

Kamciaelcia, pamiętasz jak się zaśmiałaś, że nasz wątek też rozpoczęła matka bliźniaczek i Cię opiórkałam. A jednak! Szok! Jak to wyszło? Bo nie dam rady nadrobić.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lutego 2016, 23:24

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

To było małe skojarzenie , jakby coś tknelo ale zaraz minęło, bo wydawało się niedorzeczne, sama jej uwierzyłam. Najlepiej było to w żart obrócić ale na przyszłość musze pamiętać że miewam ten instynkt do spraw niemożliwych

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lutego 2016, 17:57

haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

No nareszcie jesteś! Gdzieś Ty sie podziewała?

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 lutego 2016, 21:28

haneczka lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyszło bo wciskała identyczną historyjkę - koty, brak jednego serduszka na jednym usg i jego cudowne odnalezienie, niespodziankowe wyjazdy - na różnych wątkach pod różnymi nickami. Jak ktoś napisał, że tam afera to zaczęło się małe dochodzenie i stało się oczywiste, że u nas *** też zagościła.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 października 2016, 21:56

h4zpdqk39i22byyb.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też przeszło przez myśl na samym początku, że ta Blair musi się trochę dowartościowywać tym nickiem i zdjęciem serialowej Blair w awatarku, ale cóż- kto co lubi. Ale nie spodziewałam się, że ta małolata jest zdolna do takich kłamstw na kilku wątkach naraz. Moja diagnoza: albo głęboka choroba psychiczna i problemy z osobowością, albo dobrze opłacana promotorka firm itp. Ale raczej to pierwsze.

A sama się przyznała, czy jak do tego doszłyście?

PS. Chciałam usunąć jej dostęp do naszej listy, ale wcale nie widzę jej na liście zaproszonych e-maili. W tabelce też. Usunęła się?

Na potrzeby którejś z dziewczyn, która miała problem z edycją utworzyłam link, który umożliwia edycję i wyświetlanie dokumentu. Zamierzam zablokować tą opcję, żebyśmy miały pewność, że nikt niepowołany nie będzie mógł podglądać i edytować naszych danych. A jeśli tym samym zablokuję, komuś dostęp, niech da mi znać na prive.

Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, a wiecie co mi podpadło? Pamiętacie jej wyjazd walentynkowy z mężem?
    Hmmmm gdyby mój mężczyzna zabrał mnie w jakieś magiczne miejsce, to nie siedziałabym na forum, tylko bzykała sie z nim ile wlezie i nie wychodziła z łóżka.
    A ona co kilka godzin intensywnie sie udzielała.

Justyna_89, Bee85, alinka, haneczka, Sophia, Emily83, Sabina, żabka04, Behemottka, martta lubią tę wiadomość

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, dziewczyny zapytały ją wprost i się obraziła i skasowała konto- chyba tak to było ;) a jednocześnie na innym wątku zostało wcześniej troszkę też napisane, że tu jest jej kolejne wcielenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:17

haneczka lubi tę wiadomość

h4zpdqk39i22byyb.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    No nareszcie jesteś! Gdzieś Ty sie podziewała?

Jestem jestem, wybaczcie mi długą nieobecność, ale umieram od 3-4 tygodni na nudności, wymioty, wzdęcia i ból żołądka i nie mam siły pisać. :| A jeszcze mój synek wstaje od 2 tyg i jest bardzo wymagający i poświęcam się jemu w 100%, albo kanapie. :P

Ale postaram się być częściej. Ale jaja z tą Blair. Dalej nie mogę uwierzyć.

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt!
    Ja dziś tez miałam wizytę, a raczej kontrolne usg - wszystko w porządku , mój Pandus ma Ponad 4 cm.. i trochę do Nas machał ;)

Cały czas mam brązowe plamienia, ale moja połozna uznala,że nic na usg nie widzi niepokojącego.
    Jak tylko przyszłam z wizyty zabukowałam lot do Pl. będzie to akurat poczatek 13 tyg. więc chce się umówić na badanie prenatalne.

Nigdzie nie mogę się dodzwonić..Interesują mnie lekarze, centra medyczne na śląsku.. okolice Katowwic.. najlepiej same Katowice. Może coś polecicie?

A co do Blair.. to mi też ten wyjazd walentynkowy śmierdział- Ja też bym nie wychodziła z łózka :P
    i jeszcze głupio mówiła,k do męża,żeby zobaczył, jak inni mężczyźni sie starają... masakra...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:21

Moonicorns, Bee85, haneczka, Anulka01, Pysiaczek89, Behemottka, martta lubią tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przejrzałam jej ostatnie wpisy. Jeszcze szła w zaparte, że to nie tak! A na grudniówkach przepraszała i błagała, żeby nie iść z tym na policję. Widzę, że nie nauczyła się na błędach.
    Angela, jak do tego doszłaś zdolna kobieto? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna_89 wrote:
    Cześć Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt!
    Ja dziś tez miałam wizytę, a raczej kontrolne usg - wszystko w porządku , mój Pandus ma Ponad 4 cm.. i trochę do Nas machał ;)

Cały czas mam brązowe plamienia, ale moja połozna uznala,że nic na usg nie widzi niepokojącego.
    Jak tylko przyszłam z wizyty zabukowałam lot do Pl. będzie to akurat poczatek 13 tyg. więc chce się umówić na badanie prenatalne.

Nigdzie nie mogę się dodzwonić..Interesują mnie lekarze, centra medyczne na śląsku.. okolice Katowwic.. najlepiej same Katowice. Może coś polecicie?

A co do Blair.. to mi też ten wyjazd walentynkowy śmierdział- Ja też bym nie wychodziła z łózka :P
    i jeszcze głupio mówiła,k do męża,żeby zobaczył, jak inni mężczyźni sie starają... masakra...

Justyna_89 moge Ci polecić klinikę badań prenatalnych w Rudzie Śląskiej - Genom. Maja świetne opinie, panie w rejestracji bardzo miłe. Cena: 230 pln. Ja właśnie tam sie zarejestrowałam.

Justyna_89 lubi tę wiadomość

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ