WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:Anulka, najpiekniejszy widok
Ja nie moge sie doczekac 3d/4d, juz tylko 6 dni!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
ggohaa super! czyli jednak przez brzuch
A ja kupilam na krokiety wszystko ale opadlam z sil, maz jak wrocil z pracy to wszystko pozmywal i podstawil mi pod nos loooody mniam mniam byly mega, az mi za slodko bylo mam tylko nadzieje ze pieczarki wytrzymaja do poniedzialku bo jutro wyjezdzam do znajomych na weekend, pewnie nie zdolam Was pozniej nadrobic! -
Anulka01 wrote:No właśnie sie zastanawiam kiedy iść na 3/4d. Jejku tak jestem ciekawa jak bedą wyglądać te nasze szkraby:) Pochwalisz sie zdjęciem czy wolisz nie pokazywać?
To bedzie wg usg 13t0d - niby to juz tak blisko, ale wciaz tak daleeeko! -
U mnie dziś był krupnik. Jak gotowałam to tak pachniał ślicznie. Niestety gotowy nie był juz atrakcyjny. Zjadłam, ale z rozsądku.
Strasznie to irytujące.
Tez sie pochwale swoim żelkiem z poniedziałku. Na jednym zdjęciu zmierzony na 2,49cm, na drugim na 2,68cm. Spore rozjazdy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d328ba55d02d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:39
Anulka01, mmargol, Madziuuuula, żabka04, Sabina, Kasia1987., slodka100, megg, szpilka, ewcia91, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka wrote:A pytałaś zakaźnika albo ginekologa co myśli na ten temat? I bierzesz jakieś leki jeszcze, czy kuracja już zakończona?
Jeszcze 2 lata temu brałam 2 razy do roku amoksycylinę naprzemiennie z doxycyklina. Teoretycznie borelioza była przeliczona, jednak wysokie współczynniki nadal sie utrzymywały.
Ginekolog rozkłada ręce mówiąc, ze niby można...
Tak czy siak umówiłam sie do lekarza chorób zakaźnych.
Dziewczyny ale pięknie, ze Wasze maluchy rosną!!!!!
Ehhhhh a ja muszę czekać do 10.03
Aaaaaaa i tak mi smaka zrobilyscie, ze zaciągnęłam mojego Miska do sklepu i właśnie "pyrka" bigosikWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:43
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Pewnie, ze pochwale na tym etapie bedac w brzuchu nasze dzieci nie bardzo roznia sie od siebie, wiec nie widze problemu po narodzinach to juz co innego
To bedzie wg usg 13t0d - niby to juz tak blisko, ale wciaz tak daleeeko!
według mnie teraz to wyczekujemy już naszych dzieciaczków myśląc kiedy będziemy mogli je wziąść na ręce ale jak to się pytałam koleżanki czy tez brata (ich dzieci będą obchodzić 2 urodziny w tym roku) to oni nawet nie wiedza kiedy ciąża i 1 rok życia minął.mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle SUPER wieści!
Gratuluje pieknych pociech
Aisak, Ty pocieszylas mnie najbardziej. Co prawda moj dzidzius za duzo sie nie chcial ruszac. Machal sporo raczka i raz porzadnie skoczyl jak na trampolinie:P ale balam sie ze za maly, bo 5cm, ale masz tak samo wiec uhh, ufffmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co???!!!!!!!!!!!! WTF???????????????????
Blair to również *** ?! Aż mnie zmroziło!
Kamciaelcia, pamiętasz jak się zaśmiałaś, że nasz wątek też rozpoczęła matka bliźniaczek i Cię opiórkałam. A jednak! Szok! Jak to wyszło? Bo nie dam rady nadrobić.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 lutego 2016, 23:24
-
To było małe skojarzenie , jakby coś tknelo ale zaraz minęło, bo wydawało się niedorzeczne, sama jej uwierzyłam. Najlepiej było to w żart obrócić ale na przyszłość musze pamiętać że miewam ten instynkt do spraw niemożliwych
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 lutego 2016, 17:57
haneczka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
A wyszło bo wciskała identyczną historyjkę - koty, brak jednego serduszka na jednym usg i jego cudowne odnalezienie, niespodziankowe wyjazdy - na różnych wątkach pod różnymi nickami. Jak ktoś napisał, że tam afera to zaczęło się małe dochodzenie i stało się oczywiste, że u nas *** też zagościła.
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 października 2016, 21:56
-
Mi też przeszło przez myśl na samym początku, że ta Blair musi się trochę dowartościowywać tym nickiem i zdjęciem serialowej Blair w awatarku, ale cóż- kto co lubi. Ale nie spodziewałam się, że ta małolata jest zdolna do takich kłamstw na kilku wątkach naraz. Moja diagnoza: albo głęboka choroba psychiczna i problemy z osobowością, albo dobrze opłacana promotorka firm itp. Ale raczej to pierwsze.
A sama się przyznała, czy jak do tego doszłyście?
PS. Chciałam usunąć jej dostęp do naszej listy, ale wcale nie widzę jej na liście zaproszonych e-maili. W tabelce też. Usunęła się?
Na potrzeby którejś z dziewczyn, która miała problem z edycją utworzyłam link, który umożliwia edycję i wyświetlanie dokumentu. Zamierzam zablokować tą opcję, żebyśmy miały pewność, że nikt niepowołany nie będzie mógł podglądać i edytować naszych danych. A jeśli tym samym zablokuję, komuś dostęp, niech da mi znać na prive.Sabina, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie, a wiecie co mi podpadło? Pamiętacie jej wyjazd walentynkowy z mężem?
Hmmmm gdyby mój mężczyzna zabrał mnie w jakieś magiczne miejsce, to nie siedziałabym na forum, tylko bzykała sie z nim ile wlezie i nie wychodziła z łóżka.
A ona co kilka godzin intensywnie sie udzielała.Justyna_89, Bee85, alinka, haneczka, Sophia, Emily83, Sabina, żabka04, Behemottka, martta lubią tę wiadomość
-
Haneczka, dziewczyny zapytały ją wprost i się obraziła i skasowała konto- chyba tak to było a jednocześnie na innym wątku zostało wcześniej troszkę też napisane, że tu jest jej kolejne wcielenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:17
haneczka lubi tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:No nareszcie jesteś! Gdzieś Ty sie podziewała?
Jestem jestem, wybaczcie mi długą nieobecność, ale umieram od 3-4 tygodni na nudności, wymioty, wzdęcia i ból żołądka i nie mam siły pisać. A jeszcze mój synek wstaje od 2 tyg i jest bardzo wymagający i poświęcam się jemu w 100%, albo kanapie.
Ale postaram się być częściej. Ale jaja z tą Blair. Dalej nie mogę uwierzyć. -
Cześć Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt!
Ja dziś tez miałam wizytę, a raczej kontrolne usg - wszystko w porządku , mój Pandus ma Ponad 4 cm.. i trochę do Nas machał
Cały czas mam brązowe plamienia, ale moja połozna uznala,że nic na usg nie widzi niepokojącego.
Jak tylko przyszłam z wizyty zabukowałam lot do Pl. będzie to akurat poczatek 13 tyg. więc chce się umówić na badanie prenatalne.
Nigdzie nie mogę się dodzwonić..Interesują mnie lekarze, centra medyczne na śląsku.. okolice Katowwic.. najlepiej same Katowice. Może coś polecicie?
A co do Blair.. to mi też ten wyjazd walentynkowy śmierdział- Ja też bym nie wychodziła z łózka
i jeszcze głupio mówiła,k do męża,żeby zobaczył, jak inni mężczyźni sie starają... masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:21
Moonicorns, Bee85, haneczka, Anulka01, Pysiaczek89, Behemottka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna_89 wrote:Cześć Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt!
Ja dziś tez miałam wizytę, a raczej kontrolne usg - wszystko w porządku , mój Pandus ma Ponad 4 cm.. i trochę do Nas machał
Cały czas mam brązowe plamienia, ale moja połozna uznala,że nic na usg nie widzi niepokojącego.
Jak tylko przyszłam z wizyty zabukowałam lot do Pl. będzie to akurat poczatek 13 tyg. więc chce się umówić na badanie prenatalne.
Nigdzie nie mogę się dodzwonić..Interesują mnie lekarze, centra medyczne na śląsku.. okolice Katowwic.. najlepiej same Katowice. Może coś polecicie?
A co do Blair.. to mi też ten wyjazd walentynkowy śmierdział- Ja też bym nie wychodziła z łózka
i jeszcze głupio mówiła,k do męża,żeby zobaczył, jak inni mężczyźni sie starają... masakra...
Justyna_89 moge Ci polecić klinikę badań prenatalnych w Rudzie Śląskiej - Genom. Maja świetne opinie, panie w rejestracji bardzo miłe. Cena: 230 pln. Ja właśnie tam sie zarejestrowałam.
Justyna_89 lubi tę wiadomość