X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ta historia chyba będzie nieśmiertelna...
    mój M się właśnie ze mna śmiał do rozpuku bo mu mówię mu, że idziemy na warsztaty 16 marca i idzie jeszcze moja moleżanka A i 2 koleżanki z forum a on hahaha nie wiesz ze na forach to są same ped..y itp gwałcicielele i ja zaczełam się śmiac i mówię, że u nas nie ma ale była taka Blair noi z przejęciem mu opowiadam i on i co i co i chciała się umawiać z wami? po czym stwierdził, że się ludziom w dupach przewraca i wyszedł hehe taka bardziej sytuacyjna anegdota nie wiem czy ją zrozumiecie ale pewnie tak;p

Żabcia_, Bee85, claudiuszek, mmargol lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Akurat na koniec wakacji wyszedlby jej porod wiec pewnie mialaby mniej czasu, bo... DZieci :)
    Zbyt spokojna byla...
    Zreszta... Pamietacie jej reakcje na brak serduszka? Ja tego "spokoju" nie moge zapomniec.. Niby szlochala cala noc, a pozniej tekst "przyzwyczailam sie do mysli ze bede miala dwojke dzieci"... Ja bym sie zalamala chyba po takiej wiesci!

na grudniówkach po urodzeniu siedziała cały czas, a jak dziewczyny się dziwiły jak ona sobie radzi z dwójką noworodków to okazywało się, że to aniołki - idealnie jedzą, idealnie śpią, no po prostu żyć nie umierać i na forum siedzieć :D

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może można wygrać roczny zapas pieluch za największą ilość lajków w dniu porodu? :D
    żartuję oczywiście - sama nie wiem...

Bee85, mmargol lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze maja po prostu wzbudzać zaufanie? Im więcej postów i polubień tym osoba ma wydawać sie bardziej...no nie wiem...realna?

Bee85, Justyna_89, Behemottka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Ulfeinstein super fotka:) gratulacje!
    Pauka, Justynka czekamy na wieści:)

Ojej jak miło, że zostałam wywołana :)
    U nas też wszystko super, wizytę miałam o 8.30 wieć musiałam odespać :)
    mój żeluś haribo jest śliczny :) ma 23 mm, czyli 9 tydzień, serduszko ładnie pika,machał sobie rączkami i nożkami, więc samo szczęscie!

Gratuluję wsztstkim mamuśkom, sama radośc czytać dobre wieści!

a kolejna wizyta 16.03
    jak ja wytrzymam?

Moonicorns, Bee85, Anulka01, slodka100, haneczka, staraczka_85, żabka04, claudiuszek, szpilka, Justyna_89, Pysiaczek89, Behemottka, ewcia91, martta, mmargol, Gumcia lubią tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:33

Skali89 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kolejna wizytę mam 10.03.
    Czy Was tez tak ciągnęły brzuszki po wizytach? Ja ledwo chodzę. Chyba nospe wezmę:( i pójdę spać.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga na zdjęciu w avatarku jestem ja, jest tak małe, że nikt mnie nie pozna, zdjęcie jest zrobione w Bieszczadach w drodze na Tarnice, wejście od Ustrzyk Górnych

Sabina, mmargol lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja nie mam dostepu do tabelki. Blair mi napisala wiadomosc na priv ale ja zignorowalam....
    Haneczka ponoc Ty tym zarzadzasz?

Tak ja i tylko ja :) Więc nikt niepowołany nie będzie miał dostępu. Dopilnuję tego. Jeśli chcesz uzyskać dostęp to podaj mi maila na prive. Ale najpierw dodaj mnie do przyjaciółek.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, a ja do tabelki ani przez tel., ani przez komp nie mogę wejść..

mychakruszyna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to za tabelka?

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    Ojej jak miło, że zostałam wywołana :)
    U nas też wszystko super, wizytę miałam o 8.30 wieć musiałam odespać :)
    mój żeluś haribo jest śliczny :) ma 23 mm, czyli 9 tydzień, serduszko ładnie pika,machał sobie rączkami i nożkami, więc samo szczęscie!

Gratuluję wsztstkim mamuśkom, sama radośc czytać dobre wieści!

a kolejna wizyta 16.03
    jak ja wytrzymam?

Gratuluję fasolki i tego cudnego widoku :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie stwierdziła, że chyba muszę zrezygnowac z ciuchów ciążwoych bo są tak drogie, kupie chyba tylko spodnie a tak to jakies bluzki oversize potem będzie ciepło to sukienka, bo masakra jakie ceny są w sklpeach. Zwykła bluzka 80 zł tylko dlatego że ciążowa.Masakra. Patrzę, też na olx, tylko nie wiem jak to rozmiarowo mam patrzec musze w jakims sklepie przymierzyc a moze potem zamówię, bo już kiepsko z dopinaniem się w brzuszku:(

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przy okazji zrobię rundkę po lumpeksach, jeden mam koło pracy - przy okazji zajrzę ;) a widziałam na allegro legginsy ciążowe, nie są drogie, więc może zamówię, choć podobno w H&Mie też są w dobrej cenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    własnie stwierdziła, że chyba muszę zrezygnowac z ciuchów ciążwoych bo są tak drogie, kupie chyba tylko spodnie a tak to jakies bluzki oversize potem będzie ciepło to sukienka, bo masakra jakie ceny są w sklpeach. Zwykła bluzka 80 zł tylko dlatego że ciążowa.Masakra. Patrzę, też na olx, tylko nie wiem jak to rozmiarowo mam patrzec musze w jakims sklepie przymierzyc a moze potem zamówię, bo już kiepsko z dopinaniem się w brzuszku:(
    Generalnie jest tak, ze jak nosisz 38 to ciazowe też 38. Najwyżej pod koniec ciąży może się to zmienić jak zaczniemy puchnac

• haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia, załóż fikcyjnega maila na gmail.com
    Potrwa to zaledwie chwilkę, a nie będziesz miała problemu z dostępem. :) Wyślij mi go tylko.

Emily83, mamy taką tabelkę w dokumentach google. Zaproś mnie do przyjaciółek, podaj maila na prive to uzyskasz dostęp.

Anulka, widzę tylko imię, wiek i termin porodu. Ale nic więcej. Coś tam jeszcze powinnam zobaczyć?

A co do mnie, to nie poszłabym sobie od Was tak bez słowa. To akurat zbieg okoliczności, że mnie nie było, ale może lepiej, bo bym jeszcze nawymyślała tej
    psycholce. :| Mam nadzieję, że grudniówki nie odpuszczą i ta holenderka też i sprawa trafi na policję.

Powiedzcie mi na jakich jeszcze wątkach podszywała się pod ciężarną?

Apropo lajków. Im masz więcej postów i lajków, tym jesteś bardziej wiarygodna, popularna i lubiana w oczach innych. No i te stopnie: od przyjaciółki po ekspertkę. Haha Głupia małolata wpadła na tym lajkowaniu swoich machlojek.

• megg Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje wizyt i piekne wydruki usg :)

z hm bardzo fajne sa ciuchy ciazowe, i czesto cos na przecenie na online

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i od razu mowie dobranoc. Dzis musiałam zostać 2 godziny dluzej w pracy. Jestem wykończona. Idę spać. Jutro znowu pobudka o 6.

Cieszę się bardzo z Waszych wizyt :)
    Haneczka gdzieś Ty lazila? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:33

• haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam teraz, bo mąż wrócił i muszę się nacieszyć . :)
    Do jutra!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    Jutro się tym zajmę, dziś nie mam mocy, ja to chyba od 2 dni czuje się trochę ciazowo. ..

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ