WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe ta historia chyba będzie nieśmiertelna...
mój M się właśnie ze mna śmiał do rozpuku bo mu mówię mu, że idziemy na warsztaty 16 marca i idzie jeszcze moja moleżanka A i 2 koleżanki z forum a on hahaha nie wiesz ze na forach to są same ped..y itp gwałcicielele i ja zaczełam się śmiac i mówię, że u nas nie ma ale była taka Blair noi z przejęciem mu opowiadam i on i co i co i chciała się umawiać z wami? po czym stwierdził, że się ludziom w dupach przewraca i wyszedł hehe taka bardziej sytuacyjna anegdota nie wiem czy ją zrozumiecie ale pewnie tak;pŻabcia_, Bee85, claudiuszek, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Akurat na koniec wakacji wyszedlby jej porod wiec pewnie mialaby mniej czasu, bo... DZieci
Zbyt spokojna byla...
Zreszta... Pamietacie jej reakcje na brak serduszka? Ja tego "spokoju" nie moge zapomniec.. Niby szlochala cala noc, a pozniej tekst "przyzwyczailam sie do mysli ze bede miala dwojke dzieci"... Ja bym sie zalamala chyba po takiej wiesci!
na grudniówkach po urodzeniu siedziała cały czas, a jak dziewczyny się dziwiły jak ona sobie radzi z dwójką noworodków to okazywało się, że to aniołki - idealnie jedzą, idealnie śpią, no po prostu żyć nie umierać i na forum siedzieć -
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Ulfeinstein super fotka:) gratulacje!
Pauka, Justynka czekamy na wieści:)
Ojej jak miło, że zostałam wywołana
U nas też wszystko super, wizytę miałam o 8.30 wieć musiałam odespać
mój żeluś haribo jest śliczny ma 23 mm, czyli 9 tydzień, serduszko ładnie pika,machał sobie rączkami i nożkami, więc samo szczęscie!
Gratuluję wsztstkim mamuśkom, sama radośc czytać dobre wieści!
a kolejna wizyta 16.03
jak ja wytrzymam?Moonicorns, Bee85, Anulka01, slodka100, haneczka, staraczka_85, żabka04, claudiuszek, szpilka, Justyna_89, Pysiaczek89, Behemottka, ewcia91, martta, mmargol, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Ja nie mam dostepu do tabelki. Blair mi napisala wiadomosc na priv ale ja zignorowalam....
Haneczka ponoc Ty tym zarzadzasz?
Tak ja i tylko ja Więc nikt niepowołany nie będzie miał dostępu. Dopilnuję tego. Jeśli chcesz uzyskać dostęp to podaj mi maila na prive. Ale najpierw dodaj mnie do przyjaciółek.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Pauka wrote:Ojej jak miło, że zostałam wywołana
U nas też wszystko super, wizytę miałam o 8.30 wieć musiałam odespać
mój żeluś haribo jest śliczny ma 23 mm, czyli 9 tydzień, serduszko ładnie pika,machał sobie rączkami i nożkami, więc samo szczęscie!
Gratuluję wsztstkim mamuśkom, sama radośc czytać dobre wieści!
a kolejna wizyta 16.03
jak ja wytrzymam?
Gratuluję fasolki i tego cudnego widoku -
własnie stwierdziła, że chyba muszę zrezygnowac z ciuchów ciążwoych bo są tak drogie, kupie chyba tylko spodnie a tak to jakies bluzki oversize potem będzie ciepło to sukienka, bo masakra jakie ceny są w sklpeach. Zwykła bluzka 80 zł tylko dlatego że ciążowa.Masakra. Patrzę, też na olx, tylko nie wiem jak to rozmiarowo mam patrzec musze w jakims sklepie przymierzyc a moze potem zamówię, bo już kiepsko z dopinaniem się w brzuszku:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:własnie stwierdziła, że chyba muszę zrezygnowac z ciuchów ciążwoych bo są tak drogie, kupie chyba tylko spodnie a tak to jakies bluzki oversize potem będzie ciepło to sukienka, bo masakra jakie ceny są w sklpeach. Zwykła bluzka 80 zł tylko dlatego że ciążowa.Masakra. Patrzę, też na olx, tylko nie wiem jak to rozmiarowo mam patrzec musze w jakims sklepie przymierzyc a moze potem zamówię, bo już kiepsko z dopinaniem się w brzuszku:(
-
Kamciaelcia, załóż fikcyjnega maila na gmail.com
Potrwa to zaledwie chwilkę, a nie będziesz miała problemu z dostępem. Wyślij mi go tylko.
Emily83, mamy taką tabelkę w dokumentach google. Zaproś mnie do przyjaciółek, podaj maila na prive to uzyskasz dostęp.
Anulka, widzę tylko imię, wiek i termin porodu. Ale nic więcej. Coś tam jeszcze powinnam zobaczyć?
A co do mnie, to nie poszłabym sobie od Was tak bez słowa. To akurat zbieg okoliczności, że mnie nie było, ale może lepiej, bo bym jeszcze nawymyślała tej
psycholce. Mam nadzieję, że grudniówki nie odpuszczą i ta holenderka też i sprawa trafi na policję.
Powiedzcie mi na jakich jeszcze wątkach podszywała się pod ciężarną?
Apropo lajków. Im masz więcej postów i lajków, tym jesteś bardziej wiarygodna, popularna i lubiana w oczach innych. No i te stopnie: od przyjaciółki po ekspertkę. Haha Głupia małolata wpadła na tym lajkowaniu swoich machlojek.
-
nick nieaktualnyWitam i od razu mowie dobranoc. Dzis musiałam zostać 2 godziny dluzej w pracy. Jestem wykończona. Idę spać. Jutro znowu pobudka o 6.
Cieszę się bardzo z Waszych wizyt
Haneczka gdzieś Ty lazila?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:33