X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ta historia chyba będzie nieśmiertelna...
    mój M się właśnie ze mna śmiał do rozpuku bo mu mówię mu, że idziemy na warsztaty 16 marca i idzie jeszcze moja moleżanka A i 2 koleżanki z forum a on hahaha nie wiesz ze na forach to są same ped..y itp gwałcicielele i ja zaczełam się śmiac i mówię, że u nas nie ma ale była taka Blair noi z przejęciem mu opowiadam i on i co i co i chciała się umawiać z wami? po czym stwierdził, że się ludziom w dupach przewraca i wyszedł hehe taka bardziej sytuacyjna anegdota nie wiem czy ją zrozumiecie ale pewnie tak;p

Żabcia_, Bee85, claudiuszek, mmargol lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Akurat na koniec wakacji wyszedlby jej porod wiec pewnie mialaby mniej czasu, bo... DZieci :)
    Zbyt spokojna byla...
    Zreszta... Pamietacie jej reakcje na brak serduszka? Ja tego "spokoju" nie moge zapomniec.. Niby szlochala cala noc, a pozniej tekst "przyzwyczailam sie do mysli ze bede miala dwojke dzieci"... Ja bym sie zalamala chyba po takiej wiesci!

na grudniówkach po urodzeniu siedziała cały czas, a jak dziewczyny się dziwiły jak ona sobie radzi z dwójką noworodków to okazywało się, że to aniołki - idealnie jedzą, idealnie śpią, no po prostu żyć nie umierać i na forum siedzieć :D

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może można wygrać roczny zapas pieluch za największą ilość lajków w dniu porodu? :D
    żartuję oczywiście - sama nie wiem...

Bee85, mmargol lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze maja po prostu wzbudzać zaufanie? Im więcej postów i polubień tym osoba ma wydawać sie bardziej...no nie wiem...realna?

Bee85, Justyna_89, Behemottka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Ulfeinstein super fotka:) gratulacje!
    Pauka, Justynka czekamy na wieści:)

Ojej jak miło, że zostałam wywołana :)
    U nas też wszystko super, wizytę miałam o 8.30 wieć musiałam odespać :)
    mój żeluś haribo jest śliczny :) ma 23 mm, czyli 9 tydzień, serduszko ładnie pika,machał sobie rączkami i nożkami, więc samo szczęscie!

Gratuluję wsztstkim mamuśkom, sama radośc czytać dobre wieści!

a kolejna wizyta 16.03
    jak ja wytrzymam?

Moonicorns, Bee85, Anulka01, slodka100, haneczka, staraczka_85, żabka04, claudiuszek, szpilka, Justyna_89, Pysiaczek89, Behemottka, ewcia91, martta, mmargol, Gumcia lubią tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:33

Skali89 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kolejna wizytę mam 10.03.
    Czy Was tez tak ciągnęły brzuszki po wizytach? Ja ledwo chodzę. Chyba nospe wezmę:( i pójdę spać.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga na zdjęciu w avatarku jestem ja, jest tak małe, że nikt mnie nie pozna, zdjęcie jest zrobione w Bieszczadach w drodze na Tarnice, wejście od Ustrzyk Górnych

Sabina, mmargol lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja nie mam dostepu do tabelki. Blair mi napisala wiadomosc na priv ale ja zignorowalam....
    Haneczka ponoc Ty tym zarzadzasz?

Tak ja i tylko ja :) Więc nikt niepowołany nie będzie miał dostępu. Dopilnuję tego. Jeśli chcesz uzyskać dostęp to podaj mi maila na prive. Ale najpierw dodaj mnie do przyjaciółek.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, a ja do tabelki ani przez tel., ani przez komp nie mogę wejść..

mychakruszyna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to za tabelka?

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    Ojej jak miło, że zostałam wywołana :)
    U nas też wszystko super, wizytę miałam o 8.30 wieć musiałam odespać :)
    mój żeluś haribo jest śliczny :) ma 23 mm, czyli 9 tydzień, serduszko ładnie pika,machał sobie rączkami i nożkami, więc samo szczęscie!

Gratuluję wsztstkim mamuśkom, sama radośc czytać dobre wieści!

a kolejna wizyta 16.03
    jak ja wytrzymam?

Gratuluję fasolki i tego cudnego widoku :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie stwierdziła, że chyba muszę zrezygnowac z ciuchów ciążwoych bo są tak drogie, kupie chyba tylko spodnie a tak to jakies bluzki oversize potem będzie ciepło to sukienka, bo masakra jakie ceny są w sklpeach. Zwykła bluzka 80 zł tylko dlatego że ciążowa.Masakra. Patrzę, też na olx, tylko nie wiem jak to rozmiarowo mam patrzec musze w jakims sklepie przymierzyc a moze potem zamówię, bo już kiepsko z dopinaniem się w brzuszku:(

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przy okazji zrobię rundkę po lumpeksach, jeden mam koło pracy - przy okazji zajrzę ;) a widziałam na allegro legginsy ciążowe, nie są drogie, więc może zamówię, choć podobno w H&Mie też są w dobrej cenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    własnie stwierdziła, że chyba muszę zrezygnowac z ciuchów ciążwoych bo są tak drogie, kupie chyba tylko spodnie a tak to jakies bluzki oversize potem będzie ciepło to sukienka, bo masakra jakie ceny są w sklpeach. Zwykła bluzka 80 zł tylko dlatego że ciążowa.Masakra. Patrzę, też na olx, tylko nie wiem jak to rozmiarowo mam patrzec musze w jakims sklepie przymierzyc a moze potem zamówię, bo już kiepsko z dopinaniem się w brzuszku:(
    Generalnie jest tak, ze jak nosisz 38 to ciazowe też 38. Najwyżej pod koniec ciąży może się to zmienić jak zaczniemy puchnac

• haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia, załóż fikcyjnega maila na gmail.com
    Potrwa to zaledwie chwilkę, a nie będziesz miała problemu z dostępem. :) Wyślij mi go tylko.

Emily83, mamy taką tabelkę w dokumentach google. Zaproś mnie do przyjaciółek, podaj maila na prive to uzyskasz dostęp.

Anulka, widzę tylko imię, wiek i termin porodu. Ale nic więcej. Coś tam jeszcze powinnam zobaczyć?

A co do mnie, to nie poszłabym sobie od Was tak bez słowa. To akurat zbieg okoliczności, że mnie nie było, ale może lepiej, bo bym jeszcze nawymyślała tej
    psycholce. :| Mam nadzieję, że grudniówki nie odpuszczą i ta holenderka też i sprawa trafi na policję.

Powiedzcie mi na jakich jeszcze wątkach podszywała się pod ciężarną?

Apropo lajków. Im masz więcej postów i lajków, tym jesteś bardziej wiarygodna, popularna i lubiana w oczach innych. No i te stopnie: od przyjaciółki po ekspertkę. Haha Głupia małolata wpadła na tym lajkowaniu swoich machlojek.

• megg Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje wizyt i piekne wydruki usg :)

z hm bardzo fajne sa ciuchy ciazowe, i czesto cos na przecenie na online

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i od razu mowie dobranoc. Dzis musiałam zostać 2 godziny dluzej w pracy. Jestem wykończona. Idę spać. Jutro znowu pobudka o 6.

Cieszę się bardzo z Waszych wizyt :)
    Haneczka gdzieś Ty lazila? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:33

• haneczka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam teraz, bo mąż wrócił i muszę się nacieszyć . :)
    Do jutra!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka
    Jutro się tym zajmę, dziś nie mam mocy, ja to chyba od 2 dni czuje się trochę ciazowo. ..

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ