WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do poprzedniej zalozycielki, to wydaje mi sie tak jak ktos pisal, ze dziewczyna na tym zarabiala, ale przesadzila z wymyslonymi historiami i kradzieza zdjec. No i pewnie nie ogarnelaby kilku historii wiec poslugiwala sie jedna liczac, ze nikt sie nie domysli, przeciez nikt nie czyta od deski do deski kilku watkow ciazowych
Ania91, Justyna_89, Moonicorns, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Hej .
My mielismy bebetto i bardzo polecam . Super jest ten wozek ,lekko sie prowadzi i dziecko nie skacze tak w wozku . Nicola w momecie w nim zasypiala .
Co do opryszczki to wlasnie mecze sie z nia 4 dzien . Przyklejam plastry specialne na mia od 2 dni i cos tam pomaga .
-
Tu macie 2 fotki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/467d6d545eb6.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbb42e0b039a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:15
Moonicorns, Żabcia_, Tiktik, Behemottka, ewcia91, claudiuszek, Justyna_89, martta, mmargol, szpilka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Hej .
My mielismy bebetto i bardzo polecam . Super jest ten wozek ,lekko sie prowadzi i dziecko nie skacze tak w wozku . Nicola w momecie w nim zasypiala .
Co do opryszczki to wlasnie mecze sie z nia 4 dzien . Przyklejam plastry specialne na mia od 2 dni i cos tam pomaga .
Ja musiałam brać heviran bo miałam tragedie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:37
-
Ania91 wrote:no został mi ostatni semestr mam nadzieje, że się uda, ale mam teraz dużo na głowie zrobiłam się płaczliwa bo czuje że nie potrafię sobie poradzić z tym wszystkim w najgorszym wypadku wezmę dziekankę, ale najpierw spróbuje podołać końcówce
Ps. nie dziękuje, żeby nie zapeszyć
Jesli byś potrzebowała jakiś notatek czy prac daj znać mi na priv to ci cos podesle na e mail.. Zrobilam lic mgr i podyplomowe troche mam na kompie prac...powodzenia;-) -
A_n_k_a_80 wrote:Ja sie dzisiaj pokłóciłam z mężem, poszły iskry i teraz się zastanawiam czy fasolce nie zaszkodziliśmy za bardzo. Pierwsza sprzeczka po ślubie i sobie popłakałam. Chłopy to mają wyczucie, żeby kobietę w ciąży tak wyprowadzić z równowagi na maxa .
Fasolce nie zaszkodzisz, nie martw sie...
... ale daj no tu tego meza, zaraz mu uszu natrzemy!
A_n_k_a_80, żabka04, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Poszedł na nockę do pracy, jutro go Wam podstawie dziękuję za słowa otuchyA_n_k_a_80 wrote:Ja sie dzisiaj pokłóciłam z mężem, poszły iskry i teraz się zastanawiam czy fasolce nie zaszkodziliśmy za bardzo. Pierwsza sprzeczka po ślubie i sobie popłakałam. Chłopy to mają wyczucie, żeby kobietę w ciąży tak wyprowadzić z równowagi na maxa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 00:04
-
Wydaję mi się, że jak bobas jest mały to gondola chroni go trochę od otoczenia, bo jest bardziej zabudowanaBehemottka wrote:A propos wozkow, to powiedzcie mi jaka zalete ma wozek typu gondola? Bo ja myslalam, ze tylko potrzebuje takiego systemu fotelik samochodowy + wozek, no a teraz zbaranialam. Potrzebuje tej gondoli?
Wyobrazam sobie, ze bede chodzila z bobasem na spacery u mnie po osiedlu, bo jest ladnie, mamy trasy spacerowe i lagodne zimy. Ale do sklepu to juz tylko samochodem, taki kraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 00:09
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Nie pierwsza spina nie ostatnia ja jak mój coś zaczyna to zaraz mówię do brzuszka: "widzisz jakiego masz ojca?" - zaraz skutkuje
Hihi tez tak mówię..słyszysz co wygaduje twój tatuś
A on na to to jest chwyt poniżej pasa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 00:17
A_n_k_a_80, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość