WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie nie wiem czy kupowac ciuchy strikte ciążowe czy po prostu kupic jakies kilka par legginsów bluzki oversize zeby pozniej tez nosić i jakies sukienki jak juz bedzie lato i tyle
Tylko wlasnie nie wiem czy ktos zwraca szczerze mówiąc na to uwagę ile ktos ma tych lajkow bo ja np w ogole sie tym nie interesuje a wlasnie te lajkowanie przesadnie postów jednej i tej samej osoby przez nia ją wydało, wiec nie wykazała sie sprytem poza tym rozwala mnie to ze ogarniała tyle wątków ze zapamiętywała to wszystko itd chyba ze stoi za tym wiecej ludzi -
haneczka wrote:Kamciaelcia, załóż fikcyjnega maila na gmail.com
Potrwa to zaledwie chwilkę, a nie będziesz miała problemu z dostępem. Wyślij mi go tylko.
Emily83, mamy taką tabelkę w dokumentach google. Zaproś mnie do przyjaciółek, podaj maila na prive to uzyskasz dostęp.
Anulka, widzę tylko imię, wiek i termin porodu. Ale nic więcej. Coś tam jeszcze powinnam zobaczyć?
No pięknie, a ja tak sie nameczylam:) jutro spróbuje jeszcze raz pouzupełniać. Dzieki za info:*haneczka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Właśnie przejrzałam jej ostatnie wpisy. Jeszcze szła w zaparte, że to nie tak! A na grudniówkach przepraszała i błagała, żeby nie iść z tym na policję. Widzę, że nie nauczyła się na błędach.
Angela, jak do tego doszłaś zdolna kobieto?
Nasze kwietniówki mi napisały że została oskarżona.. i pamiętałam jej usg wiedziałam że kiedyś gdzieś je widziałam. Poprosiłam ja grzecznie aby wstawiła fote usg jeszcze raz ale nie chciała i zawineła wrotkiAnia91, haneczka lubią tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Skali powiedz mężowi, że "pedał" go pozdrawia i zdecydowanie woli chłopców o czym świadczyć będzie jego brzuch w niedalekiej przyszłości a konkretnie takiego co to jest les i woli kobiety, zwłaszcza tę jedną jedyną czyli mnie hehe
Trochę to zagmatwane ale idzie zrozumieć - chyba?
Oczywiście mój K. nie jest nic lepszy - też uważa, że ludziom się w dupach przewraca I że net pełen jest nie wiadomo kogo... :-x[/QUO
Przyłączam się do pozdrowień dla MężusiaŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
Ania91 wrote:Gratuluje wszystkim udanych wizyt ja dziś nocuje u mamy bez mojego jutro ten nieszczęsny egzamin poprawkowy w dodatku ustny coś tam niby umiem, ale o coś za mało:/ trzymajcie kciuki o 9 a nóż widelec może się uda Dobranoc
Powodzenia, pamiętaj co 2 głowy to nie jedna z czego ten egz?Ania91, Behemottka, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no został mi ostatni semestr mam nadzieje, że się uda, ale mam teraz dużo na głowie zrobiłam się płaczliwa bo czuje że nie potrafię sobie poradzić z tym wszystkim w najgorszym wypadku wezmę dziekankę, ale najpierw spróbuje podołać końcówce
Ps. nie dziękuje, żeby nie zapeszyć -
Od nowa podajemy TP ?
Luliczek: 18.09.2016r.
najblizsza wizyta 2 marca
prenatalne - 9 marca
nie wiem czy na te prenatalne nie za pozno sie zapisalam, ale niby do 13t6d mozna robic a u mnie wychodzi 13t0d. Chyba nie ma źle, prawda?
Myślicie, że jest szansa juz wtedy dowiedziec się jaka płeć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:31
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny nie wiem czy lajki daja cokolwiek, ale od ilosci wpisow zalezy czy mamy wpisane nowa, przyjaciolka czy autorytet.
Co do ciazowek to spodnie i leginsy z pasem na caly brzuch byly super i ciesze sie ze w poprzedniej ciazy je kupilam. Za to zwykle tshirty i swetry pasowaly na mnie sprzed ciazy. Ze wzgdledu na koncowke ciazy zima musialam tez kurtke kupic. Jezeli jest dokladna rozpiska obwodow przy rozmiarowce to warto spojrzec, czesto przez biust musislam wxiac wiekszy rozmiar niz wychodzilo z reszty wymiarow i to zariwno w przypadku kurtki jak i potem koszulek do karmienia, ktore sobie po porodzie kupila zeby dyskretnie karmic, u mnie bluzki na guziki sie nie sprawdzily, bo maly nerwa mial jak musial czekac, w domu wiadomo zwykly tshirt sie do gory podwijalo, ale gdzies poza domem to tebluzki to dla mnie hit