WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Gratuluje wszystkim udanych wizyt i pięknych dzieciątek
Ja dzisiaj tak okropnie sie czuje, ze ledwo zyje ciagle mam cos w gardle, wymiotuje i nawet na moment nie czuje ulgi zjadłam rosół a potem zrazy z ziemniakami i surówka i wszystko zwróciłam, tak mega boleśnie i boli mnie gardło i ząb a dentysta dopiero w marcu :<
Haneczka witaj z powrotem!
Kurcze z ta Blair.. Ogolnie czytałam Nasz wątek ten wcześniejszy od początku i kazdy post Blair lajkowala ta Kourtney albo Flakonik dosłownie kazdy i jeszcze potem czytałam ze trafiła na takiego okropnego lekarza z NFZ ze niby nie potwierdzona ciaza a potem rzekomy wynik neta hcg ponad 57tys.. Ehhh... No cóżhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja o sytuacji z Blair myślę co jakiś czas i zastanawiam się jaki w tym ktoś ma cel, żeby udawać i tyle czasu swojego poświęcać na pisanie tych wymyślonych historii?
Jeżeli to faktycznie osoba podstawiona przez belly to mogłaby to trochę bardziej inteligentnie robić i mieć chociaż kilka wersji historii do opowiedzeniaBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że wszędzie ta sama historia się powtarzała, dopiero jak grudniówki zaczęły węszyć to zaczęło się wszystko układać, aż dziw że tak młoda osoba takim zasobem czasu dysponuje, bo ona chyba chodzi normalnie do szkoły??
-
tak, zostały usunięte bo teorie były różne, że może *** ich potrzebowała żeby sprzedać do jakiejś bazy - w końcu przed tabelką pisała wiadomości na priv do dziewczyn o numery telefonuWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 października 2016, 21:56
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że wszędzie ta sama historia się powtarzała, dopiero jak grudniówki zaczęły węszyć to zaczęło się wszystko układać, aż dziw że tak młoda osoba takim zasobem czasu dysponuje, bo ona chyba chodzi normalnie do szkoły??
już może nie chodzi, te 18 lat ma, to obowiązkowa edukacja zakończona
kto ją tam wie -
Najbardziej chore jest wlasnie to ze zawsze była ta sama historia, wiec cos musi sie za tym kryć ta Flakonik tłumaczyła sie tak ze straciła swoje córeczki w 33 tyg ale i tak sie to nie zgadzało bo sciemniala juz wczesniej przed tym tygodniem także nie wiem co myslec.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że wszędzie ta sama historia się powtarzała, dopiero jak grudniówki zaczęły węszyć to zaczęło się wszystko układać, aż dziw że tak młoda osoba takim zasobem czasu dysponuje, bo ona chyba chodzi normalnie do szkoły??
Akurat na koniec wakacji wyszedlby jej porod wiec pewnie mialaby mniej czasu, bo... DZieci
Zbyt spokojna byla...
Zreszta... Pamietacie jej reakcje na brak serduszka? Ja tego "spokoju" nie moge zapomniec.. Niby szlochala cala noc, a pozniej tekst "przyzwyczailam sie do mysli ze bede miala dwojke dzieci"... Ja bym sie zalamala chyba po takiej wiesci! -
Little Red Fox wrote:ja jestem tylko ciekawa czy odważy się wrócić na forum..
kto wie, może już jest ? może miała więcej wcieleń ?
jak padły 3 wątki - Flakonika, Blair i Beatrice to Kourtney - jej kolejne wcielenie, ciągle pisała, że nie ma z tym nic wspólnego.. jednak miała, ..tylko chyba tam najdłużej ściemniała (nie licząc nieodkrytych wcieleń)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:44
-
Moonicorns wrote:Najbardziej chore jest wlasnie to ze zawsze była ta sama historia, wiec cos musi sie za tym kryć ta Flakonik tłumaczyła sie tak ze straciła swoje córeczki w 33 tyg ale i tak sie to nie zgadzało bo sciemniala juz wczesniej przed tym tygodniem także nie wiem co myslec.
ściemniała - też jako Flakonik, a raczej jako jej mąż który prosił o wybaczenie dla niej - bo ma schizofrenie i trafiła do szpitala z drgawkami - a on wtedy zalogował się na jej konto , he he że straciła synka w ciąży dość zaawansowanej i dwie córeczki 6 miesięczne ...
wcześniej też uśmierciła swoich rodziców wiec generalnie lubiła takie dramy.. może za dużo Grey's Anatomy się naoglądałaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:54
martta lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:A ja się modliłam o jej fasolkę! Głupia.
Wiecie co, jak przeczytałam tą aferę na grudniówkach to z ciekawości odnalazłam opis pseudo porodu Haliny Podziewskiej iii gdzieś tam wpadło mi w oko, że polubiła jej post Blair. I wydało mi się to dziwne, ale widzę, że to nie był przypadek.
Boziu, długo mnie nie było i pewnie pomyślałyście, że ja też jestem Halina
wejdź sobie na pierwszą stroną grudniówek - wszystkie posty polubione przez Blair to posty Flakonika! (teraz już nie widać, bo konto Flakonika usunięte, ale to też była jedna ze wskazówek)
Tylko ja ciągle nie wiem CO DAJĄ TE LAJKI ? Kto wie niech mi proszę powie -
Moonicorns wrote:Najbardziej chore jest wlasnie to ze zawsze była ta sama historia, wiec cos musi sie za tym kryć ta Flakonik tłumaczyła sie tak ze straciła swoje córeczki w 33 tyg ale i tak sie to nie zgadzało bo sciemniala juz wczesniej przed tym tygodniem także nie wiem co myslec.
a i jeszcze! już przed tym tygodniem "straty" wstawiała zdjęcia tej Holenderki, co potem jej dzieci też wstawiała jako swoje tak samo jej pokoju dla dzieci.. więc hm.. no nie była to prawda z tą stratą