WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak zwykle po wizycie spac nie moge. Wszystko mnie boli. Godzinę temu wypiłam kawkę i zjadłam skibeczke... I na domiar złego czuje tak nisko gardło, a jestem na antybiotyku:( jakieś rady? Tantum verde już psikam ale bez różnicy. A jak wypije cos ciepłego to lekko piecze... Co jeszcze moge zrobic? Boje sie ze jakiś wirus mnie rozłoży...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Juz dzis dzien mi sie tak super nie zapowiada, bo nie ma slonca...
Odnosnie sprzeczek z mezem to reaguje tak samo albo mowie "nie stresuj dziecka"
Ostatnio jak juz zasypialismy maz zapytal czy cos mnie laczy z bin ladenem!?!? Mowie ze nie, a on "to czemu jestes taka terrorystka?". Uwierzcie! Mimo, ze lezalam to cycki mi opadly, ale smialismy sie z tego
Jak wstane z wyrka ogarne liste
Milego dnia!:*mychakruszyna, Żabcia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:U mnie pora obiadkowa minela bardzo niedawno, a i tak jak wracam do domu i nadrabiam forumowe zaleglosci to mi czasem slinka pocieknie... chyba dzisiaj zrobie nalesniki z serem wlasnie, bo mi żabka04 narobila smaka.
A i od kilku dni chodzi za mna kisiel, tylko dlatego, ze tu o kisielu przeczytalam, no i dzisiaj kupilam i zjadlam. Ogolnie to macie na moja diete no nie najlepszy wplyw, bo i plackow ziemniaczanych mi sie teraz zachciewa i krokietow i innych frykasow. Kto jada salatki? Chwalic sie? Kusic prosze salatkami!.... chociaz byla tez mowa o dorszu na parze.... hmmm...
Ja jadam salatki. Jestem weganka Chociaz od 6 tygodnia kiedy pojawily mi sie mdlosci (i nie chca odpuscic) jem glownie chleb/sucharki/mace...
Poczekaj, az wroce do poprzedniego jedzenia to Cie bede kusic pysznymi kaszami i warzywami
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny,
u mnie ostatni dzien 10 tyg, a mdlosci caly czas nie chca odpuscic. Dzisiaj o 3 plakalam z glowa w toalecie. Juz nie mogeee
Co Wy robicie? Czy Wam cos pomaga? Ja juz nie mam sily
Milego dnia dla Was i powodzenia na wizytach/egzaminach! -
nick nieaktualnyDzień Dobry marzę o l4!!!. Jak mi się ciężko wstaje do pracy, a wysiedzieć w niej jeszcze trudniej. Ciekawe czy mi lekarz zaproponuje...
Luliczek wrote:Od nowa podajemy TP ?
Luliczek: 18.09.2016r.
najblizsza wizyta 2 marca
prenatalne - 9 marca
nie wiem czy na te prenatalne nie za pozno sie zapisalam, ale niby do 13t6d mozna robic a u mnie wychodzi 13t0d. Chyba nie ma źle, prawda?
Myślicie, że jest szansa juz wtedy dowiedziec się jaka płeć?
Widzę, że idziemy równiutko:) też mam termin na 18.09 idę na kolejne usg 2.03(odliczam...) i dziś jestem.w 10tyg2d. Mój Bąbel mały jeszcze, ale mam późne ovu. -
Behemottka wrote:Ja mialam gigantyczne zapalenia zatok zaraz po zaplodnieniu (meza sprawka i jedno i drugie ) Dostalam amoksycykline i lezalam w wyrku. Potem dlugo mialam bardzo uporczywy, duszacy kaszel i lezenie to jedyne co mi pomoglo. Małż robil mi mleko z miodem i maslem i to doraźnie przynosilo ulge.
Moze powinnas sie teraz oszczedzac przez jakis czas? Mnie ginekolog powiedziala, ze w ciazy infekcje zwalczamy trzy razy dluzej, niz reszta populacji.
Generalnie od 2 tyg nie wychodzę z domu...
Ale teraz mam większe zmartwienie:( po wczorajszej wizycie dzisiaj leci mi troszkę krew:( brzuch po bokach bolał cała noc. Jak wstałam wyszykować Kacpra do szkoły to nawet mnie coś kłuje:( Miałam iść dziś do fryzjera i na paznokcie, a ja tu leżę plackiem i modlę sie żeby wszystko ustało:( Normalnie szlochać mi sie chce...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dzień Dobry marzę o l4!!!. Jak mi się ciężko wstaje do pracy, a wysiedzieć w niej jeszcze trudniej. Ciekawe czy mi lekarz zaproponuje...
.
Dzień dobry!
Kto dziś idzie podglądać dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 07:59
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Generalnie od 2 tyg nie wychodzę z domu...
Ale teraz mam większe zmartwienie:( po wczorajszej wizycie dzisiaj leci mi troszkę krew:( brzuch po bokach bolał cała noc. Jak wstałam wyszykować Kacpra do szkoły to nawet mnie coś kłuje:( Miałam iść dziś do fryzjera i na paznokcie, a ja tu leżę plackiem i modlę sie żeby wszystko ustało:( Normalnie szlochać mi sie chce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Generalnie od 2 tyg nie wychodzę z domu...
Ale teraz mam większe zmartwienie:( po wczorajszej wizycie dzisiaj leci mi troszkę krew:( brzuch po bokach bolał cała noc. Jak wstałam wyszykować Kacpra do szkoły to nawet mnie coś kłuje:( Miałam iść dziś do fryzjera i na paznokcie, a ja tu leżę plackiem i modlę sie żeby wszystko ustało:( Normalnie szlochać mi sie chce...
A nie mowil Ci lekarz na wizycie, ze masz krwiaka? Moze pobieral Ci cytologie albo wymaz z szyjki?