WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Mam ochotę na lody truskawkowe!!! Których nigdy nie lubiłam
ale lenistwo wygralo nie chce mi się iść do sklepu więc rozmrażam trochę malin i jagód, zblenduje z jogurtem
Jadłam dzisiaj bananowe i wiśniowe, ale takie przeładowane wiśniami. Pychotka. -
Zajadam jogurt owocowy samodzielnie robiony...pychotka:D może dlatego ze proporcje pól na pol-jogurt owoce, no i maly grzeszek-łyżeczka cukru trzcinowego ale owoce strasznie kwaśne
ale przynajmniej ze swojego ogrodka:)
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem dziewczyny, wróciłam do domu, padam na twarz dosłownie!
Mamy operacja zaczęła się koło 12, wiec dopiero po 15.30 przywieźli ją na salę. Niestety żadne lekarz jeszcze nic nie wiedział, bo nie wprowadzili nic do systemu. Ale jutro na obchodzie jej wszystko powiedzą, choć pewnie tyle że wycieli i dali do badania i trzeba czekać na wyniki co to za dziadostwo. Bardzo Wam dziękuje za wsparcie i dobre słowa! Naprawdę fajnie czuć że ma się tyle fajnych babek za sobąświetna sprawa to nasze forum :*
na wizycie niestety usg tylko na chwilkę żeby posłuchać serduszka, bez mierzenia i zdjęć itd. Nadal jestem chłopcem hehe, więc tak już chyba zostanieno i dostałam 2 tyg L4 żeby odpocząć i postarać się unormować ciśnienie, bo ostatnio domowe pomiary podwyższone, a ja mam skłonność do nadciśnienia i lepiej chuchać na zimne. Teraz jeszcze muszę to przekazać koleżance i szefowi...
-
Martta cieszę się ze póki co wszystko dobrze poszło, nie stresuj się już mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
Co do bólów brzucha to też czasami takie mam ale juz nie reaguje zbytnio, po prostu wszystko ciągle się naciąga.martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Pauka normalne to
Mnie od rana dzisiaj kość pipki i pachwiny bolą
Malutka ja dzisiaj szukałam czereśniNa giełdach warzyw i owoców sa ale sprzedawcy nie przywożą bo drogie
Glodna jestem chyba kolacje już zrobię
Moja córka nie przyjmuje do wiadomości że mieszka w brzuchu brat
za kilka dni jej przypomnę
Byłam w Rosmanie i nie było już szumisiów
Chciałam czapeczkę bawełnianą kupić ale córka mi awanturę zrobila i powiedziala ze to dla chłopców a przecież ona bedzie miała siostre -
nick nieaktualnyMartta ważne że wszystko poszło OK i ty dałaś rade
Dzielna babeczka
A l4 jak najbardziej teraz wskazane bedziesz miała czas na odpoczynek, sen, opieke i odwiedziny dla mamy . Odpoczywaj należy ci się
Teraz wyniki ......Trzymam kciuki żeby to było nic groźnego .martta lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Martta ważne że wszystko poszło OK i ty dałaś rade
Dzielna babeczka
A l4 jak najbardziej teraz wskazane bedziesz miała czas na odpoczynek, sen, opieke i odwiedziny dla mamy . Odpoczywaj należy ci się
Teraz wyniki.....Trzymam kciuki żeby to było nic groźnego .też mam nadzieje, że to coś łagodnego mama już miała raka parę lat temu. Mam nadzieje, że tym razem ją to ominie...
Gratuluje Synka, córeczka się oswoi z wiadomością za jakiś czas na pewno
No i reszcie mamusiek też oczywiście gratuluje siurków, gdzie są dziewczynki ja się pytamPotem będą mogły wybierać jak nie wiem jak tak dalej pójdzie
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:U nas jest mały rossmann ale też zajdziemy popatrzeć za szumisiem
Ale do pepco jeszcze nie wejdęa nóż dziewczynka się chowa
Rozejżeć się możesz.
Ja zastanawiam się czy nie jecha ć do galerii do tego Rosmana ale wątpie żeby były bo cena atrakcyjna.
Mam nadzieje że ty ustrzelisz.
Ja dziś juz nigdzie sie nie wybieram ide robić papu bo głodna jestem
Najwyżej kogoś poproszę żeby zrobił prezent z szumisiem.
Córka takiego nie maiała i daliśmy rade .
Czytałam opinie ze nie na każde dziecko szumiś działa -
nick nieaktualny
-
Martta supr że nie było komplikacji u mamy. Teraz czekamy na wynik histopatologiczny?
żabka04 to ci córcia się buntuje. Oswoi się i pokocha brata całym sercem. Powiedz jej, że nikt jej lalek nie będzie podbierał
Co do bóli to też miewam takie jak na okres po większym wysiłku, rozciąganie czuuję bardziej. Teraz mi w boki idzie i bolą mnie te ścięgna po bokach od żeber do miednicy.żabka04, Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pochwale sie
przyszedł detektor i słyszałam Marcelkowe serduszko❤️❤️❤️ Cudowne ❤️❤️❤️
żabka04, claudiuszek, Dzierzba, Ksosia, Strazaczka1990, AniaLewandowska, Anulka01, martta, Angela89, Ania91, violett, Pauka, Behemottka, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś