WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:A czy mogłabym prosić o weryfikacje forumowych specjalistek kąta siurka??
Wiem że lekarz się nie myli ale czy na pewno??????????
Ja ja się ciesze
Tylko córka bedzie załamana ;-( chciała siostrę.....
No no;) Ja sobie tak zweryfikowałam, ze wyszła mi dziewczynka, a jest Adaś
Dzierzba, Ksosia, żabka04, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:HISTORIA(bo pewnie nike nie przeczyta;p;p)
cześć dziewczynki:D strszczę Wam moje śmieszną historię
mówie wczoraj do mojego M;
-ty to masz dobrze, bo jeszcze nie miałam żadnej zachcianki, no bo co byś zrobił jakby mnie wzięło na frytki z maca?(godz 23:00) i musiał byś jechać?
-phiiii nic, nie jechałbym, ale jak chcesz to możesz napisać na ovu(nie rozróżnia że teraz jest belly, wbił sobie do głowy ovufriend), że pojechałem i Ci kupiłem
-no ale nie pojedziesz to po co?
-no pochwalisz się, ze masz cudownego meża
-?no ale nie jedziesz
-to, co one nie wiedzą, przecież była tam jedna co co miesiąc rodziła:D
-cisza..
po 5 minutach:-
pojechać Ci?-
-nie.
Hahaaha musialam, musialam mezowi przeczytac!
Macioszczyczka, Strazaczka1990, Ania91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabka04 - uparciuszka z tej twojej córuni.
Myślę, że się przyzwyczai do tej myśli.
Daj jej trochę czasu. Jak będzie uparta do porodu, to powinno jej przejść jak dzidzie zobaczy.
Mój Filip chce mieć siostrę. Jak mu mówiliśmy, że może być braciszek, to powiedział: "To co, też je będę kochał".
żabka04, mmargol, Ania91, _izunia_, A_n_k_a_80, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznajomych synek powiedział kiedyś (jak jego mama była w ciąży), że woli siostrę, bo nie będzie musiał dzielić się zabawkami i faktycznie była dziewczynka
ja bym już chciała mówić do brzuszka po imieniu, może w środę w końcu się uda...bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
inzynierka wrote:A ja bym zjadła hot-doga z orlenu, albo cheesburgera z Maka. To jdyna rzecz na jaką mam dziś ochotę
Nie mogę dziś nic przełknąć.szyja mniej boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 18:32
-
nick nieaktualny
-
Mój syn chciał braci, a jak mówiliśmy, że mogą być siostry to potem chodził i jak się go ktoś pytał co by wolał to tłumaczył, "że przecież nie można sobie wybrać" i wszystko jedno mu.
Jednak na braci się ucieszył bardzo.
Strazaczka1990, żabka04, mmargol, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Chłopaki mi się obudziły i walą ze zdwojoną mocą. Nawet mój jak rękę lekko przycisnął to delikatnie poczuł i zadowolony siedzi. Chciałam te szumisie zamówić ale niedostępne są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 18:37
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, jestem zrozpaczona
mój syn obudził się dziś z bólem gardła. Ja się załamie to już bedzie 3 infekcja w przeciągu miesiąca! Ostatnio chorował tak 3 lata temu! Najgorsze ze boli go nisko i żadne przeciwbólowe mu nie pomagają
Oczywiście takie sensacje na weekend wyłażą! Cholera jasna!
Przepraszam ale musiałam sie gdzieś wykrzyczeć.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja go będę musiała kupić po kryjomu, bo jak mąż zobaczy cenę, to powie że zwariowałam kupować misia za stówkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny