X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dokładnie tak, teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego!
    Dziewczyny w nagrodę za "dzielność" zjadłam pół jajka dużego czekoladowego ze świąt i teraz pije bezalkoholową Bawarię 0,0% :)
    muszę obejrzeć te rossmanowskie szumisie :)

Dzierzba, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gratuluję kolejnych siuraków! Żabka mój syn tez nie przyjmuje do wiadomosci ze moze byc braciszek. Uparł się jak muł ;)
    Ja dzisiaj zapomniałam pojechać po szumisia :( nie wiem od kiedy jest ta promocja, ale chyba juz sie na nią nie załapię... Przy takiej cenie to pójdą jak świeże bułeczki.

żabka04 lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe czasem też się tak zdarza na bóle brzucha dobry jest magnez w szpitalu też go podają jest rozkurczowy ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    No i gratuluję kolejnych siuraków! Żabka mój syn tez nie przyjmuje do wiadomosci ze moze byc braciszek. Uparł się jak muł ;)
    Ja dzisiaj zapomniałam pojechać po szumisia :( nie wiem od kiedy jest ta promocja, ale chyba juz sie na nią nie załapię... Przy takiej cenie to pójdą jak świeże bułeczki.

promocja jest od 30.03 do 8.04, może jeszcze uda nam się załapać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 19:10

Anulka01, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    pomogła mi Twoja maść ...Jesteś cudowna :D szyja mniej boli

No to ekstra! Ja mam zapas tej maści, bo jak mnie tylko coś bierze to się smaruje. Jest łagodna a jednocześnie mi pomaga ;-)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Hej dziewczynki, jestem zrozpaczona :( mój syn obudził się dziś z bólem gardła. Ja się załamie to już bedzie 3 infekcja w przeciągu miesiąca! Ostatnio chorował tak 3 lata temu! Najgorsze ze boli go nisko i żadne przeciwbólowe mu nie pomagają :( Oczywiście takie sensacje na weekend wyłażą! Cholera jasna!
    Przepraszam ale musiałam sie gdzieś wykrzyczeć.
    U mojego syna po zabiegu były dwie ciężkie. Najpierw wirus ze szpitala, tydzień spokoju i grypa z tygodniową gorączką i strasznymi bólami. :( Coś paskudnego jest w tym roku bo dzieci bardzo i ciężko chorują. Z młodego klasy dwoje w szpitalu z zapaleniem płuc. :( Trzymam kciuki za synka. Może mleko z miodem i masłem mu zrób? Trochę złagodzi.

To ja mam dobrze z moim. Mowię, że coś trzeba kupić i ile kosztuje i kiwa głową :D Chociaż ja też nie jestem taka, żeby kupować najdroższe rzeczy, raczej szukam okazji, jedyne co to z wózkiem sportowym trochę marudził bo jak na "spacerówkę" to kupa kasy ale wiedział, że nie kupuję go dla kaprysu tylko ze względu na bieganie.

I NIE CZYTAJCIE PROJEKTU USTAWY ANTYABORCYJNEJ!! Nie popełniajcie tego błędu! Pierdzieleni eksperci Instytutu Ordo Iuris. By ich szlak trafił kutasów zapętlonych!

Anulka01 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Dzierzba dokładnie tak, teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego!
    Dziewczyny w nagrodę za "dzielność" zjadłam pół jajka dużego czekoladowego ze świąt i teraz pije bezalkoholową Bawarię 0,0% :)
    muszę obejrzeć te rossmanowskie szumisie :)

Tez sie dzis będę 'alkoholizowac' :)
    Przyjeżdża rodzina w gości, w lodowce chłodzi sie Bawaria i wino 0.0 dla mnie :)
    I piwa i wino zwykle dla reszty ;)

A co do ustawy antyaborcyjnej. To niestety cieżko na zapisy nie trafić :/
    Aż sie nóż otwiera :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 19:33

martta, Strazaczka1990, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Dzierzba, straszne mutanty w tym roku latają. Mnie na deser przewiało, bo boli mnie pół twarzy, dziąsło i gardlo z jednej strony :/ jak nie urok...
    Matko, ja dzisiaj tylko narzekam, sorki ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Masz rację Dzierzba, straszne mutanty w tym roku latają. Mnie na deser przewiało, bo boli mnie pół twarzy, dziąsło i gardlo z jednej strony :/ jak nie urok...
    Matko, ja dzisiaj tylko narzekam, sorki ;)
    Narzekaj do woli. Ja też narzekałam ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy do którejś odzywała się nasza malgorzalka? Pisałam do niej ale cisza... Martwię się o nią bo chora była.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie ostatnio wypominają, że za dużo narzekam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Narzekaj do woli. Ja też narzekałam ;)
    Ja też ;) Mąż mi mówi, żebym jadaczki nie otwierała, bo tylko narzekam, że tu boli, że tam kłuje, że spać, że jeść, że nie dobrze... Złoty chłop, i tak wytrzymał do tej pory, medal mu!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu też się medal należy, wzięła mnie ochota na tosty z serem to zrobił rundkę po sklepach w poszukiwaniu chleba tostowego, godzinę go prawie nie było, zaczęłam się martwić, a on szuka... <3 :D

żabka04, Ania91, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Ja też ;) Mąż mi mówi, żebym jadaczki nie otwierała, bo tylko narzekam, że tu boli, że tam kłuje, że spać, że jeść, że nie dobrze... Złoty chłop, i tak wytrzymał do tej pory, medal mu!

Mój też narzeka że codziennie jecie bo coś mnie boli.
    Ale dzisiaj to on wyjątkowo jęczy bo główka go boli hahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam też dzisiaj nie jęczę. ;P Ale za to mój już stękał i pisał mi, że mam leki przygotować: aspirynę, coś na gardło i coś na rozgrzanie. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem. Wpadlam zeby sie zapytac co myslicie o projekcie ustawy... Ja nie moge myslec o niczym innym... Co za koszmar :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja mysle, ze powinnysmy o tym mowic/pisac/dyskutowac... Bo to sa nasze waginy, a nie ksiezy. Nie moge zrozumiec jak w XXI wieku jakis zasrany ksiadz pedofil moze mi mowic co moge robic a czego nie? Czy my mamy szariat katolicki? Grrrrrrr

Ulfenstein, Ania91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka wrote:
    Ja jestem. Wpadlam zeby sie zapytac co myslicie o projekcie ustawy... Ja nie moge myslec o niczym innym... Co za koszmar :(
    dla mnie to jakaś paranoja :/ oni chyba nie zdają sobie sprawy z konsekwencji, jakie mogą z tego być :/

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tego tez nie rozumiem... Czyli jak kobieta bedzie miała ciąże pozamaciczna, to ma umrzeć? Ja tego nie rozumiem :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to sa winka dla nas? A skad takie macie?

Polecacie tego szumisia?

‹‹ 557 558 559 560 561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ