WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzierzba dokładnie tak, teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego!
Dziewczyny w nagrodę za "dzielność" zjadłam pół jajka dużego czekoladowego ze świąt i teraz pije bezalkoholową Bawarię 0,0%
muszę obejrzeć te rossmanowskie szumisieDzierzba, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
No i gratuluję kolejnych siuraków! Żabka mój syn tez nie przyjmuje do wiadomosci ze moze byc braciszek. Uparł się jak muł
Ja dzisiaj zapomniałam pojechać po szumisianie wiem od kiedy jest ta promocja, ale chyba juz sie na nią nie załapię... Przy takiej cenie to pójdą jak świeże bułeczki.
żabka04 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:No i gratuluję kolejnych siuraków! Żabka mój syn tez nie przyjmuje do wiadomosci ze moze byc braciszek. Uparł się jak muł
Ja dzisiaj zapomniałam pojechać po szumisianie wiem od kiedy jest ta promocja, ale chyba juz sie na nią nie załapię... Przy takiej cenie to pójdą jak świeże bułeczki.
promocja jest od 30.03 do 8.04, może jeszcze uda nam się załapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 19:10
Anulka01, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Hej dziewczynki, jestem zrozpaczona
mój syn obudził się dziś z bólem gardła. Ja się załamie to już bedzie 3 infekcja w przeciągu miesiąca! Ostatnio chorował tak 3 lata temu! Najgorsze ze boli go nisko i żadne przeciwbólowe mu nie pomagają
Oczywiście takie sensacje na weekend wyłażą! Cholera jasna!
Przepraszam ale musiałam sie gdzieś wykrzyczeć.Coś paskudnego jest w tym roku bo dzieci bardzo i ciężko chorują. Z młodego klasy dwoje w szpitalu z zapaleniem płuc.
Trzymam kciuki za synka. Może mleko z miodem i masłem mu zrób? Trochę złagodzi.
To ja mam dobrze z moim. Mowię, że coś trzeba kupić i ile kosztuje i kiwa głowąChociaż ja też nie jestem taka, żeby kupować najdroższe rzeczy, raczej szukam okazji, jedyne co to z wózkiem sportowym trochę marudził bo jak na "spacerówkę" to kupa kasy ale wiedział, że nie kupuję go dla kaprysu tylko ze względu na bieganie.
I NIE CZYTAJCIE PROJEKTU USTAWY ANTYABORCYJNEJ!! Nie popełniajcie tego błędu! Pierdzieleni eksperci Instytutu Ordo Iuris. By ich szlak trafił kutasów zapętlonych!Anulka01 lubi tę wiadomość
-
martta wrote:Dzierzba dokładnie tak, teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego!
Dziewczyny w nagrodę za "dzielność" zjadłam pół jajka dużego czekoladowego ze świąt i teraz pije bezalkoholową Bawarię 0,0%
muszę obejrzeć te rossmanowskie szumisie
Tez sie dzis będę 'alkoholizowac'
Przyjeżdża rodzina w gości, w lodowce chłodzi sie Bawaria i wino 0.0 dla mnie
I piwa i wino zwykle dla reszty
A co do ustawy antyaborcyjnej. To niestety cieżko na zapisy nie trafić
Aż sie nóż otwieraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 19:33
martta, Strazaczka1990, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Masz rację Dzierzba, straszne mutanty w tym roku latają. Mnie na deser przewiało, bo boli mnie pół twarzy, dziąsło i gardlo z jednej strony
jak nie urok...
Matko, ja dzisiaj tylko narzekam, sorkiAnulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Narzekaj do woli. Ja też narzekałam
Mąż mi mówi, żebym jadaczki nie otwierała, bo tylko narzekam, że tu boli, że tam kłuje, że spać, że jeść, że nie dobrze... Złoty chłop, i tak wytrzymał do tej pory, medal mu!
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Ja też
Mąż mi mówi, żebym jadaczki nie otwierała, bo tylko narzekam, że tu boli, że tam kłuje, że spać, że jeść, że nie dobrze... Złoty chłop, i tak wytrzymał do tej pory, medal mu!
Mój też narzeka że codziennie jecie bo coś mnie boli.
Ale dzisiaj to on wyjątkowo jęczy bo główka go boli hahha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja mysle, ze powinnysmy o tym mowic/pisac/dyskutowac... Bo to sa nasze waginy, a nie ksiezy. Nie moge zrozumiec jak w XXI wieku jakis zasrany ksiadz pedofil moze mi mowic co moge robic a czego nie? Czy my mamy szariat katolicki? Grrrrrrr
Ulfenstein, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny