WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Behemottka a możesz luknąc na fotkę???
Co ty gadasz?!!!!! Przecie ty nasz spec!Córeczką sie nie martw. Pokocha brata i bedzie go jeszcze bronić na podwórku
żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja właśnie wstałam, bo już nie mogłam wyleżeć w łóżku, nadal czuję się koszmarnie, kiedy będzie jakaś poprawa? tak mnie nastraszyli odklejającym się łożyskiem przez kaszel, że zwariuję wkrótce chyba... czas na jakieś śniadanie
dzień zapowiada się słoneczny...
-
Little Red Fox wrote:ja właśnie wstałam, bo już nie mogłam wyleżeć w łóżku, nadal czuję się koszmarnie, kiedy będzie jakaś poprawa? tak mnie nastraszyli odklejającym się łożyskiem przez kaszel, że zwariuję wkrótce chyba... czas na jakieś śniadanie
dzień zapowiada się słoneczny...
Problemów żadnych nie masz wiec sie nie zamartwiaj!
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Foksik dziewczyny mają rację, dzidzia dobrze chroniona nic jej nie będzie. Ja caly styczeń tak kaszlalam i wtedy tej kropce małej nic sie nie stało, a teraz maluchy sa silniejsze, także głowa do góry!
U mnie też słońce za oknem, pora cos zjeść bo ssie mnie strasznie. Dzień dobryStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykoleżance z pracy lekarz tak powiedział, jak ona była w 5 miesiącu i teraz jak sobie o tym przypomnę zaczynam się martwić
zwłaszcza, że dzidzi nie czuję, nie mam detektora żeby się uspokoić, a wizytę mam dopiero w środę jak wydobrzeję do tego czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 07:36
-
nick nieaktualnya tak swoją drogą jak przeglądam fb i dziewczyny, które próbowały z okazji prima aprilis wkręcić cały cały świat, że są w ciąży, mogły się chociaż postarać, żeby ich zdjęcia usg nie były z 2010 r.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 08:01
Dzierzba, martta, Ksosia, Strazaczka1990, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:koleżance z pracy lekarz tak powiedział, jak ona była w 5 miesiącu i teraz jak sobie o tym przypomnę zaczynam się martwić
zwłaszcza, że dzidzi nie czuję, nie mam detektora żeby się uspokoić, a wizytę mam dopiero w środę jak wydobrzeję do tego czasu
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kurczę, a to można gdzieś stacjonarnie kupić czy tylko przez internet zamawia się?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya bo on się zlituje, on twierdzi że detektor jest niepotrzebny, bo przecież pójdę do lekarza za kilka dni i przecież jest ok z dzidzią. A ja mam go dość i w ogóle jestem na niego wściekła, bo dwa dni mi marudził, że on chce naleśniki, wczoraj pół dnia się męczyłam i nawet nie ruszył
normalnie byle pierdoła mnie z równowagi wyprowadza, przytulić też mnie nie przytuli, bo jestem zasmarkana i kaszlę