WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzierzba, jak czytam codziennie co Ty na obiad robisz, to mam wrażenie, że powinnaś iść do jakiegoś Mastercheffa
Super, podziwiam za tak zdrowy sposób odżywiania
Muszę się Wam pochwalić moimi zakupami. Poza dwiema sukienko-tunikami kupionymi dziś na targu, udało mi się znaleźć Szumisia(był szary, biały i miętowy). No i ustrzeliłyśmy z przyjaciółką promocję na bransoletkę Pandory-2 w cenie 1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f6e9c7c70b5.jpgAniaLewandowska, Strazaczka1990, Angela89, Żabcia_, Pysiaczek89, Dzierzba, Anulka01, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Dziewczyny doradźcie...
Kupić taki? http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-monitor-i6015006278.html
czy dołożyć troche kasy i kupic lepszy???
Ja mam ten model, tylko, że zamawiałam od razu w zestawie z żelem USG.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc! U mnie tez slonecznie
Zaraz wybieram sie na zakupy, ciekawe czy w moim Rossmanie bedzie mis szumismezowi nawet nic nie mowie, a jak kupie to jakos sie przekona
Odebralam morfologie i taka srednia wyszla, ostartnio hemoglobina mi spadla z 12 do 11,5 ale moja gin mowila, ze w ciazy to ok. Teraz jest 10,9 myslicie, ze to bardzo malo, mam sie przejmowac? Jakie sa normy w ciazy? -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a bo on się zlituje, on twierdzi że detektor jest niepotrzebny, bo przecież pójdę do lekarza za kilka dni i przecież jest ok z dzidzią. A ja mam go dość i w ogóle jestem na niego wściekła, bo dwa dni mi marudził, że on chce naleśniki, wczoraj pół dnia się męczyłam i nawet nie ruszył
normalnie byle pierdoła mnie z równowagi wyprowadza, przytulić też mnie nie przytuli, bo jestem zasmarkana i kaszlę
On swoje, ja swoje i zawsze jakos dajemy rade -
i a się witam w 16 tygodniu;)
dziewczyny uciekać na zewnątrz taka piękna pogoda że szkoda w domu siedzieć
my zaraz właśnie idziemy po na zewnątrz cieplej niż w domu
pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia:)
widzę że chłopaków wiele tutaj będzie:)Żabcia_, martta, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgarnęliśmy chatę trochę bardziej ponieważ w poniedziałek ma przyjść kolega z biura nieruchomości. Chcemy wystawić dom na sprzedaż jak się sprzeda to super jak nie to trudno. Ale coś chcieliśmy w tym kierunku zrobić
A zaraz obiadek robić lecę i spadamy na spacerStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNagraj to. Zapisz. Wez podpis i jak bedzie w pracy zadzwon ze dziecku trzeba spiewac
Ja zdobylam podpis starego na wstawanie w nocy3 razy w tygodniu. Ze 2 podrzuce mamie, raz bratu i zostaje mi jedna noc do wstawania
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak znajdę szumisia w rossmanie to też kupię i nie powiem ile kosztował
Wczoraj się strasznie na mojego zdenerwowałam więc będę tak sobie poprawiać humor, a co! Każe się dzisiaj zawieźć do sklepu i niech czeka cierpliwie przed:)
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:dlatego ja nic nie mówię o szumisu swojemu mężowi
pokażę jak już kupię, nie powiem ile kosztował, bo przecież sam doskonale wie, że dzieci nie są tanie - tanio to ja tylko ciuszki w SH wynajduję
Ja pojechalam od razu zeby mu pokazac to wysmial ze to zwykla maskotka wiec mu powiedzialam o funkcjach i pozwolilam mu wybrac ktory bedzie dla naszego syna a ktory dla corki brata
Wybral szary
Miete oddajemy dziewczyncebbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny