WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się po powrocie z pracy.
Ja szumisia nie kupuje na razie. Najpierw przetestuje białe szumy, jeżeli zadziałają to pomyślę. Szczególnie, że Filip i bez tego spał jak zabity.
U nas kopytka, surówka i kurczak duszony w marynacie jogurtowo-musztardowej (obiad z wczoraj:P) -
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Ponac nie ma diety dla matki karmiącej..To prawda? Mama do mnie mówi że jak.będę karmiła to mam nie jeść tego,i tamtego ;\
Stwierdziłam że będę jadła wszystko z umiarem i obserwowała malegoStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Ponac nie ma diety dla matki karmiącej..To prawda? Mama do mnie mówi że jak.będę karmiła to mam nie jeść tego,i tamtego ;\
Stwierdziłam że będę jadła wszystko z umiarem i obserwowała malegoa dodam ze to menu bYło robione specjalnie na oddział poporodowy
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/157b7d154af2.jpg f
My właśnie wróciliśmy do domkuW końcu dokonałam pierwszych zakupów dla Kropki
i dotrwałam ostatniego szumisia w rossmanie! Akurat był mój miętus
A powyżej reszta zakupówwszystko neutralne oczywiście... No moze z wyjątkiem smoczka
Pysiaczek89, Strazaczka1990, Dzierzba, żabka04, AniaLewandowska, bbeczka91, A_n_k_a_80, YvonnElizabeth, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Dzierzba a tak mocno o Tobie myślałam! U mnie w Poznaniu w Pati i Maks. Było pełno ubranek w rozmiarze 50! Tylko nie ukrywam ze troszkę za nie zapłaciłam...
-
nick nieaktualnyCześć.
Wybaczcie, ale jak wróciłam do pracy, nagle doba się skurczyla
Ale chciałam Wam powiedzieć, że chyba robi się ciekawie i u mnie. Córka ma krostki. Chyba ospa... Na razie czekam czy krostki podejda płynem surowiczym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 17:51
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:kurka do poznania mam daleko ;( Nie mam pojęcia gdzie w łodzi dostać takie maleństwa. Byłam w kilku sklepach ale zaczynają się od 56 a jak coś mają w 50 to pojedyncze sztuki. Spoooko 56 też będę kupowała
Dzierzba lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Pozdrawiam was dziewczyny z placu budowy cały dzień układamy kostkę żeby samochody z pustakami mogły wjechać padam na pysk ale siedzę w salonie na fundamentach i słońce pięknie świeci a mój otwiera browars jutro chyba nie wstane ale jest satysfakcja
Dzierzba, Strazaczka1990, Ania91, Anulka01, żabka04, AniaLewandowska, bbeczka91, mmargol, _izunia_, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ale się zdrzemnęłam... ;P
Ja nie kupuje rozmiaru 50, bo na bank będzie za mały.
Wiecie. Zawsze może się okazać ze urodzicie takie Kruszyński, jak kuzynka.mojej braoteejWczoraj urodziła synka, 5kg, 61cm!!!
Strazaczka1990, Macioszczyczka, Anulka01, Dzierzba, AniaLewandowska, YvonnElizabeth, mmargol, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja nie kupuję tak.małych. Dzieci tak szybko rosną, ze nim się obejrE będzie rozmiar 68
Wiecie. Zawsze może się okazać ze urodzicie takie Kruszyński, jak kuzynka.mojej braoteejWczoraj urodziła synka, 5kg, 61cm!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny