WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:dzień dobry, my za oknem mamy kolejny piękny dzień. Miło zaczyna się dzień. Ja zaczynam dziś 19 tydzień coraz bliżej półmetku.
A w ogóle to niewychowana jestem bo ani "cześć", ani "pocałuj mnie w..."... Więc dzień dobry, witam się w ten słoneczny dzień. Mam chyba ze 100 stron zaległości, pozwolicie, że nie będę nadrabiać?Ale widzę tu rozmowę o szumisiach. Są w Rossmannie?.. Mam nadzieję, że u Was będą działać na Wasze maluchy, bo z Hubertem to było tak, że mógł spać przy włączonym tv, radio, przy gadających ludziach, ale wszelkiego rodzaju szumy z reguły działające na dzieci typu suszarka, odkurzać, pralka czy "biały szum" działały na niego jak płachta na byka
oby z drugim było łatwiej, bo przez pierwsze miesiące, żeby odkurzyć w domu musiałam wystawiać młodego do ogrodu w wózku jak spał i szybko ogarnąć chałupę z odkurzaczem
Na szczęście mu przeszło i teraz sam mi wyrywa odkurzacz, żeby odkurzyć
Ale wywód... Miłego dnia ciężarówkibbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tak sobie myślę, że gdybym miała czekać do środy (płeć poznamy lub też nie) to tych szumisiów może dla nas zabraknąć, więc kupię jakiś uniwersalny kolor
co tam jeszcze ciekawego na Waszej liście "must have?" bo te rossmannowe grzechotki też wydają się ładne (te w kształcie misi i króliczków) -
nick nieaktualnyBułki jaglane
Trzymać kciuki aby smaczne były
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9905039cf34a.jpg
Co do szumu, moja mała od początku była przyzwyczajona spać w hałasach ( w szpitalu nie da się inaczej) Więc spokojnie mogę robić wszystko w domu ale i tak szum nam pomagał. Szybko nauczyła się zasypiać sama, później już nawet bez szumu.bbeczka91, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:19?... jeny jak zazdroszczę Wam tych tygodni. Ja raptem 15 i taaaaaaaaaaaaaak mi się dłuży ten czas od tygodnia do tygodnia... Tak mi dziwnie jakoś bo z Hubertem miałam termin na 7.09 i na wrześniówkach 2014 jako jedna z pierwszych zaczynałam tygodnie
No 19 19
Przy Martynie termin miałam na 24 kwietnia, dziewczyny już daleko przede mną a ja daleko w tyle. No ale urodziłam jako pierwsza..
-
nick nieaktualny
-
widzę szał na szumisie;)
mi nie był potrzebny i mam nadzieję że tym razem też nie będzie. A jak będzie to pójdę do sklepu i kupię albo zamówię
widzę że dziewczyny posłuchały i na dwór wyszły hihi bo ruch jakiś malusi;)
Angela doskonale Cię rozumiem co musiałaś czuć na kwietniówkach
hihi mogłam się na październikówki zapisać to bym była pierwszabo to czekanie to tak jak pisze Stradust....wy już jestescie daleeeko przed nami, a my szaraki na samym końcu
a wiecie że powiedziałam lekarzowi błędną datę swojej ostatniej miesiączki? myślicie że musze mu powiedzieć że się pomyliłam? dopiero ostatnio zerknęłam w kalendarz a tam pomyłka o cały jeden dzieństardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Violet jak dla mnie troche za niska... A badalas sobie moze zelazo przy okazji? Polecam produkty o duzej zawartosci zelaza. Co naturalne to zawsze naturalne. Buraczki, zoltka jaj, jarmuz
Ja w sumie jestem zadowolona, ze z suplementow lykam tylko kwas foliowy, DHA i witaminke Djak czuje ubytki mam Magne B6 i wapn w syropku.
Nawet nie pytajcie czym najchetniej sie zywiehaha bo nie uwierzycie :p
Pochwal sięJa bym mogła żyć powietrzem, albo hot-dogami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Dziewczyny nic nie doradzicie a propo mojej niskiej hemoglobiny??
U mnie nie bylo szumisiow, gdzie dokladnie leza?
A szumisie mialy swoj dzial. Ale od razu rzucal sie w oczy dzial z roznymi zabawkami i wsrod tlumow szumisie. Ale zdziwila mnie promocja z 129 na 99. Skoro na codzien tego tam nie ma to co to za promocja...? -
nick nieaktualny
-
Mężowi nie powiedziałam po co idziemy do rossmanna. ..nie mogłam znaleźć szumisiow u poszłam szukać pracownika a mąż do mnie macha szumisiem i wola: zobacz
a ja ze tego szukałam
był ostatni i szary jak chciałam
Przy kasie mówili że może jeszcze dowioza
Ksosia. Ja i tak piorę wszystko dla dzidzi zwłaszcza to z czym będzie miała do czynienia od początku. Później odpuszczammartta lubi tę wiadomość
-
inzynierka wrote:Gdybym nie jadła fast-foodów to umarłabym z głodu. A waga mniejsza identyczna jak przed ciążą. Przy moim wybrednym żołądku to cud, że w ogóle coś jem. Chce mi się płakać jak jestem głodna, bo na nic nie mam ochoty.
-
Ponac nie ma diety dla matki karmiącej..To prawda? Mama do mnie mówi że jak.będę karmiła to mam nie jeść tego,i tamtego ;\
Stwierdziłam że będę jadła wszystko z umiarem i obserwowała malegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 16:35
-
Ksosia wrote:Ja zawsze mialam niska. Trzeba po prostu wiecej zelaza wcinac - moze pomoze ...
A szumisie mialy swoj dzial. Ale od razu rzucal sie w oczy dzial z roznymi zabawkami i wsrod tlumow szumisie. Ale zdziwila mnie promocja z 129 na 99. Skoro na codzien tego tam nie ma to co to za promocja...?
Być może dlatego, że ten model kosztuje na stonce szumisiów 129zł i tym się zasugerowali?
Ja pytałam ekspedientki od razu, nie chciało mi się szukać po sklepie, tym bardziej że nie wiedziałam czy będą.
Ja właśnie wygrzewam się na balkonie i zajadam Biedronkowego arbuza. Mniamm. -
Hej! Wróciliśmy do domu w końcu i już po obiadku
Nogi to mi chcą do dupy wejść.
babeczka nie podziwiaj, nie ma powoduU mnie to w domu kwestia przyzwyczajenia bo staramy się jeść zdrowo i wartościowo od paru lat. Czasem pizzę też wciągniemy
Mam newsa! W H&M od dziś jest -20% na ubrania dziecięce, trzeba tylko przy kasie posta z fanpage H&M z facebooka pokazać. Kupiliśmy 4 body, 4 półśpiochy i koszulkę dla młodego i wyszło nam 35 zł taniej także jest trochę zniżki. Aaa i dzięki za cynka o Auchanie. Kupiłam 6 bodziaków z krótkim rękawem. Było mało rzeczy w rozmiarze 50, tzn bodów sporo ale wciąganych przez głowę, a ja nie lubię.
Sobie nic nie kupiłam poza rajstopami ciążowymi. Mierzyłam w HM legginsy ciążowe i czułam się w nich jak baba z targu, tak samo jak w koszulce. Normalnie czy nie można robić ładnych i seksownych rzeczy dla ciężarówek? Przecież my też chcemy czuć się atrakcyjnie a nie jak stare babcie. A oto moje zakupy oczywiście wszystko podwójnie
Aaa i szumisia widziałam ale mi się nie spodobał jakoś. Na allegro widziałam takie misie większe i chyba kupię te.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df9235efd3e4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 16:38
martta, claudiuszek, Strazaczka1990, mysza0406, żabka04, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Ponac nie ma diety dla matki karmiącej..To prawda? Mama do mnie mówi że jak.będę karmiła to mam nie jeść tego,i tamtego ;\
Stwierdziłam że będę jadła wszystko z umiarem i obserwowała malegoStrazaczka1990 lubi tę wiadomość