WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:nie strasz!! Gdzie ja zmieszczę takiego olbrzyma? Teść jak się urodził ważył 4,5 kg, oby się w dziadka nie wdał/a!
Popytaj jakie Twoja mama dzieci rodziła i teściowa. ;P
Mój mąż miał 3,700, ja 3,200. Ale moja mama rodziła jeszcze moje siostry 3,5kg, 4kg i 3,9 kg;P
U mnie położne się dziwił, bo Filip był długi i w miare szczupło wyglądał.
Ale jak go zmierzyły i zważyły to zaniemówiły. Teraz położna też była w szoku gdzie on się zmieścił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 19:51
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Popytaj jakie Twoja mama dzieci rodziła i teściowa. ;P
Mój mąż miał 3,700, ja 3,200. Ale moja mama rodziła jeszcze moje siostry 3,5kg, 4kg i 3,9 kg;P
U mnie położne się dziwił, bo Filip był długi i w miare szczupło wyglądał.
Ale jak go zmierzyły i zważyły to zaniemówiły. Teraz położna też była w szoku gdzie on się zmieścił.
ja miałam 51 cm i 3,4 kg, a nie pamiętam ile mój brat miał, ale też raczej drobny był, muszę spytać teściowej ile chłopaki mieli -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mi lekarz powiedział, że max w 36 tyg będą mi dzieciaki wyciągać ze względu na obawę niewydolności łożyska ale sama już nie wiem jak to będzie. Chyba jednak zacznę się rozglądać za ubrankami na 56 cm, a 50 najwyżej dokupię przed porodem
pewnie wszystko wyjdzie w praniu.
-
nick nieaktualny
-
Haha pirelka no normalnie można zgłupieć.
Co lekarz to inne podejście.
Odebrałam wyniki moczu, morfologii i crp. No normalnie lepsze niż na początku. W szoku jestem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 19:59
Ksosia, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Haha pirelka no normalnie można zgłupieć.
Co lekarz to inne podejście.
Odebrałam wyniki moczu, morfologii i crp. No normalnie lepsze niż na początku. W szoku jestem .mi się wydaje, że wszystko zależy od usg, dzieci, wyników i samopoczucia i na bieżącą będzie się decydować, a teraz to mówią optymistycznie po prostu, by nie straszyć i na nic nie nastawiać
Moja morfologia też ok, ale lekarka mówiła, że wyniki coraz bardziej będą się rozjeżdżać -
nick nieaktualny
-
Dzierzba małe ubranka widziałam wczoraj w Tesco z kolekcji F&F. Mają rozmiary od 44. Nowa kolekcja do najtańszych nie należy, ale jakość jest rewelacyjna. Poza tym u mnie w Tesco były jeszcze wyprzedażowe resztki-właśnie same te najmniejsze rozmiary.
Jeśli chodzi o bujaczek, polecam bujak z Fisher-Price. Swojego czasu pracowałam w takim prywatnym żłobko-przedszkolu. Te foteliki były nie do zdarcia. Dzieciaki korzystały z nich cały dzień- najmłodsze były bujane, starsze(2-4 latki) siadały w nich i czytały książeczki, bawiły się itd. Dopiero po ponad roku intensywnego użytkowania zaczęły być widoczne delikatne przetarcia w pojedynczych egzemplarzach.Dzierzba, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyohoho, jaki ładny wózek mi się udało znaleźć:
http://olx.pl/oferta/wozek-3w1-espiro-gtx-aluminium-premium-baby-line-gratis-CID88-IDeLO3l.html#94a022970f
co prawda nie jest to coś czego szukamy, ale wydaje się bardzo bardzo fajny, tylko czy nie okaże się za mało męski?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 20:08
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:No i oczywiście znalazłam jeszcze takie cudeńko
http://ingenuity.com.pl/produkty/hustawka_hipopotam.html
Chyba się na nią skuszę. Kosztowała chyba 370 zł. Są jeszcze wersje deluxe tylko muszę sprawdzić za ile.
Już wiem... 600 zł... Zostanę przy pierwszej opcji
Poluje wlanie na te huśtawkę - tańsza wersje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mi lekarz powiedział, że max w 36 tyg będą mi dzieciaki wyciągać ze względu na obawę niewydolności łożyska ale sama już nie wiem jak to będzie. Chyba jednak zacznę się rozglądać za ubrankami na 56 cm, a 50 najwyżej dokupię przed porodem
-
nick nieaktualny
-
Witam mamy w 17 tyg
Ja kupuje ciuszki na 62cm jakos mi sie wydaje ze najwyzej maly dorosnie
Jutro jade do h&m po bodytez na 62 wezme
na szumisia mam inny pomysl, zgram szum z neta i nagram na mp4 ktore mozna odtwarzac na glos bo ma glosnik, maz mi podpowiedzial kup misia i wloz to mp4 dosrodka bedzie to samo co szumis w domowy sposob
Strazaczka1990, ilona29, mmargol, AniaLewandowska, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:kurka do poznania mam daleko ;( Nie mam pojęcia gdzie w łodzi dostać takie maleństwa. Byłam w kilku sklepach ale zaczynają się od 56 a jak coś mają w 50 to pojedyncze sztuki. Spoooko 56 też będę kupowała
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:U mnie w wynikach krwi spada hemoglobina i hematokryt. Dużo szybciej niż w pierwszej ciąży, bo z Filipem, to dopiero pod koniec mi zaczęło spadać.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia