X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dziewczyny a gdzie bieliznę ciążową można kupić?
    LRF te majtki w pepco są pod brzuch?
    Kurczę wczoraj odwiedziłam jeden sklep ciążowy: staniki jakieś pancerne a ciuchy wszystko szaro bure i do tego drogie :( a ja mam za miesiąc komunie...
    chyba nie... takie zwykłe bawełniane figi lub bokserki, póki co nie mam potrzeby kupowania typowo ciążowych, które są mega drogie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, teraz sobie myślę że chyba Cię nie zrozumiałam :P
    te majciochy które noszę (z pepco i F&F) to się nisko kończą, więc mam nadzieję że na długo mi posłużą :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dziewczyny a gdzie bieliznę ciążową można kupić?
    LRF te majtki w pepco są pod brzuch?
    Kurczę wczoraj odwiedziłam jeden sklep ciążowy: staniki jakieś pancerne a ciuchy wszystko szaro bure i do tego drogie :( a ja mam za miesiąc komunie...
    Bieliznę ciążowa można kupic w H&M, ale widziałam jeszcze tez z tej firmy Alles, bardziej taka sexi :P

Anulka01 lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedzielę. Mychakuszyna, po ten wózek, za taką cenę, to bym już stała pod drzwiami, szukała kluczyków i ruszała w drogę do tych Czechowic-Dziedzic ;) Niestety, co mnie w ogóle nie dziwi, ogłoszenie już nieaktualne.

Anulka, ja też mam za miesiąc komunie, a za dwa wesele. Na HappyMum.pl są piękne ubrania ciążowe, ale ceny stanowczo zbyt wysokie. Nawet na allegro za używki ludzie sobie sporo liczą.

Behemottka, fotki jak z albumu National Geographic.

Ja dziś jadę na obiadek do rodziców, mam zamiar zabrać ich na lody włoskie. Miłego dnia! :)

Anulka01, mychakruszyna, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piekny dzien
    jem owsianke i jade do h&m oblukac :)
    Udanej niedzieli zycze :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) kurcze taka ładna pogoda miała być a tu niby bezchmurnie ale jakoś słońce na pól gwizdka swieci:/ chętnie bym się wybrała na rowerową przejażdżkę ale muszę czekać aż mąż wstanie...czyli na obiad :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się za obiad zaraz będę zabierać, ale póki co jestem tak leniwa, że nawet z kanapy nie chce mi się zwlec - dobrze, że już przeziębienie trochę odpuszcza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Agatka - tekst LRF o hobbitach mnie rownież rozbawił do łez, do tego stopnia, ze mój M patrzył na mnie dziwnie rano w łożku, ze leje do telefonu ;)
    LRF - jakoś sobie Ciebie inaczej wyobrażałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Witam się :) kurcze taka ładna pogoda miała być a tu niby bezchmurnie ale jakoś słońce na pól gwizdka swieci:/ chętnie bym się wybrała na rowerową przejażdżkę ale muszę czekać aż mąż wstanie...czyli na obiad :P
    Jeździsz na rowerku? Cholewcia ja mam dylemat. Bo gdybym miała taki miejski rower, to moze... Ale na górskim to jakoś sobie nie wyobrażam juz z tym brzuszkiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzień dobry :)
    Agatka - tekst LRF o hobbitach mnie rownież rozbawił do łez, do tego stopnia, ze mój M patrzył na mnie dziwnie rano w łożku, ze leje do telefonu ;)
    LRF - jakoś sobie Ciebie inaczej wyobrażałam
    najważniejsze, że stóp nie mam owłosionych, heh :D :D

bbeczka91, Macioszczyczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jakoś brzuch zbytnio nie odstaje więc nie czuje jeszcze ;) jedynie wkurza mnie siodełko twarde...teraz zamieniłabym je chętnie na takie babcine:P

http://brightside.me/article/18-fantastic-inventions-to-make-parents-lives-much-more-comfortable-51055/

Zobaczcie jakie świetne gadżety dla maluchów. O tym usg podłączanym do Tel to mówiła mi mama bo w bananowy doktor mieli:P

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. U mnie dziś do słoneczna pogoda .:) na obiad leczo i rosół.Zamierzam wybrać się na spacer.Chora już tak nie jestem .:)

bbeczka91, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ok, teraz sobie myślę że chyba Cię nie zrozumiałam :P
    te majciochy które noszę (z pepco i F&F) to się nisko kończą, więc mam nadzieję że na długo mi posłużą :)
    Ja niestety przez tego grzybka musze nosić bawełniane ;P normalne figi

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Rozczulil mnie dzis moj brzusio....;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98cd4b941d2c.jpg
    Seksi :D

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Nie pomyślisz sie :)
    Przyszykuj zegarek z sekundnikiem i licz uderzenia przez 10s. U siebie naliczysz jakies 10-12. U dziecka pewnie pod 25 :)
    No i szukaj dziecka na środku, raczej nisko. A te nasze tetnice sa na boku, tuż przy kości łonowej.
    Wlasnie ja się Przypatrywalam u gina w którym miejscu przykładał jak bicie serduszka kazał słuchać :)

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Wycieczkujemy :) Jesteśmy tu:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17169172294f.jpg

A to ja:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d4c5c4b3bc1.jpg
    Zazdro no :) odpoczywaj :) My jakoś 16kwietnia na parę dni nad morze się wybieramy na moje urodziny :) miała.być niespodzianka

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zazdro no :) odpoczywaj :) My jakoś 16kwietnia na parę dni nad morze się wybieramy na moje urodziny :) miała.być niespodzianka
    A my właśnie szukamy jakiegoś lokum na majówkę w Gdańsku. Myślałam, ze znajdzie sie cos okazyjnego na Gruponie, ale ni ma :/ chyba znowu skorzystamy z airb&b, bo tam ceny są w miarę w porównaniu do hoteli na bookingu.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania
    A jak twój cukier na czczo? Mierzylas?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ania
    A jak twój cukier na czczo? Mierzylas?
    Tak tak, pisałam powyżej ;) niestety wyżej niż wczoraj bo 105 :/ ostatni posiłek jadłam o 21, a cukier mierzyłam po 8 rano. Wczoraj był 95. Natomiast godz po posiłku - jajecznica z 2 jaj, 2 kanapki z chudym białym serem i herbata pomiar rownież wyszedł 105. Zamierzam zmierzyć godz po obiedzie, bo dzis mam pierogi ruskie i kefir. Jutro rano powtórzę ten cykl, zapisze i we wtorek zrobię badania w laborze, tak zeby miec wyniki na czwartek do gina. Potem niech zdecyduje czy mam iść do diabetologa.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania na czczo rzeczywiście dużo. Wczesniejszy wpis musiałam przeoczyć. A pierwsze śniadanie (jako najtrudniejszy posiłek ) wyszło super pomimo nabiału. Może nic złego się nie dzieje a na czczo się ureguluje np przy regularności posiłków

Ale zasada jest jedna. Jeśli na czczo w lab przekroczy się normę lekarz powinien skierować na krzywą cukrową. Są jednak lekarze dla których cukier w okolicach 100 nie jest problemem i są tacy co sumiennie trzymają się 92 na czczo. ..trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 12:36

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ