WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Dziewczyny a gdzie bieliznę ciążową można kupić?
LRF te majtki w pepco są pod brzuch?
Kurczę wczoraj odwiedziłam jeden sklep ciążowy: staniki jakieś pancerne a ciuchy wszystko szaro bure i do tego drogiea ja mam za miesiąc komunie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:27
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Dziewczyny a gdzie bieliznę ciążową można kupić?
LRF te majtki w pepco są pod brzuch?
Kurczę wczoraj odwiedziłam jeden sklep ciążowy: staniki jakieś pancerne a ciuchy wszystko szaro bure i do tego drogiea ja mam za miesiąc komunie...
Anulka01 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dzień dobry w niedzielę. Mychakuszyna, po ten wózek, za taką cenę, to bym już stała pod drzwiami, szukała kluczyków i ruszała w drogę do tych Czechowic-Dziedzic
Niestety, co mnie w ogóle nie dziwi, ogłoszenie już nieaktualne.
Anulka, ja też mam za miesiąc komunie, a za dwa wesele. Na HappyMum.pl są piękne ubrania ciążowe, ale ceny stanowczo zbyt wysokie. Nawet na allegro za używki ludzie sobie sporo liczą.
Behemottka, fotki jak z albumu National Geographic.
Ja dziś jadę na obiadek do rodziców, mam zamiar zabrać ich na lody włoskie. Miłego dnia!Anulka01, mychakruszyna, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Witam się
kurcze taka ładna pogoda miała być a tu niby bezchmurnie ale jakoś słońce na pól gwizdka swieci:/ chętnie bym się wybrała na rowerową przejażdżkę ale muszę czekać aż mąż wstanie...czyli na obiad
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Dzień dobry
Agatka - tekst LRF o hobbitach mnie rownież rozbawił do łez, do tego stopnia, ze mój M patrzył na mnie dziwnie rano w łożku, ze leje do telefonu
LRF - jakoś sobie Ciebie inaczej wyobrażałambbeczka91, Macioszczyczka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Mi jakoś brzuch zbytnio nie odstaje więc nie czuje jeszcze
jedynie wkurza mnie siodełko twarde...teraz zamieniłabym je chętnie na takie babcine:P
http://brightside.me/article/18-fantastic-inventions-to-make-parents-lives-much-more-comfortable-51055/
Zobaczcie jakie świetne gadżety dla maluchów. O tym usg podłączanym do Tel to mówiła mi mama bo w bananowy doktor mieli:PStrazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ok, teraz sobie myślę że chyba Cię nie zrozumiałam
te majciochy które noszę (z pepco i F&F) to się nisko kończą, więc mam nadzieję że na długo mi posłużą -
Ulfenstein wrote:Nie pomyślisz sie
Przyszykuj zegarek z sekundnikiem i licz uderzenia przez 10s. U siebie naliczysz jakies 10-12. U dziecka pewnie pod 25
No i szukaj dziecka na środku, raczej nisko. A te nasze tetnice sa na boku, tuż przy kości łonowej. -
Behemottka wrote:Wycieczkujemy
Jesteśmy tu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17169172294f.jpg
A to ja:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d4c5c4b3bc1.jpgodpoczywaj
My jakoś 16kwietnia na parę dni nad morze się wybieramy na moje urodziny
miała.być niespodzianka
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Zazdro no
odpoczywaj
My jakoś 16kwietnia na parę dni nad morze się wybieramy na moje urodziny
miała.być niespodzianka
chyba znowu skorzystamy z airb&b, bo tam ceny są w miarę w porównaniu do hoteli na bookingu.
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ania
A jak twój cukier na czczo? Mierzylas?niestety wyżej niż wczoraj bo 105
ostatni posiłek jadłam o 21, a cukier mierzyłam po 8 rano. Wczoraj był 95. Natomiast godz po posiłku - jajecznica z 2 jaj, 2 kanapki z chudym białym serem i herbata pomiar rownież wyszedł 105. Zamierzam zmierzyć godz po obiedzie, bo dzis mam pierogi ruskie i kefir. Jutro rano powtórzę ten cykl, zapisze i we wtorek zrobię badania w laborze, tak zeby miec wyniki na czwartek do gina. Potem niech zdecyduje czy mam iść do diabetologa.
-
Ania na czczo rzeczywiście dużo. Wczesniejszy wpis musiałam przeoczyć. A pierwsze śniadanie (jako najtrudniejszy posiłek ) wyszło super pomimo nabiału. Może nic złego się nie dzieje a na czczo się ureguluje np przy regularności posiłków
Ale zasada jest jedna. Jeśli na czczo w lab przekroczy się normę lekarz powinien skierować na krzywą cukrową. Są jednak lekarze dla których cukier w okolicach 100 nie jest problemem i są tacy co sumiennie trzymają się 92 na czczo. ..trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 12:36