WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:A kiedy robicie krzywa?
Mi wypada dopiero w 24tc... Nie wiem czy to nie za pozno....Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój małżowin stanął na wysokości zadania i właśnie zjadłam kiełbachę z grilla!!!!! Pychotka! Sezon grillowy uważam za otwarty!
AniaLewandowska, bbeczka91, _izunia_, Behemottka, YvonnElizabeth, mmargol lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ksosia wrote:A kiedy robicie krzywa?
Mi wypada dopiero w 24tc... Nie wiem czy to nie za pozno....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 18:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrzywa cukrowa robi się po 24 tygodniu jeżeli wcześniej nie było wskazań.
My cały dzień na powietrzu, mąż zabrał nas na lody i rurkę z bita śmietanateraz kapie mała i zamawiamy pizze
Uwielbiam jak jest piękna pogoda
Ksosia, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze jesc mi sie chce... Najlepiej... Wszystko!!!
Mam dziwny wilczy glod. Truskawki ze sloika z kanapkami i szynka.
Chyba bezpiecznie byloby sie polozyc juz do lozka:)AniaLewandowska, bbeczka91, Strazaczka1990, _izunia_, mysza0406, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kurcze jesc mi sie chce... Najlepiej... Wszystko!!!
Mam dziwny wilczy glod. Truskawki ze sloika z kanapkami i szynka.
Chyba bezpiecznie byloby sie polozyc juz do lozka:)
Teraz tez obgotowuję resztę pierogów z obiadu i początkowo myślałam, ze zjem podsmażone na patelni, ale no kurde nie dam radyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 19:43
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
dzis caly dzien ogarnialam mieszkanko, obiad, a jeszcze pogoda wyjatkowo udana
Jej, tez ciagle bym cos jadla i jak na zlosc mqm ochote na niezdrowe rzeczy.
Godzine temu zjadlam deser, wczesbiej obiad, a teraz chce mi sie mrozonej pizzy Ristorante. Tylko jak maz to zobaczy to nie uwierzy i piwie, ze oszalalam ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 19:43
-
nick nieaktualnyWróciłam do domku
byliśmy na spacerku, później na małych zakupach i w KFC
byłam w rossku ale niestety był tylko biały szumiś, jutro zapoluję na miętowego lub szarego. Całe szczęście wisiała przy nim cena 5,99 zł, więc mój mąż myśli że tyle właśnie kosztują, hehekupiłam przy okazji kilka drobnych rzeczy i spróbuję od dziś delikatnie peelingować brzuszek, bo tak mi moja kosmetyczka poleciła, oprócz standardowego kremowania/olejkowania i picia przerażającej ilości wody przeciw rozstępom
a tak poza tym - ustawiamy się w kolejkę, przede mną jakiś gbur się wprosił, ani me ani przepraszam, kasa się dodatkowa otwiera i pani woła "poproszę panią w ciąży"
myślałam że padnę, tak więc mój brzuch jest już pokaźny na tyle, żeby sobie pierwszeństwo zapewniać
szkoda tylko że nie czuję dzidziusia, czy może mieć na to wpływ łożysko na przedniej ścianie?
bbeczka91, Strazaczka1990, _izunia_, mysza0406, martta, YvonnElizabeth, mmargol, Pauka lubią tę wiadomość
-
A czy te glukozę sie powtarza?
Ja miałam w 7 czy 8 tygodniu i wyszło mi 87. Myślałam ze spoko, bo norma podana do 99, ale wy piszecie ze to normy dla nieciezarnych. I ze wcale nie jest najlepszy.
Powinnam sie upomnieć czy czeka sie raczejna te krzywa? -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Wróciłam do domku
byliśmy na spacerku, później na małych zakupach i w KFC
byłam w rossku ale niestety był tylko biały szumiś, jutro zapoluję na miętowego lub szarego. Całe szczęście wisiała przy nim cena 5,99 zł, więc mój mąż myśli że tyle właśnie kosztują, hehekupiłam przy okazji kilka drobnych rzeczy i spróbuję od dziś delikatnie peelingować brzuszek, bo tak mi moja kosmetyczka poleciła, oprócz standardowego kremowania/olejkowania i picia przerażającej ilości wody przeciw rozstępom
a tak poza tym - ustawiamy się w kolejkę, przede mną jakiś gbur się wprosił, ani me ani przepraszam, kasa się dodatkowa otwiera i pani woła "poproszę panią w ciąży"
myślałam że padnę, tak więc mój brzuch jest już pokaźny na tyle, żeby sobie pierwszeństwo zapewniać
szkoda tylko że nie czuję dzidziusia, czy może mieć na to wpływ łożysko na przedniej ścianie?
Jak masz na ścianie przedniej to poczujesz niestety później -
Ulfenstein
Nie ma czegoś takiego jak średni wynik glukozy. Jest albo nie jest w normie. U ciebie było dobrze. Ogolnie nie wiem jaka jest zasada badania glukozy. Mi gin dał skierowanie w 6 tc i teraz (choc juz mam cukrzycę zdiagnozowana ).Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie zaczęłam się martwić, tyle dziewczyn tutaj pisało, że już czuje ruchy, a ja nie wiem czy to to, czy kiszka
ogólnie jestem taka, że wiele dolegliwości w organizmie potrafię przeoczyć, np z wyrostkiem dość długo ganiałam, jak trafiłam do szpitala, sama na sale operacyjną poszłam bez zginania się w pół
lekarz się tylko pytał czy bardzo boli, a ja do niego że okres bardziej, więc luuz
zapytam się w środę o to gin, bo dziecko nad wyraz mam ruchliwe... zawsze sprawia na USG problemy z mierzeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:12
-
LRF
Mi gin powiedział na usg w 17 tc ze macica jest tak gruba ze spokojnie mam prawo nie czuć ruchów pomimo kolejnej ciąży
pamiętam jak juz w zaawansowanej ciąży poszłam na IP bo nie czułam dluuugo Emilki. Zrobili mi Ktg a tam wybitnie i tętno i ruchy dziecka. Położna spytała tylko czy to czuje a ja ze nie. Tylko dziwnie spojrzała na mnie. Czyli jestem nieczula matka