WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
ja dzisiaj pierwszy dzień na 2-tyg L4, ale nudy nie będzie. Mamę wypisują ze szpitala, więc jadę do nią, potem jakieś zakupy potrzebuje bo z jedzeniem narazie problem, więc twarożki, serki i kaszki kupić trzeba.
Ja przesadziłam z sobotę, bo było piękne słońce niby dużo energii i sprzątnęłam dom a potem wieczorem jeszcze się wziełam za samochód, odkurzanie itd i wieczorem padła, wczoraj miałam zakwasy i bolał mnie brzuchmuszę zacząć pamiętać, że już nie mogę tak świrować
Behemotka cudne widoki, bawcie się dobrze!
ktoś dzisiaj wizytuje???Behemottka lubi tę wiadomość
-
Anulka, u mnie w rodzinie nie ma tylu imprez i nie nadzwyczajny zapraszania sie na wszystkie okazje...właściwie jeździmy tylko do moich rodzicow...moze rzeczywiscie zacznę to sobie liczyć i ciekawe jaka wyjdzie średnia
bo te ciagle imprezy doprowadzają mnie do szału i juz sie martwię jak to bedzie jak bedzie bobo na swiecie przeciez nie zawsze bede miała nawet sile zeby jechać do jakiejś ciotki wrrrr
-
nick nieaktualnymartta wrote:ja sobie właśnie pomyślałam, że już chyba muszę się rozejrzeć za szkołą rodzenia bo jeszcze chwilka i 20tc będzie i trzeba by było zacząć chodzić...
a Wy jak wybrałyście, z polecenia czy w szpitalu w którym rodzicie???a moja gin też prowadzi szkołę rodzenia, ale ona z kolei pracuje w szpitalu gdzie rękami i nogami będę się bronić żeby tam nie rodzić
chodzę do niej chyba tylko ze względu na to że jest dobrym lekarzem i mam do niej 20 minut spacerkiem od siebie, heh... pewnie będzie chciała mnie przekonać, żebym się do niej zapisała... fajnie że w planach jest również zwiedzanie porodówki
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U Nas na Śląsku znowu piękne słoneczkomam nadzieje, ze temp tez bedzie zadowalająca
Dziewczyny, czy u Was tez tak jest, ze wieczorem macie pięknie posprzątaną kuchnie, a rano jest bałagan? Bo ja ciagle w głowę zachodzę jak to możliwe
Brzuchol dzis od rana ciągnie, a biegania mam dzis co niemiara.
Pozdrawiam Was cudnieAnulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymojej coś teraz serwer padł, a chciałam sprawdzić kilka informacji i spisać sobie numer kontaktowany, trudno... poczekam
próbuję się zebrać w sobie, żeby się ogarnąć i wyjść z domu, ale chyba zajmie mi to jeszcze sporo czasu - ciuszki chcę dla bobasa poszukać
jestem już tak ciekawa co w środku siedzi...
-
Witam
dziewczyny ze Slaska gdzie ogarniacie szkole rodze? Ja nadal czekam na darmowy program ktory mal ruszyc od kwietnia, ale na stronie UM Katowic nadal nie widze zeby takowy istnial. Orietujecie sie czy te szkoly przyszpitalne w ktorych planujemy rodzic maja darmowe zajecia?
Piekna pogoda zjem i ide na spacerek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia my chcemy iść do przyszpitalnej i tam jest płatny kurs niestety
zadzwonię tam jak tylko serwer im ruszy i się spytam co i jak i kiedy. A jak uargumentowałaś? Mnie kichanie doprowadza do szału (ale mam resztki przeziębienia) nie dość, że mam krwawe syfy w nosie to jeszcze zaczął się problem z nietrzymaniem, niby to dwie trzy krople, ale czuję się głupio z tego powodu
ktoś tak jeszcze ma? Chyba czas ćwiczyć mięśnie kegla...
ja się zaraz zbieram do lekarza, żeby mi korektę L4 zrobiła... -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Tez tak kichacie w ciazy? Nie mam dnia bez kichniecia.....
U mnie pojawia się również problem z krwawieniem z nosa ;/ i nie wiem czy to normalne, muszę zapytać gina w piątek, bo zdarza się to coraz częściej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Tak, zwykle rano, kicham rano jak szalona
U mnie pojawia się również problem z krwawieniem z nosa ;/ i nie wiem czy to normalne, muszę zapytać gina w piątek, bo zdarza się to coraz częściej -
w Warszawie przy Żelaznej nie ma już terminów w szkole rodzenia (ani płatnych ani bezpłatnych) przy terminie na wrzesień.
Polecają poszukać w rekomendowanych przez szpital szkołach. dla płacących podatki lub zameldowanych w Wawie są darmowe. -
nick nieaktualny