WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Mnie kaszel nadal męczy, już tydzień będzie zaraztrochę już mniej kaszlę bo mi lepiej, ale wiadomo brzuch się napina, tak samo przy smarkaniu, które też mnie trzyma jeszcze.
Od kilku dni kłuje mnie pod brzuchem jak jajniki, wcześniej też się zdarzało, ale profilaktycznie... jutro mam krótką wizytę u lekarza to powiem.
Mam obsesję, że to od kaszlu i kataru, tego napinania. -
Witam się w kolejny słoneczny dzień
Byłam rano na pobraniu krwi na to AFP . Wyniki popołudniu w komputerze. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Powieszę pranie i lecę na spacer. Przypomnialyscie mi o szkole rodzenia. Miałam się zapisać na maj, ciekawe czy są jeszcze miejsca. W lipcu to już chyba za późno będzie. Przejdę się do szpitala i zapytam.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
AniaLewandowska wrote:Dzień dobry
U Nas na Śląsku znowu piękne słoneczkomam nadzieje, ze temp tez bedzie zadowalająca
Dziewczyny, czy u Was tez tak jest, ze wieczorem macie pięknie posprzątaną kuchnie, a rano jest bałagan? Bo ja ciagle w głowę zachodzę jak to możliwe
Brzuchol dzis od rana ciągnie, a biegania mam dzis co niemiara.
Pozdrawiam Was cudnieteż tak mam ale bałagani mój Slawek...
-
Witam się w ostatnim dniu 4 miesiąca
co do kichania to jest porażka z 4 razy na dzień mam serię po 6,7 kichnięć a od 2 dni nawet w nocy.
Jest przecudowna pogoda siedzę w bluzce na ramiączkach i krótkich spodenkach na leżaku i grzejemy się póki upalow nie machoć siedzę w miejscu gdzie nie wieje więc z ciepla wariuje.
Skali89 lubi tę wiadomość
-
Czesc czesc
Pogoda coraz piekniejsza, az chce sie wstac!
Dzisiaj co prawda zaspałam, a byłam umówiona do przychodni na konkretna godzine po odbior wynikow - spoznilam sie pol godziny, ale nikt nic nie mowila az sie zgrzalam jak pedzilam..
Tez mam czesto kichawke, i chyba naczynka w nosie pekaja, choc krew nie leci z nosa, tylko przy smarkaniu widze.
Arano zawsze nos zatkany, mysle zeby kupic nawilzacz powietrza, podobno dobre tez przy dziecku wiec tymbardziej.
A co do wynikow to jest dobrze
Glukoza na czczo 4,2 mmol/L [3,9-5,5] - czyli 75,6
Glukoza po 2h 6,8 mmol/L [<7,8] - czyli 122,4\
Strazaczka1990, Aga_Andzia, kamciaelcia, agatia, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Witam
dziewczyny ze Slaska gdzie ogarniacie szkole rodze? Ja nadal czekam na darmowy program ktory mal ruszyc od kwietnia, ale na stronie UM Katowic nadal nie widze zeby takowy istnial. Orietujecie sie czy te szkoly przyszpitalne w ktorych planujemy rodzic maja darmowe zajecia?
Piekna pogoda zjem i ide na spacerek
Ja planuje w Gliwicach w szpitalu zaliczyć szkole rodzenia ale tam coś ok 350zl kosztuje chyba. Wiem że teraz w marcu byly zapisy ale to za szybko. -
u mnie szkoła rodzenia przy szpitalu jest darmowa z tego co wiem, 8 spotkań raz w tygodniu i cyklicznie sie zaczyna, mi kuzynka powiedziala, zebym okolo 25 tyg zadzwonila i sie zapisala, nie wiem czy to nie za pozno. Ona sie pozniej nawet zapisala bo w 28 tyg i ja wcisneli, bo to juz pozno bylo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa własnie w pracy. Pogoda cudowna. Aż chce się żyć.
Ksaosia też kicham praktycznie codziennie.
Od trzech dni chodzę wzdęta jak balon, szczególnie wieczorami. Wtedy ciężko mi nawet skarpetki założyć. W środę idę na pobranie krwi i oddać mocz do badania, a w przyszły czwartek na USG
Ksosia lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Pogoda taka przecudowna że aż człowiek się sam do siebie uśmiecha! I bocian już do nas przyleciał, bo mamy gniazdo w pracy:)
Macioszyczka ja dzisiaj byłam się pokłuć i oddałam mocz, jutro wyniki a wizyta w czwartek, ale ten:) Może już lekarz na % powie czy to chłopak:)
I ja też kicham jak szalona! -
Ja dzisiaj mialam zaniesc mocz do badan jak juz i tak mialam byc po te wyniki, a ze zaspalam to wiadomo ze nie ogarnelam tematu
No nic, jutro lub w srode zawioze mocz tak zebym wyniki juz miala na piatkowa wizyte u gin.
Moze to juz bedzie usg polowkowe!wtedy to plec juz chyba musi wstepnie okreslic co? chyba, ze maluch niereformowalny i nie pokaze? hm.
Gin na ostatniej wizycie powiedzial, ze zrobimy polowkowe jesli maluch bedzie odpowiednich rozmiarow, a jak nie to na nastepnej w 22 tyg.
Licze, ze to bedzie juz teraz, nieciepliwie sie -
nick nieaktualnyhttp://natemat.pl/176259,szydlo-przestraszyla-sie-protestow-ws-aborcji-teraz-mowi-nie-ma-takiego-tematu Jest nadzieja..
Ulfenstein, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:He to moj chlopak bedzie dziewczyna?no jak nielubie slodkiego to w ciazy mam na slodkie parcie
W poprzednich ciazach (z dziewczynami)tylko owoce
A buzia cala w pryszczach
Moim zdaniem niema reguly
U mnie to nie pokazały się jeszcze skubańce, bo jeden lekarz mówił kilka tyg. temu, że na męską płeć mu wygląda, a ostatnio moja gin. mówiła, że może tylko obstawiać, że to dziewczynki, ale rąk sobie nie da poobcinaćilona29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Was uzupełniłam z terminami, pojechałam na zakupy, kupiłam lody, zawiozłam męzowi, teściowej i męża kolegom i teraz pora ogarnąć chałupe!
spotkałam dziś koleżanke z liceum z 5 lat się nie widziałśmy.. jest w 31 tc
masakra cóż za cudowna epidemia!
Fruneeee sprzątać.... a później planuje zjeść całą ćwierć arbuza, którą kupiłam!Strazaczka1990, Broszka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ja znalazlam szkole przy szpitalna na czerwiec sa terminy za 360zl
myslalm ze sie uda cos za darmo ogarnac ale chyba w Polsce to nadal pod gore. W sumie taka ciaza to dla niektorych niezly biznes, jak policzyc lekarzy, badania, lekarstwa i ciuchy plus wyprawka, juz rozumie dlaczego PIS ma takie poronione decyzje, zeby na nas zarabiac pomimo wszystko
-
nick nieaktualny