WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta, nowa jestem. Nie wiem gdzie to zdjęcie USG z nickiem wstawic:(. Jestem w 16tc termin na 18.09.16.
Z tego co tu przeczytałam to widzę że już zakupy robicie dla dzidzi. Ja jeszcze nic nawet małych bucików nie kupikam. Nie jestem przesadna ale jakoś się boje, że zapeszę. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ulfe jeżeli teraz wynik masz ok, kolejne obciążenie bedziesz miała w 24-28 tc
Ja ruchy czuję czasem, sä dość delikatne i nie czuje ich codziennie. Dzisiaj wcale
Tylko ze ten wynik był w 7tygodniu, pod koniec stycznia.
Potem nie miałam powtarzanej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 21:31
-
Ulfenstein
To zależy od lekarza
Moja pierwsza ciążę na poczatku prowadził inny gin (mój był na zwolnieniu ). Glukozę robiłam na początku. Wyszła za wysoka i miałam krzywa. Krzywa w porządku i juz glukozy mi nie robił. Potem przyszedł mój lekarz i dopiero w 25 tc robiłam krzywa. ..zatem nikt nie badal mi cukru między 10 tc a 25 tcUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej przepraszam za mega długa nieobecność ale praca i inne obowiązki mnie przygniotły
nastepna wizytę mam 15.04 jak tak patrze na pierwsza stronę to widze prawie sami chłopcy póki co
ja jeszcze nie wiem kto tam jest po drugiej stronie ale mam nadzieje ze juz sie dowiem na nastepnej wizycie i prawdopodobnie juz bede miała założony szew lub cos innego. Ja póki co nic nie kupuje dopóki nie bede miała pewności ze wszystko jest ok...
-
Witam
Nadrobiłam Was
W czasie weekendu korzystałam z pięknej pogody. Słońce wyszło to jakoś energii przybyłoW Sobotę odwiedziła mnie koleżanka z rocznym synkiem, więc najpierw trzy godzinny spacer a później gościli się u nas
Mój mąż tak wszędzie chodził za Bartusiem, że aż byłam w szoku. Niedziela też minęła spacerowo z mężem no i mcDonald. Ja niedobra...
Piękne zakupy zrobiłyście, ja jeszcze czekam do tych badań połówkowych.
Ksosia śliczny brzuszektaki zgrabniutki
Behemottka super widoki pozazdrościć
Mamy plan z mężem wybrać się nad morze na kilka dni ale nie wiem jak wytrzymam 8 godzin w samochodzie.
Ja mam niedoczynność tarczycy i biorę euthyrox 75 a cukry jak narazie mam w normie. Z żyły cukier robiłam na początku ciąży a teraz kontroluje glukometrem. Krzywa cukrowa będzie do zrobienia po 24 tygodniu.
Powodzenia na jutrzejszych wizytach
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 23:32
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Angelika85 wrote:Hej dziewczęta, nowa jestem. Nie wiem gdzie to zdjęcie USG z nickiem wstawic:(. Jestem w 16tc termin na 18.09.16.
Z tego co tu przeczytałam to widzę że już zakupy robicie dla dzidzi. Ja jeszcze nic nawet małych bucików nie kupikam. Nie jestem przesadna ale jakoś się boje, że zapeszę. Pozdrawiam
Wstawiasz zdjęcie na serwisie zapodaj.net (link na forum) lub iv.pl. Tutaj, na naszym forum, wklejasz BBcode, który otrzymasz. I tyleZ zapodaj zdjęcie znika po trzech miesiącach, z iv.pl po trzech dniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 00:46
martta, _izunia_, Angelika85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:A czy te glukozę sie powtarza?
Ja miałam w 7 czy 8 tygodniu i wyszło mi 87. Myślałam ze spoko, bo norma podana do 99, ale wy piszecie ze to normy dla nieciezarnych. I ze wcale nie jest najlepszy.
Powinnam sie upomnieć czy czeka sie raczejna te krzywa?
Masz prawidłowy wynik. Ja miałam 88 i też jest ok.I też miałam robioną tylko na początku.
Potem robiłam sobie pomiar w domu sprzętem babci. ;P
LRF ja też mam łożysko na przedniej ścianie, ale ruchy czuję szczególnie jak zmieniam aktywność z czynnej na bierną, wtedy moje dziecko dostaje wrecz szału. Albo jak zasypiam i leżę za mocno na brzuchu to mnie kopie, żebym zmieniła pozycje.
Behemotka zazdroszczę takich widoczków.
Witam nową koleżankę!Ulfenstein, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się, wstałam wcześniej, ale zrobiłam śniadanko i zabrałam się za nowego masterchefa, dzisiaj zaczynam urlop i zapowiada się piękna pogoda, więc się bardzo cieszę
muszę jeszcze ogarnąć to nieszczęsne l4 ze źle wpisanym nipem, ale nie ma co odwlekać tego na ostatnią chwilę i zobaczę czy znajdę szumisia!