WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:A Wy znowu o jedzeniu - Niedobre
ja dzis sie tak zbiegalam i zjeździłam, ze kręgosłup, a w zasadzie kość guziczna daje mi popalić. Jak siadam do auta to jak jakiś paralityk. Normalnie tak łupie. Dlatego leżę teraz w wannie i sie wygrzewam
Ale w międzyczasie szału musiałam wejść do Pepco po majtasy bo cholewcia dotychczasowe mnie juz poły po bokach. I nieomieszkalam znowu kupić pare rzeczy dla Babla i dziewczynek moich.
Piękne pieluszki tetrowe są teraz. Upolowalam tez śliczny, mięciutki kocyk i cos jeszcze dla siebie: mega wygodne baleriny za całe: 14,99:
Widzę, że mamy podobny gusthehe Mam taką samą pościel w kropeczki i kupiłam te sa me baletki
Są bardzo wygodne, wczoraj zaliczyłam w nich dłuuuuuuuuuugi spacer
A kość ogonowa też mnie boli, kiedy próbuję usiąść, ale myślałam, że odezwał się stary uraz, bo kiedyś ją stłukłam ;/ A teraz czytam, że to może być spowodowane uciskiem macicy na kręgosłup i zastanawiałm się czy mówić ginkowi.AniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj w ten piękny słoneczny dzień byłam u kumpeli na plotach.
Sama radość jazdy autem sama szybko i muza na full:-)
Obeszło całe miasteczko z nią i jej córeczka mała zabkuje współczuję najgorszy okresnogi mi w tylek wchodzą. Daleko nie obchodziliśmy bo wc to był obowiązek co godzinę
Potem poszliśmy na pizze z mega ilością sosu czosnkowego mniam cukry po połowie dużej pizzy 103 a kumpela 130 hahaha
Potem pojechałam na chatę ale zjechali do rosmana bo się ugadalam że zostawia mi szumisia jak będzie nie było ale uprzejmy pracownik obdzwonil wszystkie rosmany w moim mieście i jesttttt miętowy!!!!!!
Mąż nawet niepyta co ile i za ile:-)
Bardzo przeżywa wujka pogrzeb aż się poplakal dopiero wrócił z Łodzi
Kumpela zapowiedziała że dostanę ciuszki od 6mca w górę na chłopaka bo ma mnóstwo
Przeciwdzialam pół dnia na dworze z córką na placu zabaw z kumpela ta zaś powiedziała że ma wózek brązowy ale muszę dokupić kółka nowe jak chce to mi pożyczy ale się zastanowię bo ho nie widziałam jeszcze
Co do objawów mi bardzo oko prawe łzawi strasznie cały czas z niego leci:-(
Co do pieluch tetrowych proponuję jak macie w mieście sklep z materiałami zapytać o tetre z wzorami kupić na metry i sobie obszyc.
Wychodzi tanio ja miałam w kaczuszka dla córki.
Dzisiaj właśnie z mamą rozmawiałam i prosiłam żeby poszukala i obszyla. -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Zabka z tymi oczami to chyba też jakiś objaw ciąży bo mi od rana lewe lzawi momentami normalnie potok:/
Tak to objaw ciąży.
Jeszcze tak skacze powieka albo powieki.
Narazie tego nie mam tylko te oko lzawiace.
Z córką to miałam punkcik czarny na polu widzenia, oko łzawi ale lewe i skakała powieka.
Wskazania magnez ale ja bioręmychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tą tetrą to fajna sprawa, ale rozmawiałam z mamą, jest krawcową i mówi, że nie widziała tetry już długo w sklepach z tkaninami ;/ trzeba by pewnie w hurtowniach szukać
Ale za to flanelę powiedziała, że kupi i uszyje i zestaw Minki też
Babcia chyba zaczyna "babciować"
mmargol, _izunia_, YvonnElizabeth, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam po dłuższym czasie, w sumie tylko na chwile bo ciągle jestem w biegu... ale postanowiłam popracować jeszcze trochę...
Dzisiaj po wizycie: ładnie rośniemy, wszystko u nas w jak najlepszym porządkui maleństwo okazuje się Dziewczynką
ależ się cieszę, ale to tak jak na początku czułam.
żabka04, mmargol, agatia, Pysiaczek89, Anulka01, Dzierzba, A_n_k_a_80, Macioszczyczka, violett, mysza0406, Sabina, _izunia_, AniaLewandowska, YvonnElizabeth, martta, Broszka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Tak to objaw ciąży.
Jeszcze tak skacze powieka albo powieki.
Narazie tego nie mam tylko te oko lzawiace.
Z córką to miałam punkcik czarny na polu widzenia, oko łzawi ale lewe i skakała powieka.
Wskazania magnez ale ja biorę
Żabka, mnie za to nogi bola, bo dzisiaj jak zaspalam to tak szybko nogami zasuwalam, zeby jak najszybciej tam byc, ze mam zakwasy teraz, malo przyjemne ;/
Lusia_M gratuluje córczekija sie moze w piatek dowiem
-
nick nieaktualnymmargol wrote:mi juz od miesiaca drga powieka, jak powiedzialam ginowi to mi Aspargin kazal brac, magnez i potas. Ale takie skurcze miesni to miewalam i przed ciaza, wiec czy to mozna traktowac jako objaw?
Żabka, mnie za to nogi bola, bo dzisiaj jak zaspalam to tak szybko nogami zasuwalam, zeby jak najszybciej tam byc, ze mam zakwasy teraz, malo przyjemne ;/
Lusia_M gratuluje córczekija sie moze w piatek dowiem
Bardziej brak czegoś co powoduje te skurcze
Jedyne co mi się nasuwa na myśl to magnez.
Też brałam z córką aspargin a teraz gin powiedział że tam jest bardzo mało magnezu?!
Kupiłam magnez b6.
Uciekam dziecko uśpić bo jutro do przedszkola:-)
Mi samej oczy się zamykają mąż też mi usnal
Dobranoc -
hejał ho ja jutro w końcu na wizytę się udaje:) mam nadziję ze wszystko będzie dobrze:) jutro wracam do pracy w biurze heh koniec laby fajnie się pracowało z domku, dziś sobie pracowałam na tarasie, ptaszki spiewały, pieski latały ciepelko:) ale już wrócilismy też do krk, na weekend znowu do domu kolejne prace na budowie.
-
melduję się po wizycie, Staś waży już 220 g
niestety nerki dalej obserwujemy i kontrolujemy- jest jakieś poszerzenie ukm w obu nerkach (wjednej 6,5mm a w drugiej 7 mm)- lekarz powiedział, że na połówkowych zobaczymy czy dalej się powiększają-jeśli tak to umówi nas na konsultację z chirurgiem prenatalnym (mówił coś o zabiegu odbarczania- ale nie wiem nic wiecej na ten temat). Póki co obserwujemy (w 2 trym granic jest do 7mm, ale to górna granica)-często się to zdarza u chłopców bo mają dłuższą cewkę moczową, podobno też często się cofa- i ja mam nadzieję że u nas tak będzie... W czwartek 14.04 mam połówkowe- wtedy będe wiedziała więcej- może któraś z was spotkała się z tym całym zastojem moczu? Mam nadzieję, że bedzie dobrze
Ksosiu-wpisz mi połówkowe na 14.04 jeśli znajdziesz chwilkę_izunia_, A_n_k_a_80, Broszka lubią tę wiadomość