X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie się czegoś chce, a nie wiem gdzie ten mój mąż się podziewa i kiedy wróci, grrr... a specjalnie do sklepu nie poszłam, bo jak już z miasta wracałam to nie miałam siły :P

• mmargol Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka ale mi smaka narobilas na zapiekanki! mmmmm...
    ja wlasnie jem lody smietankowe grycan :D

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    inzynierka ale mi smaka narobilas na zapiekanki! mmmmm...
    ja wlasnie jem lody smietankowe grycan :D
    Uwielbiam lody Grycan, zwłaszcza chałwowe :) MNIAM

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba będę musiała te lody sobie kupić ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka ja tez uwielbiam, one wg maja glebszy smak jak inne lody :)
    kupilam zaraz po odebraniu wynikow z krzywej cukrowej w ramach uczczenia :D
    bede musiala sprobowac i chalwowych i innych smakow :D

pirelka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem, mi tam wszyscy na wszystko pozwalają. Każdy podchodzi z rozsądkiem, że ciąża to nie choroba. Jak wypije pół szklanki pepsi lub piwa to coś się stanie?

Chyba nie:P

AniaLewandowska, mmargol, YvonnElizabeth, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    chyba będę musiała te lody sobie kupić ;)
    Ja dziś zjadlam wracając ze sklepu by mój Slawek nie widział...Bo ja po chorobie co dopiero :) szłam i lykalam hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potwierdzam chałwowe są bardzo dobre! Waniliowe i mleczna czekolada klasyka, truflowe i zabajone (choć nie wiem co to dokładnie jest) też dobre, ale nie wiem czy one na boże nardodzenie tylko nie były (te truflowe)??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy znowu o jedzeniu - Niedobre ;) ja dzis sie tak zbiegalam i zjeździłam, ze kręgosłup, a w zasadzie kość guziczna daje mi popalić. Jak siadam do auta to jak jakiś paralityk. Normalnie tak łupie. Dlatego leżę teraz w wannie i sie wygrzewam ;)
    Ale w międzyczasie szału musiałam wejść do Pepco po majtasy bo cholewcia dotychczasowe mnie juz poły po bokach. I nieomieszkalam znowu kupić pare rzeczy dla Babla i dziewczynek moich.
    Piękne pieluszki tetrowe są teraz. Upolowalam tez śliczny, mięciutki kocyk i cos jeszcze dla siebie: mega wygodne baleriny za całe: 14,99:
    1a3bc25c66928873med.jpg

086461192a2ebdfamed.jpg

8927956e4354963cmed.jpg

0ac302b9b670bf3cmed.jpg

0f790bc1c8ad205dmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:01

Strazaczka1990, Anulka01, Dzierzba, mmargol, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja nie wiem, mi tam wszyscy na wszystko pozwalają. Każdy podchodzi z rozsądkiem, że ciąża to nie choroba. Jak wypije pół szklanki pepsi lub piwa to coś się stanie?

Chyba nie:P
    U mnie rodzice i Slawek zabraniają :(. Zabraniają i nie dziwię im się bo ja przed ciąża 2,5l dziennie wypijalam A jak w domu nie miałam to wpadalam w wściekłość .To uzależnienie.
    A znowu 2,5l w ciąży to nie wskazane.Bo wiem że jakbym wypiła szklankę to nie było by całej butelki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:02

Lusia8998 lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    potwierdzam chałwowe są bardzo dobre! Waniliowe i mleczna czekolada klasyka, truflowe i zabajone (choć nie wiem co to dokładnie jest) też dobre, ale nie wiem czy one na boże nardodzenie tylko nie były (te truflowe)??
    Włoskie też pyszne:) na mieście jest już sezon więc budki pootwierane musze zawitać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    U mnie rodzice i Slawek zabraniają :(. Zabraniają i nie dziwię im się bo ja przed ciąża 2,5l dziennie wypijalam A jak w domu nie miałam to wpadalam w wściekłość .To uzależnienie.
    A znowu 2,5l w ciąży to nie wskazane.Bo wiem że jakbym wypiła szklankę to nie było by całej butelki

Takie przewrażliwienie:P

U mnie na święta nawet proponowali czy chce pepsi trochę. Piwo jak mąż pije te sobie łyka bądź dwa zrobie. Wyniki mam ok, dzidzia zdrowa.

A teraz jem białą kiełbasę ze słodką musztardą i keczupem. ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:07

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    A Wy znowu o jedzeniu - Niedobre ;) ja dzis sie tak zbiegalam i zjeździłam, ze kręgosłup, a w zasadzie kość guziczna daje mi popalić. Jak siadam do auta to jak jakiś paralityk. Normalnie tak łupie. Dlatego leżę teraz w wannie i sie wygrzewam ;)
    Ale w międzyczasie szału musiałam wejść do Pepco po majtasy bo cholewcia dotychczasowe mnie juz poły po bokach. I nieomieszkalam znowu kupić pare rzeczy dla Babla i dziewczynek moich.
    Piękne pieluszki tetrowe są teraz. Upolowalam tez śliczny, mięciutki kocyk i cos jeszcze dla siebie: mega wygodne baleriny za całe: 14,99:
    1a3bc25c66928873med.jpg

086461192a2ebdfamed.jpg

8927956e4354963cmed.jpg

0ac302b9b670bf3cmed.jpg

0f790bc1c8ad205dmed.jpg
    Ania daj znać jak po praniu te pieluszki tetrowe będą się trzymały bo czytałam, że są ok ale nie do końca daję wiarę internetom.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne są :) i ten kocyk <3
    Ja muszę sobie kupić już buty na rzepy,lub balerinki .Bo wiązać to już mi ciężko

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a te pieluszki na drugim zdjęciu tez sa tetrowe? Wyglądają jak flanelka i bardzo mi się podobają :)

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachcianki sa fajne, jak można je łatwo zaspokoić :)
    Zobaczyłam zdjęcie pomidorówki na jakimś fanpejdzu. Wstałam, otworzyłam słoik od taty, zaczęłam podgrzewać, ugotowałam makaron. Gotowe :)

A na deser mango lassi :)

Dzisiaj dziadkowie kupili miętowego szumisia :)
    Pierwszy prawdziwy prezent dla Kostka :)

Dzierzba, AniaLewandowska, mmargol, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Aniu a te pieluszki na drugim zdjęciu tez sa tetrowe? Wyglądają jak flanelka i bardzo mi się podobają :)
    Pierwsze zdjęcia flanelowe (mega mięciutkie) 4,99 zł za szt. Na kolejnym tetrowe - gatunkowo tez całkiem niezłe: 3,99 zł za szt.
    Wzięłam więcej flanelowych, bo przy córce bardziej mi sie sprawdziły ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam, że flanelowej używałam tylko jako przykrycia w lato.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam ten kocyk w prezencie dla dziewczynki ktora jutro ma się urodzić :) i chętnie bym kupiła dla mojego malucha ale juz mam 2...a szczerze nie wiem ile kocyków będzie przydatnych :P

Co do pepsi,coli...to mój nawet przed ciąża krzyczał, bo to niezdrowe i dużo cukru...sama mając ta świadomość nie spożywałam, ale teraz moje ciążowe zachcianki sa straszne! A najlepiej ze jesli mam na coś ochotę to zanim to kupie już mi przejdzie :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ania daj znać jak po praniu te pieluszki tetrowe będą się trzymały bo czytałam, że są ok ale nie do końca daję wiarę internetom.

Ojjjjj Dzierzba to chyba dam Ci znac w sierpniu ;) póki co tylko gromadzę. Wrzucam do woreczka i do szafy ;) pranie zostawiam na sam koniec.

Lusia8998 lubi tę wiadomość

‹‹ 575 576 577 578 579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ