WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem, mi tam wszyscy na wszystko pozwalają. Każdy podchodzi z rozsądkiem, że ciąża to nie choroba. Jak wypije pół szklanki pepsi lub piwa to coś się stanie?
Chyba nie:PAniaLewandowska, mmargol, YvonnElizabeth, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotwierdzam chałwowe są bardzo dobre! Waniliowe i mleczna czekolada klasyka, truflowe i zabajone (choć nie wiem co to dokładnie jest) też dobre, ale nie wiem czy one na boże nardodzenie tylko nie były (te truflowe)??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:02
-
nick nieaktualnyA Wy znowu o jedzeniu - Niedobre
ja dzis sie tak zbiegalam i zjeździłam, ze kręgosłup, a w zasadzie kość guziczna daje mi popalić. Jak siadam do auta to jak jakiś paralityk. Normalnie tak łupie. Dlatego leżę teraz w wannie i sie wygrzewam
Ale w międzyczasie szału musiałam wejść do Pepco po majtasy bo cholewcia dotychczasowe mnie juz poły po bokach. I nieomieszkalam znowu kupić pare rzeczy dla Babla i dziewczynek moich.
Piękne pieluszki tetrowe są teraz. Upolowalam tez śliczny, mięciutki kocyk i cos jeszcze dla siebie: mega wygodne baleriny za całe: 14,99:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:01
Strazaczka1990, Anulka01, Dzierzba, mmargol, bbeczka91, _izunia_, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Ja nie wiem, mi tam wszyscy na wszystko pozwalają. Każdy podchodzi z rozsądkiem, że ciąża to nie choroba. Jak wypije pół szklanki pepsi lub piwa to coś się stanie?
Chyba nie:P. Zabraniają i nie dziwię im się bo ja przed ciąża 2,5l dziennie wypijalam A jak w domu nie miałam to wpadalam w wściekłość .To uzależnienie.
A znowu 2,5l w ciąży to nie wskazane.Bo wiem że jakbym wypiła szklankę to nie było by całej butelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:02
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:potwierdzam chałwowe są bardzo dobre! Waniliowe i mleczna czekolada klasyka, truflowe i zabajone (choć nie wiem co to dokładnie jest) też dobre, ale nie wiem czy one na boże nardodzenie tylko nie były (te truflowe)??
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:U mnie rodzice i Slawek zabraniają
. Zabraniają i nie dziwię im się bo ja przed ciąża 2,5l dziennie wypijalam A jak w domu nie miałam to wpadalam w wściekłość .To uzależnienie.
A znowu 2,5l w ciąży to nie wskazane.Bo wiem że jakbym wypiła szklankę to nie było by całej butelki
Takie przewrażliwienie:P
U mnie na święta nawet proponowali czy chce pepsi trochę. Piwo jak mąż pije te sobie łyka bądź dwa zrobie. Wyniki mam ok, dzidzia zdrowa.
A teraz jem białą kiełbasę ze słodką musztardą i keczupem. ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:07
-
AniaLewandowska wrote:A Wy znowu o jedzeniu - Niedobre
ja dzis sie tak zbiegalam i zjeździłam, ze kręgosłup, a w zasadzie kość guziczna daje mi popalić. Jak siadam do auta to jak jakiś paralityk. Normalnie tak łupie. Dlatego leżę teraz w wannie i sie wygrzewam
Ale w międzyczasie szału musiałam wejść do Pepco po majtasy bo cholewcia dotychczasowe mnie juz poły po bokach. I nieomieszkalam znowu kupić pare rzeczy dla Babla i dziewczynek moich.
Piękne pieluszki tetrowe są teraz. Upolowalam tez śliczny, mięciutki kocyk i cos jeszcze dla siebie: mega wygodne baleriny za całe: 14,99:
-
Zachcianki sa fajne, jak można je łatwo zaspokoić
Zobaczyłam zdjęcie pomidorówki na jakimś fanpejdzu. Wstałam, otworzyłam słoik od taty, zaczęłam podgrzewać, ugotowałam makaron. Gotowe
A na deser mango lassi
Dzisiaj dziadkowie kupili miętowego szumisia
Pierwszy prawdziwy prezent dla KostkaDzierzba, AniaLewandowska, mmargol, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Aniu a te pieluszki na drugim zdjęciu tez sa tetrowe? Wyglądają jak flanelka i bardzo mi się podobają
Wzięłam więcej flanelowych, bo przy córce bardziej mi sie sprawdziły -
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam ten kocyk w prezencie dla dziewczynki ktora jutro ma się urodzić
i chętnie bym kupiła dla mojego malucha ale juz mam 2...a szczerze nie wiem ile kocyków będzie przydatnych
Co do pepsi,coli...to mój nawet przed ciąża krzyczał, bo to niezdrowe i dużo cukru...sama mając ta świadomość nie spożywałam, ale teraz moje ciążowe zachcianki sa straszne! A najlepiej ze jesli mam na coś ochotę to zanim to kupie już mi przejdzie -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ania daj znać jak po praniu te pieluszki tetrowe będą się trzymały bo czytałam, że są ok ale nie do końca daję wiarę internetom.
Ojjjjj Dzierzba to chyba dam Ci znac w sierpniupóki co tylko gromadzę. Wrzucam do woreczka i do szafy
pranie zostawiam na sam koniec.
Lusia8998 lubi tę wiadomość