WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewuszki ja już na nogach od 4:30 chłopków zawiozłam do pracy, zaraz coś zjeść i może się prześpię bo coś bezsenne noce ostatnio mam
AniaLewandowska kupiłam taki sam kocyk jak TyŚliczny jest i mięciutki.
Dziewczyny czy będziecie kupować swoim maluszkom bujaczki/huśtawki ? U mnie mama kupiła już a ja jak zobaczyłam cenę w Polsce to się za głowę złapałam o zgrozo prawie 900 złotych takie cudo https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/2279/hustawka_rozgwiezdzone_niebo_kol_catch_a_star a ona kupiła za 150 złociszy fakt że używana ale w stanie idealnym w życiu bym za nową tyle nie dała hehe.
U nas jakoś pochmurno się robi oby nie padało i słonko wyszło to bym znów coś na dworku coś podziałała.
Uciekam dziewczyny jeść i spać trochę -
lusia, ja chustawkę sobie odpyszczam, sa tez dzieciaczki, które lubia bujanie i takie , co tego nie zniosą. U nas sprawdził się zwykły bujaczek, mogłam go nawet na stole w kuchni postawić, latem na nim karmiłam na balkonie, obowiązkowo stał na kanapie jak mala od urodzenia uwielbiała słuchać/oglądać swoje pioseneczki
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Ksosia wpisz mi prosze na pierwszej stronie chlopca
a z data porodu to ja sama juz niewiem ,normalnie wychodzi mi na 5wrzesnia ale lekarka liczy mi jakos inaczej i po jej wychodzi 11wrzesnia
z czego jestem w 18tygodniu i 1 dniu a ona mi mowi ze 18 tydzien i 4 dni (zastanawiam sie czy ona umie liczyc)no ale nic ok niech bedzie 5 wrzesnia i tak wczesniej urodze jak zawszestaraczka_85, Strazaczka1990, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
ksosia nadal mi nie zapisała na pierwszej str chlopaka z wielkim pytajnikiem
ale uznaje to za dobry znak i wierzę nadal w dziewuszkę
ilona, mój gin liczył datę porodu wg OM i tak wyszła inna niż na BBF (i tylko u niego), róznica 2 dni, ale to nie ma tak naprawde xnaczenia. I on mój przykładowo 18+2 tc nazywa 18/19 tc, cesrake miałam 38+4, a w dokumentach pisane 38/39 tc -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ksosia nadal mi nie zapisała na pierwszej str chlopaka z wielkim pytajnikiem
ale uznaje to za dobry znak i wierzę nadal w dziewuszkę
ilona, mój gin liczył datę porodu wg OM i tak wyszła inna niż na BBF (i tylko u niego), róznica 2 dni, ale to nie ma tak naprawde xnaczenia. I on mój przykładowo 18+2 tc nazywa 18/19 tc, cesrake miałam 38+4, a w dokumentach pisane 38/39 tc
Niech to bedzie zapeszenie zamiast nadziei ale nie omina Cie slowa lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się przy śniadanku (kanapeczki z warzywkami) i przy kawusi z mlekiem bez laktozy!!
Mychakruszyna, Ksaosia jestem w stanie stwierdzić, że właśnie poczułyście ruchy swoich Kruszynek.Szczególnie skoro Mycha mówisz, że dzieje się tak wieczorem. A jak siedzisz?
Ilona ja mam conajmniej 4 daty porodu: wg OM - 31 sierpnia, wg pierwszego usg 6 września, wg drugiego USG - 8 września, a teraz jak chodzę to wychodzi, że na 3 września. ;P
Ja po Filipie mam bujaczek, i będę korzystała z niego przede wszystkim do karmienia, albo jak będę coś robiła a dzidzia nie będzie spała
A z szumisiem mówiłam, że narazie się wstrzymuje. Nie chcę kupować nic na hurra, bo może się okazać, że to pieniądze wyrzucone w błoto. Niektóre dzieci przy szumisiach dostają szału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:to tylko ja ruchów jeszcze nie czuję ?
Nic a nic? A jak leżysz?
Ja na przykład jak siedzę i tak wywieram lekki nacisk na brzuch to moja Smerfica dostaje wręcz szału i daje matce znać, że ma się wyprostować. Albo jak leżę na brzuchu, lub w ogóle jak leżę.
Tylko nie wiem czemu jak mój mąż położy rękę to Hania się płoszy.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
macioszczyczka, szumiś dla mnie to taki miś, który poszumi, albo coś zagra jak szumy nie podziałają (włoze cos grającego
). Mnie on po prostu urzekł
pierwszy raz szumisia widziałam, jak Emilka miał 6 miesięcy. Byłysmy wtedy na badaniach w szpitalu i obok lezała 3 miesieczna dziewczynka, tak samo plakała jak moja(wiec juz obie na mnie placzem żle działały), każdy był w szoku jak dzieci moga tak samo płakaćale tamta duuuzo płakała
i miała szumisia, nawet tego nie zauwazyłam, tylko cały czas słyszałam jakies wkurzajace szumy
Mała płakała i ten miś szumiał...myslałam , ze wyjde z siebie
na drugi dzień miś juz tyle nie szumiał ufff. czyli moja tego nawet nie słyszała, ta mała i tak płakała, a najwiecej to mi te szumy wkurzały. podpowiedziałam mamie, jak inaczej uspokajać dziecko-ale o szumisiu nie wspomniałam (zeby nie włączała)