WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiosna przyszła taka piękna!!
Claudiuszek trzymam kciuki za Stasia! Będzie dobrze, musi być!
Kamciaelcia ja nadal nie czuję ruchów, ale ponoć mam łożysko na przedniej ścianie więc na to zganiam. Poza tym to moja pierwsza ciąża więc się nie stresuje jeszcze:)
Dziewczyny wiecie co dzisiaj dorwałam w sklepie?? Ogórki małosolne! Ale były takie przepyszne, że zjem ich chyba dzisiaj z kilogram:D Jeju jak ja je uwielbiam! A dla mojego starego mogłyby nie istniećclaudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Wiosna przyszła taka piękna!!
Claudiuszek trzymam kciuki za Stasia! Będzie dobrze, musi być!
Kamciaelcia ja nadal nie czuję ruchów, ale ponoć mam łożysko na przedniej ścianie więc na to zganiam. Poza tym to moja pierwsza ciąża więc się nie stresuje jeszcze:)
Dziewczyny wiecie co dzisiaj dorwałam w sklepie?? Ogórki małosolne! Ale były takie przepyszne, że zjem ich chyba dzisiaj z kilogram:D Jeju jak ja je uwielbiam! A dla mojego starego mogłyby nie istnieć
U nas są małosolne, ale za 28zł/kg... Będę chyba sama robiła niedługo, bo jem takie kilogramami.
Też mam łożysko na przedniej ścianie, ale ciąża druga, więc może inaczej.
Kamelcia, może masz po prostu grubsze mięśnieWażne, że z dzidzią ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:40
-
Macioszczyczka wrote:Ja mimo wszystko wolę poczekać.
Nie mam nic przeciwko, ale jeżeli Hania będzie spała tak jak Filip, czyli od początku kamiennym snem po 4-6h, to szkoda kasy. Fakt, faktem śliczne są. Zobaczymy jeszcze.
Po prostu nie lubię tak na HOP_SIUP
a ja muszę na hop siup, bo później moglabym kasy pożałować...bo teraz prawie całą wyprawkę mamy (jedynie ubranka będa potrzebne, jeśli okaże się chłopak), więc z jakich zakupów mam się cieszyć...mam z 10 kocyków ale zafunduję sobie minkytez dlatego, ze mi sie podobaja, i będzie kocyk pasował do misia
na pewno mam grubsze sadełkojakie mięsnie
moje do ładu nie wróciły po pierwszej ciązy, nic mnie nie boli, nie ciągnie nie kłuje, bo pewnie jeszcze jest porozciągane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:43
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a ja muszę na hop siup, bo później moglabym kasy pożałować...bo teraz prawie całą wyprawkę mamy (jedynie ubranka będa potrzebne, jeśli okaże się chłopak), więc z jakich zakupów mam się cieszyć...mam z 10 kocyków ale zafunduję sobie minky
tez dlatego, ze mi sie podobaja, i będzie kocyk pasował do misia
Ja minky obowiązkowo, pluszaczka do tulenia też, ale to w lipcu, bo odkłamy kasę na Kanary. (to też powód, że tak poszaleć nie mogę). O wózku mąż mówi, że we wrześniu, bo być może teściowa chce zafundować wnusi.Ciuchów mam po siostrze i po synu conajmniej pół strychu. Po następnym USG wystawiam na OLX te których nie będę potrzebowała.
Zostały mi do kupienia pampersy i kosmetyki. Z jednej strony super, ale z drugiej mega szkoda. ;/
Trochę wam tego zadroszczę, że możecie tak szaleć. Ale co zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:45
-
u mnie w rodzinie dzieci nie ma, więc na ciuszki znow nie moge liczyć. Jak juz bedzie pewna płeć, przyniosę wszystkie kartony po Emilce i posegreguje ciuszki na dziewczęce i nunisex
tych drugich to bedzie malutko, wtedy będę wiedzieć co i ile kupić...Na rodzinę az tak nie mogę liczyć...mamy nie mam, ojciec juz bardzo chory, teściowie daleko. Z mężem juz się nauczyliśmy, ze liczyć mozemy tylko na siebie
i my nie szalejemynasz szumiś to pikuś do waszych kanarów
których ja pozazdroszczę w odpowiednim momencie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:51
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:u mnie w rodzinie dzieci nie ma, więc na ciuszki znow nie moge liczyć. Jak juz bedzie pewna płeć, przyniosę wszystkie kartony po Emilce i posegreguje ciuszki na dziewczęce i nunisex
tych drugich to bedzie malutko, wtedy będę wiedzieć co i ile kupić...Na rodzinę az tak nie mogę liczyć...mamy nie mam, ojciec juz bardzo chory, teściowie daleko. Z mężem juz się nauczyliśmy, ze liczyć mozemy tylko na siebie
Z jednej strony też bym tak chciała.
Boje się, że teściowa sama wybierze wózek... Dlatego w razie potrzeby informuje męża jaki chce.
Łóżeczko jak kupowała dla Filipa to pytała mnie o zdanie, więc mam nadzieję, że będzie tak samo.
A tak a propos widziałam fajny wózek:
[url][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:56
A_n_k_a_80, Strazaczka1990, claudiuszek, violett lubią tę wiadomość
-
macioszczyczka, wózek z ulicy znam i ogólnie powiedziałabym ładny, cudny, ale nie dla mnie
robi wrazenie, ale ja nie chcialam kubełkowej spacerówki...i trzykołowca! wole czołg na drodze, mamy camarelo carere
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b30f4065b05.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:05
ilona29, AISAK lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Witam się w 17tygodniu ciąży
Łoooo 600 str Dziewczyny
My jeszcze w łóżku.Ją dziś znowu przy garach.W taka piękna pogodę.Sławkowie znowu gołąbków się zachciało.
Muszą kruszynka ja też mam takie pulsacje.
Zycze udanych wizyt i poznania płci.
Pora na śniadanie a tu z łóżka nie chce się wstacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:13
Lusia8998, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLove do potegi!
Stary wyperfumowany w pantofelkach pojechal niby do urzedu (okazalam mi MEGA, GIGA zazdrosc....
a ja chilluje, gnije i ucze siee!!!
W sobote bardzo bede potrzebowac waszego wsparcia i kciukow!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc2699765985.jpgbbeczka91, kamciaelcia, Broszka, Strazaczka1990, Angela89, _izunia_, żabka04, mmargol, mysza0406, claudiuszek, AniaLewandowska, violett, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:pirelka ja tez uwielbiam, one wg maja glebszy smak jak inne lody
kupilam zaraz po odebraniu wynikow z krzywej cukrowej w ramach uczczenia
bede musiala sprobowac i chalwowych i innych smakowkamciaelcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
Broszka wrote:Macioszyczka to u nas małosolne tańsze, po 15 zł/kg. Ide je chrupać dalej:)
Kamcia po Twojej opinii tego wózka i jeszcze której dziewczyny też się na niego zdecydowałam:)
na cukrzycy dziewczyna zamowiła jeszcze inny model - sirioncamarelo robi co raz ładniejsze te wózki
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Z jednej strony też bym tak chciała.
Boje się, że teściowa sama wybierze wózek... Dlatego w razie potrzeby informuje męża jaki chce.
Łóżeczko jak kupowała dla Filipa to pytała mnie o zdanie, więc mam nadzieję, że będzie tak samo.
A tak a propos widziałam fajny wózek:
[url][/url]
To mój numer jeden wsród wózków póki coi zastanawiam sie nad tym kolorem lub w wersji z czarnym
piękny jest
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny_izunia_ wrote:Claudiuszek lubię wagę synka a nie lubię problemów nerkowych.
Malutka i Claudiuszek na pewno będzie wszystko dobrzeZ tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to mam się spokojnie zapisać na lipiec. Zajęcia będą od 4 lipca raz w tygodniu w sumie 6 spotkań. Dla osób rodzących w tym szpitalu zajęcia są darmowe a dla innych to koszt 300zł.
Dzisiaj już wypiłam pół litra pepsi twist, w sobotę coca-cole. No cóż jak na śniadanie śledzie i ogórki trzeba pepsi popijać... Muszę to ograniczyć troszkę.
To AFP wyszło mi 34,32 ng/ml. Oczywiście normy laboratoryjne podane są nie dla ciężarnych a specjalnie pani w punkcie pobrań napisała na skierowaniu, że ciężarna. Z norm, które znalazłam na necie wychodzi, że jest dobrze. Orientujecie się może jak to jest?liczą normy na tygodnie ciąży. U mnie na normach też jest, że ciąża, ale wyniki zawsze są z normami dla nieciężarnych i można zawału dostać
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Dzisiaj rano słuchałam muzyki i dziecko zaczęło się ruszać, tak mocno. Fajne przeżycie. Jutro normalna wizyta, 18 połówkowe
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze