WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya to i ja się pochwalę
http://iv.pl/images/89881117471269285004_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:32
kamciaelcia, żabka04, Ulfenstein, mmargol, A_n_k_a_80, ilona29, Ksosia, AniaLewandowska, Dzierzba, _izunia_, agatia, Malutka92, Lusia8998, violett, Strazaczka1990, Broszka, YvonnElizabeth, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein, pewnie Ci się wydaje, że masz mały brzuch bo Twój biust wygląda WOW. Jeszcze przy tak szczupłej sylwetce wygląda to sexi
Baleriny i pieluchy z pepco cudo, też się jutro wybiorę.
U nas dalej ciepełko, więc wygrzewam się w ogródku. Kurcze, wczoraj napisała do mnie na FB koleżanka z czasów liceum, z którą widuję się raz na 3-4 miesiące. Zaproponowała mi udzielenie porad w wychowaniu dziecka... Jak mój mąż to przeczytał, to dostał ataku śmiechu. Mi za to wcale tak zabawnie nie jest. Lubię ją, dlatego kompletnie nie wiem co mam jej napisać żeby jej nie urazić, ale cała sytuacja jest co najmniej dziwna. Dziewczyna w moim wieku, ma 2-letnie dziecko, nie ma jakiegoś gigantycznego bagażu doświadczeń życiowych, a sądząc po polubieniach na FB, swoją wiedzę czerpie z blogów parentingowych. Najchętniej zignorowałabym sprawę i udawała, że tej wiadomości na oczy nie widziałam, tylko że temat pewnie prędzej czy później powróci jak się spotkamy. A wtedy mogłabym palnąć coś nieprzemyślanego... Ehh musiałam się Wam wyżalić.
No i witam się w 18-tym tygodniu. Mychakruszyna, a czy 5-ego miesiąca nie zaczynamy dopiero za tydzień? Tak wynika ze ściągi którą udostępniła raz AngelaUlfenstein, violett, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bbaczka dzięki!
Wow.
Aż złapałam buraka
A te porady to płatne konsultacje? Hehe
Ja ostatnio siostrze M odmówiłam delikatnie.
Sama ona ma dwójkę, 2,5 i 1 rok. Wiec doświadczenie pewnie ma.
Ale każdy musi nabrać doświadczenia sam. Chociażby jak z tym szumisiem.
Dziecko A uwielbiało i zasypialo szybciutko. Dziecko B nie lubiło. Dziecku C było bez znaczenia.
Co powiedzą doświadczone mamy?
A: koniecznie! Bezwględnie! Od pierwszych dni!
B: najgorszy zakup! Dziecko sie wręcz budziło.
C: bez znaczenia. Moze poszumieć, ale po co?
Wiec trzeba delikatnie dać do zrozumienia, ze dziękujesz ale poradzisz sobiedelikatnie, bo moze rzeczywiście bedzie Ci mogła służyć rada, jak Ty bedziesz chciała
A siostra M mówiła ze adapter do pasów bez sensu, ona miała stłuczkę i było wszystko wporzo.
I co z tego? Ja wolałam wydać 70zl za używkę i dzięki temu mam spokojniejsza głowę w samochodzie.
A adapter sprzedam pewnie za tyle samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:54
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzrobiłam obiad, ale nieco przesadziłam z czosnkiem, przed wyjściem z domu chyba nie doszoruję zębów!
muszę jeszcze kotu jakąś miseczkę kupić, bo wychodzi, żeby w ogródku mu postawić świeżą wodę
i tak okropnie tak okropnie chce mi się kinowego pop cornu że chyba oszaleję
-
nick nieaktualny
-
Ślicznej brzuszki, nadrobilam tylko parę stron.
Pogoda śliczna , nie chce się zagladac do Neta.
Co do rękawiczek/ nie drapek są straszne, najfajniejsze są ze sciagaczem, lub po prostu skarpetki. Inne są bardzo nie praktyczne.
Kobietki jeśli mogę polecić to do szpitala zakup pajacow lub body na długi rękawa ze specjalnymi mankietami by założyć na raczki, wspaniały wynalazek!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle slodkie brzuszki
Little widac ze juz ciaza "zaawansowana".
Zdajesz sobie sprawe ze mamy jutro 20 tc!!!!!????
Gdzie te 19 tygodni???
Ulf faktycznie mi tez biust rzucil sie w oczy bo jest WOW. Ja teraz ze swojego sie ciesze - nie bardziej niz maz. Ale w Twoim przypadku proporcje ... Idealne!
I przepraszam za spojrzenie "meskim"okiemUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ale slodkie brzuszki
Little widac ze juz ciaza "zaawansowana".
Zdajesz sobie sprawe ze mamy jutro 20 tc!!!!!????
Gdzie te 19 tygodni???
już bym chciała dzieciątko mieć na świecie zewnętrznym!
uciekam do kina i na zakupy jakieś małe
do wieczora!Ksosia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to ja juz po obiedzie
poZarlam dwa gołąbki zagryzłam cukierkiem trufelkiem zrobiłam rundę do sklepu po lody, sałate i szynke
Pani przy kasie mówi "chyba będzie chłopak?" uśmiechnęłam sie i mówie skąd pani wie??? a ona : bo urody pani nie zabiera wręcz dodaje hahaha buraka szczeliłam dziewczyny
wróciłam usiadłam wstawiłam gary do mycia "Marysia moja myje"zmierzyłam ukier 112 po obiadku suuuper zagryzłam leysami zielonej cebulki malutka paczuszka popilam woda i wcinam dwa ciasteczka ktuche z marmoladką hahahah ale miksy wale
Idę po dziecko za chwilkę potem plac zabawa trzeba korzystać ze słonka bo pogoda ma sie popsućszkoda ....
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
My już z młodym po spacerze i placu zabaw. Obiad zjedzony i musimy iść po frytki dla mojego chłopa bo się skończyły. Wrrr ale mi się nie chce. Dziś mamy kontrolę u neurologa z młodym. Ciekawe czy dostaniemy skierowanie na rezonans magnetyczny albo powtórne eeg. Trzymajcie kciuki za dobre wieści.
mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość