WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zgrozo ja dopiero wstałam, aż wstyd się przyznać hahaha widocznie muszę odespać te kilka bezsennych nocy.

Piszecie o tych starych babach to ja wam coś powiem cieszcie się że macie te roćmy tylko raz na jakiś czas.

My z R mieszkamy w nowej części domu jego babcia w starej. I jak Boga kocham rozmowa na temat wyprowadzki stąd i wynajęcie mieszkania od obcych - gdzie mamy tu swój dom - powtarza się prawie codziennie od jakiegoś miesiąca.

Wsiadam do samochodu ona wylatuje i się wydziera że KUR** szambo pełne pralkę włączałaś - gdzie to alarm w samochodzie się wyłącza :)
    Jadę do sklepu nie ma mnie 5 max 10 minut - zamyka bramę bo W KURW* JEBAN* znów bramy nie zamknęłaś a psy latają PIERDOLON* ... nie słyszałam dalej bo drzwi zamknęłam od domu.
    Do R jak mają przestój w pracy przyjść potrafi i powiedzieć PIERDOLO** LEGACIE do roboty won a nie leżysz - a elektryka nie jest zrobiona na budynku więc nie mogą oni wejść.
    Po świętach - ooo R nawet na jajko nie zaszłeś - jak by mnie nie było obok - po czym trzaska drzwiami mówiąc to ta twoja narzeczona KURWISK*
    Co dziennie słyszę przez łączenie domów jak obgaduje mnie mojego R i jego wujka który mieszka w "jej" części domu.
    O gotowaniu już pisałam kiedyś że smród jak cholera :)
    Brud to aż się płakać chce - sprząta tylko jak ktoś "ważny" ma przyjechać typu jej kochana wnusia z dziećmi - siostra R - z zagranicy. Wstawiła bym zdjęcia ale wstyd O_o

I można by było pisać i pisać bo to co dziennie to samo się dzieje.

A i już na starcie wiem że nasze dziecko będzie mniej kochane bo ona już ma 2 wnucząt - jak są w PL na 2 tygodnie to po tygodniu ma już ich dość - a co będzie u nas jak dziecko będzie codziennie, aż się boję pomyśleć haha

Tyle że ja mam ją głęboko w doopie jest typowym okazem wieśniaczego debilizmu, plotki plotki i jeszcze raz plotki, wyzwiska, kłamliwość a i TV Trwam ...

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Witam się w ten piękny gorący dzień :) Ja od rana siedzę w bajzlu i sprzątam dalej ale już widać koniec... Swoją drogą ile to się rzeczy nazbiera przez 1,5 roku muszę się odzwyczaić od chomikowania.
    Mi dziś dla odmiany humor popsuł listonosz. Cały dzień byłam w domu domofon działa sprawdziłam i jest tak głośno ustawiony, że umarłego by z grobu podniósł. Wychodzę do sklepu a tam awizo z dziś. Powiem tak gdyby nie to, że na pocztę mam z 1,5 km ciągle pod górkę to przeszłabym się na spacer, ale po ostatniej wycieczce w celu wysłania paczki nie odważę się więcej. I coś mnie strzeli, bo to nie pierwszy raz, że jaśnie Panu nie chce się przycisku nacisnąć! Mąż podjedzie na pocztę, ale niech ja dorwę cwaniaka to mu powiem co myślę...
    Tez mielismy taki problem... Maz zwrocil uwage MLODEJ PANI listonosz i na poczcie i teraz dzwoni.... Jej sie na 4 pietro nie chcialo dybac...:/

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48aef1379997.jpg

Moje dzisiejsze lowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:30

AniaLewandowska, Lusia8998, Strazaczka1990, mysza0406, claudiuszek, Angela89, bbeczka91, YvonnElizabeth, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super <3
    Gdzie te wasate bodziaki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko napisz mi prosze na priv bo aktualnie komp zajety a pozniej moge zapomniec :(

haneczka, Bratku prosze sie zameldowac!

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie. :) A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa. :D Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpg
    Ślicznie wyglądasz :)

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba z rowerem przesadzilam :o 5km ..Nic nie boli tylko kręgosłup .Leże i kwicze :) hehe .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja też już po wizycie - wszystko jest ok, mały rośnie ładnie, ruchliwy bardzo :) I już potwierdzone, będzie chłopak - widziałam siurka i jajeczka :D Fajnie się pokazał.

Ksosia, możesz już skreślić ten znak zapytania przy moim chłopaczku :)

Co do wizyty, to tak średnio jestem zadowolona, na moje bóle brzucha każe mi leżeć, dalej biorę Duphaston i luteinę. Dostałam też żelazo na słabą morfologię.
    I nie dostałam zdjęcia.
    Ale najważniejsze, że wszystko w porządku z małym. Teraz czas na wybór imienia.
    Trudny wybór.

Co do ruchów, to czuję je już bardzo często, jak leżę na plecach, ale ostatnio też jak siedzę, czasem jak chodzę, ale te mniej zauważam.
    Uwielbiam te ruchy :):)

AniaLewandowska, Strazaczka1990, mysza0406, żabka04, mmargol, A_n_k_a_80, Dzierzba, YvonnElizabeth, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie już brzuszki!
    Mój też już bardziej widać, zrobię niedługo zdjęcie.
    No i w końcu ruszyłam z wagą - przytyłam całe 2 kg! :D

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a to i ja się pochwalę ;)
    http://iv.pl/images/89881117471269285004_thumb.jpg
    O kurczaki :) jaki duży brzusio :) piękny też już taki chce :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Pirelko napisz mi prosze na priv bo aktualnie komp zajety a pozniej moge zapomniec :(

haneczka, Bratku prosze sie zameldowac!
    Ok tylko musisz zaakceptować moje zaproszenie ;) ok ?

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś cały dzień wpierdzielam lody bajka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne brzucholki macie :) i jak się chwalicie brzuszkami to ja i swoim pochwale https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3c1accf2bd7.jpg Który stanął w miejscu :P

Od 12 maja chyba zacznę szkołę rodzenia. Chyba się wybiorę, powybieram tematy które mnie interesują i pójdę z koleżanka :)

Dziś cały dzień na powietrzu i głowa aż mnie boli. Dziecko padło godzinę wcześniej więc odpoczywam.

agatia, mmargol, AniaLewandowska, claudiuszek, Strazaczka1990, Malutka92, _izunia_, violett, Sabina, martta lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:31

pirelka, Angela89, claudiuszek, Strazaczka1990, Dzierzba, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:31

Angela89 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne brzuchole macie :) mi też się wydaje, że mój stanął w miejscu..

gratuluję udanych wizyt i samych dobrych informacji :)

Mam pytanie, rozglądam się za elektrycznym nawilżaczem powietrza - może któraś z Was posiada i może polecić jakiś?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • ilona29 Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ale super <3
    Gdzie te wasate bodziaki?
    Ja nie mieszkam w pl
    My tu mamy fajny sklep (tani)z ciuchami dobrej jakosci I orginalne (nie wszystkie)
    fabrycznie uszkodzonymi. Ale tych wad wogule nie
    widac

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmowa z moim M kilkanaście minut temu, przed Jego wyjściem na rower.
    Robie kolacje - jajka na szynce. Podchodzi i mówi:
    - kochanie daj buziaka
    - poczekaj, wbijam jajka
    - całe życie na Ciebie czekałem
    - mmmmm jakie to miłe, ale następnym razem wybierz jakiś bardziej rozmantyczny moment ;)
    Wasi mężczyźni tez wybierają takie dziwne momenty?
    Nadmienię, ze w takiej formie zdanie z Jego ust padło po raz pierwszy ;)

Boshhhheee ale mnie meczy ten katar :( z godz na godz jest coraz gorzej. W innym stanie juz pewnie byłabym na antybiotyku, bo nic innego na mnie nie działa. Na razie ratuje sie syropkiem Prenalen, duża ilością herbaty z sokiem domowej roboty z czarnego bzu i aronii oraz cytryna. Oddycham przez usta, ze aż mnie gardło boli :( a pojutrze wizyta. Mam nadzieje, ze z maluchem bedzie ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:42

bbeczka91, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    śliczne brzuchole macie :) mi też się wydaje, że mój stanął w miejscu..

gratuluję udanych wizyt i samych dobrych informacji :)

Mam pytanie, rozglądam się za elektrycznym nawilżaczem powietrza - może któraś z Was posiada i może polecić jakiś?
    Ja szukałam dla nas i zastanawiam się nad nawilżaczem ewaporacyjnym(myśle o phlilips) lub zwykłym ultradźwiękowym - tu koleżanki polecają ELDOM NU 5. Jak na razie nie kupuje czekam na zimę bo teraz nawilżenie mamy w domu na poziomie 60% więc jest ok. Zobaczymy jak będzie zimą już przy naszej 4 czy coś się zmieni.

https://matkawariatka.pl/oskar-nawilzacz-powietrza-dla-wymagajacych/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam, ale zaraz idę z mężem na spacer, u mnie szumisiów już nie ma, wyprzedały się, więc pomyślę później o jakiś zabawkach, póki co ciuszki kompletuję. Mam nadzieję że jutro już się dowiem co w brzuszku siedzi, choć dzisiaj jak byłam u fryzjerki to mi opowiadała, że ona płeć poznała na miesiąc przed porodem :/

agatia lubi tę wiadomość

‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ