X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rano !
    Średnio spałam, bo znowu te zęby czułam w nocy, chyba jak przejdzie mi całkiem katar i kaszel muszę iść sprawdzić do dentysty.

Pogoda piękna, dzisiaj jadę na krótką wizytę, zobaczymy co będzie lekarka sprawdzać, a ja poproszę,by podała mi ile cm mają dzieci bo nie wiem :)

Jestem przerażona jak piszecie, że już nosicie spodnie ciążowe, albo wiązać buty problem :P to ja śmiało mogłabym powiedzieć, że w ciąży nie jestem, w dodatku z bliźniakami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:41

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nosze jeansy z przed ciązy , wywijam lekko pod brzuchem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny tak pięknie za oknem a ja muszę do dentysty jechać. Ale stwierdziłam że na pocieszenie wstąpie do h&m.

wczoraj moje dziecko zgubiło nowego buta raz miała na sobie, myślałam że się załamie.

Ja już spodnie tylko ciążowe w normalnych mi nie wygodnie.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie. :) A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa. :D Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpg

_izunia_, Malutka92, żabka04, bbeczka91, mmargol, A_n_k_a_80, claudiuszek, AniaLewandowska, Ksosia, Lusia8998, violett, Strazaczka1990, Sabina, martta lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie. :) A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa. :D Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpg
    Faktycznie spory brzusio ;) to ja nawet w połowie takiego nie mam :D Ale Ty taka szczuplutka, to może dlatego.. ja przy kości bardziej więc wszystko kryje się w środku ;P chociaż ciuchy noszę te same co przed ciążą wszystkie i waga generalnie sie utrzymuje u mnie ;)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Faktycznie spory brzusio ;) to ja nawet w połowie takiego nie mam :D Ale Ty taka szczuplutka, to może dlatego.. ja przy kości bardziej więc wszystko kryje się w środku ;P chociaż ciuchy noszę te same co przed ciążą wszystkie i waga generalnie sie utrzymuje u mnie ;)
    Ja mam tylko 2,5 kg na plusie i wszystko w brzuchu. Spoooko tobie też wystrzeli ;) U mnie będzie pewnie to samo co z Maksem. Piłka z przodu a z tyłu nie widać, że w ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:25

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maks, Nasz jeden synek też tak będzie miał na imię jeśli będzie męska płeć :D

Dzierzba, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Mężem też ostatnio kupiliśmy rękawiczusie po dwie pary dla maleństwa i uroczy komplet 2 szt. czapeczek ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2f28d5f3ca.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:49

_izunia_, bbeczka91, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, YvonnElizabeth, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    My z Mężem też ostatnio kupiliśmy rękawiczusie po dwie pary dla maleństwa i uroczy komplet 2 szt. czapeczek ;)

https://naforum.zapodaj.net/95b9814e4079.jpg.html

Ps. Dzierzba, jak wstawiasz z tego linku, by wyświetlało się jako zdjęcie od razu?
    Na zapodaj wchodzę i po lewej str jest zakładka na forum. Kliknąć trzeba, załadować zdjęcie i kod wkleić na forum kod zaczynający się od [url

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:40

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego południa kobitki. Ja uciekam na plac zabaw i zakupy. :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-)
    Piękna pogoda więc korzystam i zrobiłam już dwa prania ale na dzisiaj koniec bo nie daje rady :-(
    Boli mnie meeeeeega krocze , kość ogonowa i krzyż wrrrrr
    Dobre że po córke idę o 15:30 do przedszkola bo ma zajęcia dodatkowe potem zahaczymy o plac zabaw :-)
    Mąż już w pracy wróci o 19:00 także mam labę :-)
    Leże i się nie ruszam hihihi

U mnie na weekend będą targi dziecięce i rabaty na wózki z fotelikami.
    Wybiorę się może ustrzelę coś a jak nie to pomacam i pojeżdżę sobie :-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:27

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Na zapodaj wchodzę i po lewej str jest zakładka na forum. Kliknąć trzeba, załadować zdjęcie i kod wkleić na forum kod zaczynający się od [url
    Dzięki, udało się :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia
    dziecko dziecku nie równe :) i troche mnie to przeraza :D Emilka była złotym dzieckiem(tylko w dzień nie chciała spać), a jakie będzie drugie?
    koleżanka o córce tez mówiła , ze złota, potem urodził sie syn i...ten okazał sie wrecz diamentowy :D
    obu dzidziuś zadowolił sie tym co juz mamy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie :)
    Znowu piękna pogoda za oknem :)

Pirelka sprawdzałam to afp z normami ze strony parenting i na pewno jest dobrze :)
    Dzierzba śliczny brzusio :) Wymowny avatar.

Moja babcia jak mnie wczoraj zobaczyła to stwierdziła, że wyglądam tylko tak jakbym przytyła a nie jak w ciąży. No cóż... Zaczynałam z lekką nadwagą, więc brzuszek też już był ale myślę że już się zmienia bardziej w ciążowy. A może tylko tak mi się wydaje...
    Jeśli chodzi o ruchy to czuła tylko przez dwa dni w 18tc a teraz nadal nic :( Może to przez pepsi i cole.

Broszka ja już wczoraj małosolne zajadałam i muszę w przyszłym tygodniu swoje zrobić. Pychotka :)
    Żabka nie szalej tak. Pranie nie ucieknie. Odpoczywaj spokojnie.

Lece narazie zupę ugotować i na spacereek.
    Miłego dnia i udanych wizyt :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! :D
    Troche mnie tu u was nie bylo ale bylam w Polsce a tam w ogole praktycznie nie korzystam z internetu :) Caly swoj czas poswiecilam na rodzinke :) Nie bede was nadrabiac bo nie dam rady ale mam nadzieje, ze u kazdejn z was wszystko dobrze :)
    My sobie powolutku rosniemy ale jest dobrze :)Samopoczucie to w porzadku wiec nie mam na co narzekac :)
    Trzymajcie sie kochane! :*

_izunia_, claudiuszek, Dzierzba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia brzuszki na pewno Nam się zmienią, jak dziecko pójdzie do góry i już nie będzie sadełka a wypchany dzieckiem środek :D

_izunia_ lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczeła nie z nadwagą a otyłościa a brzuch mam typowo ciazowy-bo i tym razem robi mi sie typowa piłka do przodu(której z tyłu nie widać), czyli bede długa :) do przodu oczywiscie

_izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak dalej pójdzie to dla mnie żaden chłopiec nie zostanie, ale jutro idę na wizytę to się może w końcu dowiem wszystkiego! :) zabieram się za obiad, bo po południu chciałam iść do kina, sama pójdę ale trudno... korzystam z urlopu i taniego wtorku w heliosie ;)

byłam w pepco, ale nie było takich ładnych pieluch, jak Ania kupiła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:09

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wrzucę zdjęcie brzucha.
    Choc u mnie raczej skromnie :P

http://static.pokazywarka.pl/i/6480946/762842/img-0500.jpg ulfenstein

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:16

bbeczka91, kamciaelcia, żabka04, Malutka92, mmargol, A_n_k_a_80, Angela89, Ksosia, AniaLewandowska, Dzierzba, _izunia_, Lusia8998, violett, Pauka, martta lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ