WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się rano !
Średnio spałam, bo znowu te zęby czułam w nocy, chyba jak przejdzie mi całkiem katar i kaszel muszę iść sprawdzić do dentysty.
Pogoda piękna, dzisiaj jadę na krótką wizytę, zobaczymy co będzie lekarka sprawdzać, a ja poproszę,by podała mi ile cm mają dzieci bo nie wiem
Jestem przerażona jak piszecie, że już nosicie spodnie ciążowe, albo wiązać buty problemto ja śmiało mogłabym powiedzieć, że w ciąży nie jestem, w dodatku z bliźniakami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:41
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny tak pięknie za oknem a ja muszę do dentysty jechać. Ale stwierdziłam że na pocieszenie wstąpie do h&m.
wczoraj moje dziecko zgubiło nowego buta raz miała na sobie, myślałam że się załamie.
Ja już spodnie tylko ciążowe w normalnych mi nie wygodnie. -
Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie.
A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa.
Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpg_izunia_, Malutka92, żabka04, bbeczka91, mmargol, A_n_k_a_80, claudiuszek, AniaLewandowska, Ksosia, Lusia8998, violett, Strazaczka1990, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie.
A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa.
Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpgto ja nawet w połowie takiego nie mam
Ale Ty taka szczuplutka, to może dlatego.. ja przy kości bardziej więc wszystko kryje się w środku ;P chociaż ciuchy noszę te same co przed ciążą wszystkie i waga generalnie sie utrzymuje u mnie
-
pirelka wrote:Faktycznie spory brzusio
to ja nawet w połowie takiego nie mam
Ale Ty taka szczuplutka, to może dlatego.. ja przy kości bardziej więc wszystko kryje się w środku ;P chociaż ciuchy noszę te same co przed ciążą wszystkie i waga generalnie sie utrzymuje u mnie
U mnie będzie pewnie to samo co z Maksem. Piłka z przodu a z tyłu nie widać, że w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:25
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z Mężem też ostatnio kupiliśmy rękawiczusie po dwie pary dla maleństwa i uroczy komplet 2 szt. czapeczek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2f28d5f3ca.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:49
_izunia_, bbeczka91, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, YvonnElizabeth, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:My z Mężem też ostatnio kupiliśmy rękawiczusie po dwie pary dla maleństwa i uroczy komplet 2 szt. czapeczek
https://naforum.zapodaj.net/95b9814e4079.jpg.html
Ps. Dzierzba, jak wstawiasz z tego linku, by wyświetlało się jako zdjęcie od razu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:40
-
nick nieaktualnyWitam się
Piękna pogoda więc korzystam i zrobiłam już dwa prania ale na dzisiaj koniec bo nie daje rady
Boli mnie meeeeeega krocze , kość ogonowa i krzyż wrrrrr
Dobre że po córke idę o 15:30 do przedszkola bo ma zajęcia dodatkowe potem zahaczymy o plac zabaw
Mąż już w pracy wróci o 19:00 także mam labę
Leże i się nie ruszam hihihi
U mnie na weekend będą targi dziecięce i rabaty na wózki z fotelikami.
Wybiorę się może ustrzelę coś a jak nie to pomacam i pojeżdżę sobie -
nick nieaktualny
-
agatia
dziecko dziecku nie równei troche mnie to przeraza
Emilka była złotym dzieckiem(tylko w dzień nie chciała spać), a jakie będzie drugie?
koleżanka o córce tez mówiła , ze złota, potem urodził sie syn i...ten okazał sie wrecz diamentowy
obu dzidziuś zadowolił sie tym co juz mamy -
Witam Mamusie
Znowu piękna pogoda za oknem
Pirelka sprawdzałam to afp z normami ze strony parenting i na pewno jest dobrze
Dzierzba śliczny brzusioWymowny avatar.
Moja babcia jak mnie wczoraj zobaczyła to stwierdziła, że wyglądam tylko tak jakbym przytyła a nie jak w ciąży. No cóż... Zaczynałam z lekką nadwagą, więc brzuszek też już był ale myślę że już się zmienia bardziej w ciążowy. A może tylko tak mi się wydaje...
Jeśli chodzi o ruchy to czuła tylko przez dwa dni w 18tc a teraz nadal nicMoże to przez pepsi i cole.
Broszka ja już wczoraj małosolne zajadałam i muszę w przyszłym tygodniu swoje zrobić. Pychotka
Żabka nie szalej tak. Pranie nie ucieknie. Odpoczywaj spokojnie.
Lece narazie zupę ugotować i na spacereek.
Miłego dnia i udanych wizyt -
Witajcie dziewczyny!
Troche mnie tu u was nie bylo ale bylam w Polsce a tam w ogole praktycznie nie korzystam z internetuCaly swoj czas poswiecilam na rodzinke
Nie bede was nadrabiac bo nie dam rady ale mam nadzieje, ze u kazdejn z was wszystko dobrze
My sobie powolutku rosniemy ale jest dobrze :)Samopoczucie to w porzadku wiec nie mam na co narzekac
Trzymajcie sie kochane! :*_izunia_, claudiuszek, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak tak dalej pójdzie to dla mnie żaden chłopiec nie zostanie, ale jutro idę na wizytę to się może w końcu dowiem wszystkiego!
zabieram się za obiad, bo po południu chciałam iść do kina, sama pójdę ale trudno... korzystam z urlopu i taniego wtorku w heliosie
byłam w pepco, ale nie było takich ładnych pieluch, jak Ania kupiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:09
-
Też wrzucę zdjęcie brzucha.
Choc u mnie raczej skromnie
http://static.pokazywarka.pl/i/6480946/762842/img-0500.jpg ulfenstein
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:16
bbeczka91, kamciaelcia, żabka04, Malutka92, mmargol, A_n_k_a_80, Angela89, Ksosia, AniaLewandowska, Dzierzba, _izunia_, Lusia8998, violett, Pauka, martta lubią tę wiadomość