WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rano !
    Średnio spałam, bo znowu te zęby czułam w nocy, chyba jak przejdzie mi całkiem katar i kaszel muszę iść sprawdzić do dentysty.

Pogoda piękna, dzisiaj jadę na krótką wizytę, zobaczymy co będzie lekarka sprawdzać, a ja poproszę,by podała mi ile cm mają dzieci bo nie wiem :)

Jestem przerażona jak piszecie, że już nosicie spodnie ciążowe, albo wiązać buty problem :P to ja śmiało mogłabym powiedzieć, że w ciąży nie jestem, w dodatku z bliźniakami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:41

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nosze jeansy z przed ciązy , wywijam lekko pod brzuchem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny tak pięknie za oknem a ja muszę do dentysty jechać. Ale stwierdziłam że na pocieszenie wstąpie do h&m.

wczoraj moje dziecko zgubiło nowego buta raz miała na sobie, myślałam że się załamie.

Ja już spodnie tylko ciążowe w normalnych mi nie wygodnie.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie. :) A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa. :D Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpg

_izunia_, Malutka92, żabka04, bbeczka91, mmargol, A_n_k_a_80, claudiuszek, AniaLewandowska, Ksosia, Lusia8998, violett, Strazaczka1990, Sabina, martta lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja noszę ciążowe i takie z gumką pod brzuchem. Te sprzed ciąży piją strasznie w pasie. :) A oto nasza trójka. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa. :D Z młodym miałam taki brzuch w 6 miesiącu.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3dee9ceeb53.jpg
    Faktycznie spory brzusio ;) to ja nawet w połowie takiego nie mam :D Ale Ty taka szczuplutka, to może dlatego.. ja przy kości bardziej więc wszystko kryje się w środku ;P chociaż ciuchy noszę te same co przed ciążą wszystkie i waga generalnie sie utrzymuje u mnie ;)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Faktycznie spory brzusio ;) to ja nawet w połowie takiego nie mam :D Ale Ty taka szczuplutka, to może dlatego.. ja przy kości bardziej więc wszystko kryje się w środku ;P chociaż ciuchy noszę te same co przed ciążą wszystkie i waga generalnie sie utrzymuje u mnie ;)
    Ja mam tylko 2,5 kg na plusie i wszystko w brzuchu. Spoooko tobie też wystrzeli ;) U mnie będzie pewnie to samo co z Maksem. Piłka z przodu a z tyłu nie widać, że w ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:25

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maks, Nasz jeden synek też tak będzie miał na imię jeśli będzie męska płeć :D

Dzierzba, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Mężem też ostatnio kupiliśmy rękawiczusie po dwie pary dla maleństwa i uroczy komplet 2 szt. czapeczek ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2f28d5f3ca.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:49

_izunia_, bbeczka91, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, YvonnElizabeth, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    My z Mężem też ostatnio kupiliśmy rękawiczusie po dwie pary dla maleństwa i uroczy komplet 2 szt. czapeczek ;)

https://naforum.zapodaj.net/95b9814e4079.jpg.html

Ps. Dzierzba, jak wstawiasz z tego linku, by wyświetlało się jako zdjęcie od razu?
    Na zapodaj wchodzę i po lewej str jest zakładka na forum. Kliknąć trzeba, załadować zdjęcie i kod wkleić na forum kod zaczynający się od [url

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:40

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego południa kobitki. Ja uciekam na plac zabaw i zakupy. :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-)
    Piękna pogoda więc korzystam i zrobiłam już dwa prania ale na dzisiaj koniec bo nie daje rady :-(
    Boli mnie meeeeeega krocze , kość ogonowa i krzyż wrrrrr
    Dobre że po córke idę o 15:30 do przedszkola bo ma zajęcia dodatkowe potem zahaczymy o plac zabaw :-)
    Mąż już w pracy wróci o 19:00 także mam labę :-)
    Leże i się nie ruszam hihihi

U mnie na weekend będą targi dziecięce i rabaty na wózki z fotelikami.
    Wybiorę się może ustrzelę coś a jak nie to pomacam i pojeżdżę sobie :-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 23:27

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Na zapodaj wchodzę i po lewej str jest zakładka na forum. Kliknąć trzeba, załadować zdjęcie i kod wkleić na forum kod zaczynający się od [url
    Dzięki, udało się :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia
    dziecko dziecku nie równe :) i troche mnie to przeraza :D Emilka była złotym dzieckiem(tylko w dzień nie chciała spać), a jakie będzie drugie?
    koleżanka o córce tez mówiła , ze złota, potem urodził sie syn i...ten okazał sie wrecz diamentowy :D
    obu dzidziuś zadowolił sie tym co juz mamy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie :)
    Znowu piękna pogoda za oknem :)

Pirelka sprawdzałam to afp z normami ze strony parenting i na pewno jest dobrze :)
    Dzierzba śliczny brzusio :) Wymowny avatar.

Moja babcia jak mnie wczoraj zobaczyła to stwierdziła, że wyglądam tylko tak jakbym przytyła a nie jak w ciąży. No cóż... Zaczynałam z lekką nadwagą, więc brzuszek też już był ale myślę że już się zmienia bardziej w ciążowy. A może tylko tak mi się wydaje...
    Jeśli chodzi o ruchy to czuła tylko przez dwa dni w 18tc a teraz nadal nic :( Może to przez pepsi i cole.

Broszka ja już wczoraj małosolne zajadałam i muszę w przyszłym tygodniu swoje zrobić. Pychotka :)
    Żabka nie szalej tak. Pranie nie ucieknie. Odpoczywaj spokojnie.

Lece narazie zupę ugotować i na spacereek.
    Miłego dnia i udanych wizyt :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! :D
    Troche mnie tu u was nie bylo ale bylam w Polsce a tam w ogole praktycznie nie korzystam z internetu :) Caly swoj czas poswiecilam na rodzinke :) Nie bede was nadrabiac bo nie dam rady ale mam nadzieje, ze u kazdejn z was wszystko dobrze :)
    My sobie powolutku rosniemy ale jest dobrze :)Samopoczucie to w porzadku wiec nie mam na co narzekac :)
    Trzymajcie sie kochane! :*

_izunia_, claudiuszek, Dzierzba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia brzuszki na pewno Nam się zmienią, jak dziecko pójdzie do góry i już nie będzie sadełka a wypchany dzieckiem środek :D

_izunia_ lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczeła nie z nadwagą a otyłościa a brzuch mam typowo ciazowy-bo i tym razem robi mi sie typowa piłka do przodu(której z tyłu nie widać), czyli bede długa :) do przodu oczywiscie

_izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak dalej pójdzie to dla mnie żaden chłopiec nie zostanie, ale jutro idę na wizytę to się może w końcu dowiem wszystkiego! :) zabieram się za obiad, bo po południu chciałam iść do kina, sama pójdę ale trudno... korzystam z urlopu i taniego wtorku w heliosie ;)

byłam w pepco, ale nie było takich ładnych pieluch, jak Ania kupiła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:09

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wrzucę zdjęcie brzucha.
    Choc u mnie raczej skromnie :P

http://static.pokazywarka.pl/i/6480946/762842/img-0500.jpg ulfenstein

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 12:16

bbeczka91, kamciaelcia, żabka04, Malutka92, mmargol, A_n_k_a_80, Angela89, Ksosia, AniaLewandowska, Dzierzba, _izunia_, Lusia8998, violett, Pauka, martta lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ