WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ania poproś gina i skierowanie na krzywą wcześniej. Bo 99 na czczo to sporo, ale na spokojnie. Ja.w pierwszej ciąży miałam 100 krzywa ok, w 28tc krzywa ok, a i tak insuliną się skończyło
choć moze i dzisiaj uda sie podejrzeć maluszka, bo dzis znowu idę z moja T do gina sprawdzić ostatni raz jej "uraz". Podejrzewam, ze dziewczynki znowu bedą chciały zobaczyc swoje rodzeństwo
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem, że to co teraz napiszę może okazać się nie na miejscu ale trudno...
od razu przyznam się bez bicia, że póki lata nie ma, póki nie chodzę w szortach, sukienkach bez rajstop to na prawdę nie chce mi się nóg golić, ale że idę dziś do gin, to stwierdziłam że wypada coś z tym zrobić, nie goliłam nóg od trzech tygodni, teraz się za to zabieram, a tam nie ma nic!! nogi gładkie jakbym dopiero co wczoraj miała depilację. Jestem w ciężkim szoku, ale to chyba dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:04
ilona29, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:wiem, że to co teraz napiszę może okazać się nie na miejscu ale trudno...
od razu przyznam się bez bicia, że póki lata nie ma, póki nie chodzę w szortach, sukienkach bez rajstop to na prawdę nie chce mi się nóg golić, ale że idę dziś do gin, to stwierdziłam że wypada coś z tym zrobić, nie goliłam nóg od trzech tygodni, teraz się za to zabieram, a tam nie ma nic!! nogi gładkie jakbym dopiero co wczoraj miała depilację. Jestem w ciężkim szoku, ale to chyba dobrze -
Little Red Fox wrote:wiem, że to co teraz napiszę może okazać się nie na miejscu ale trudno...
od razu przyznam się bez bicia, że póki lata nie ma, póki nie chodzę w szortach, sukienkach bez rajstop to na prawdę nie chce mi się nóg golić, ale że idę dziś do gin, to stwierdziłam że wypada coś z tym zrobić, nie goliłam nóg od trzech tygodni, teraz się za to zabieram, a tam nie ma nic!! nogi gładkie jakbym dopiero co wczoraj miała depilację. Jestem w ciężkim szoku, ale to chyba dobrze -
nick nieaktualny
-
Little...ja też tak się zaniedbuje:/ aż mi czasem wstyd przed mężem bo kurde cały dzień w domu i jeszcze zaniedbana...ostatnio nawet używam szamponu na sucho żeby choc 1 dzień nie myć ich...wiem straszne!
Co do włosów to ja mam wręcz przeciwnie -czarne jak u małpy! -
ja mam wiekszy problem z goleniem bo nie o nogi ani o pachy chodzi tylko o .....
wiec mam zakaz golenia sie w tym miejscu ze wzgledu na bolacego ropniaka ktory wychodzi mi po nim
lekarz stwierdzil ze tam jest delikatna skora i przy goleniu naruszam ja i wychodzi to paskuctwo -
Dzien dobry! W końcu Was nadrobiłam, ale nie było łatwo
Widzę ze kupilyscie piękne ciuszki, ja jeszcze niczego nie mam, no poza poduszka chmurka z ikei do pokoju babla
W pierwszej kolejności chciałabym kupic wózek, ale na żaden nie moge sie zdecydować, a moj wymarzony kosztuje 4 tys wiec chyba musze wymarzyć sobie inny...
Ja tez mam wrażenie ze moj brzuch sie zatrzymał, a tak ładnie ostatnio urósł
Ja dzis od rana ból głowy, moze to ta pogoda...
Widzę ze były tematy budowy, my tez w trakcie, ale kupiliśmy segment wiec cała budowa odbywa sie sama i bardzo sie z tego cieszę, chyba nie dalibyśmy rady tego wszystkiego zorganizować, podziwiam Was dziewczyny
Miłego dnia! -
mychakruszyna wrote:To mniej więcej na tym samym etapie jesteśmy budowy
Ogólnie jestem przeszczęśliwa choć jeszcze wczoraj rano wyglądało to zupełnie inaczej - w pn wieczorem pojechaliśmy do faceta który buduje domy(taka 3 os ekipa) z myślą ze gdzieś polowa maja zaczniemy...a on ze albo od przyszłego tygodnia wchodzi albo lipiec! My szok bo jeszcze beton nie wylany na fundamentach, no ale mąż wczoraj kopal rury do kanalizacji a ja śmigałam po firmach budowlanych..dobrze ze na jesień zrobiliśmy wstępne wyceny materiałów bo pan tylko zaktualizowal cennik i przy moich pięknych prośbach udało się beton na piątek załatwić a materiał na poniedziałekjedynym zmartwieniem byly koszty...ekipa za parter bierze 8tys a materiały to 17tys...i cud! Sprzedaliśmy samochód którego się od roku nie dało sprzedać! Co prawda z początkowej 27 na jesień zeszliśmy na 24 ale pan się targował i tym sposobem mamy 22tys
komis chciał dać 17 tys więc i tak sukces
teraz na spokojnie możemy kredyt brać dopiero od dachu:)
W tym tyg zaleją już "chudziaka", miesiąc musi odstać i idziemy w górę. Na dachu zaoszczędzimy bo robimy płaski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:nic nie mówicie o goleniu ja całe życie golilam się w wannie a teraz mam zakaz. Wczoraj stwierdziłam że czas się ogolic pod prysznicem to męka
nie wyobrażam sobie tego robić jak będę miała jeszcze większy brzuch
-
nick nieaktualnyU mnie też zastój z porostem
najbardziej jednak widzę po własnych włosach na głowie
wcześniej chodziłam podcinac grzywke co 2 tygodnie, a teraz nic się do przodu nie posuwa. Słyszałam właśnie ze w ciąży powinny włosy szybciej rosnąć i liczyłam że uda mi się nadrobić ich długość a tu nic
Dzisiaj mi się w nocy śniło ze koleżanka z pracy patrzy na mój brzuch i mówi: to na pewno będzie chłopak. A ja z płaczem ze jak to chłopak jak ja już tyle sukienek kupiłamjutro się mam nadzieję potwierdzi że nadal tam córeczka urzeduje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz sie gubie nt. wiedzy i tamponach. Daj znac co powie Teoj lekarz. Moj zacheca do basenu z tamponem, kolezance powiedzial ze absolutnie bo to dopiero skupisko bakterii!
Juz miesiac czekam na wyniki powtornej cytologii. Czasem mam wrazenie ze cos mnie piecze i tak szlag z tym wszystkim... Nie mamy prysznica tylko wanne i sama mam schizy ci do infekcji przez wanne -
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:8 tys.? U nas od fundamentów po strop lany(chałupa parterowa z garażem 180 m2) 44 tys plus materiały nasze, a braliśmy z polecenia architektki, której dom stawiali ekipę dobrą i tanią. Inni chcieli 60 i 80 tys. Gdzie wy takich tanich znaleźliście
W tym tyg zaleją już "chudziaka", miesiąc musi odstać i idziemy w górę. Na dachu zaoszczędzimy bo robimy płaski
8 tys sam parter bez stropu:P ogólnie 44tys razem z dachem + oczywiście swój materiał. Ale inna firma właśnie na 60 wycenila co prawda więcej facetów ale aż tak nas nie goni. Hm chudy beton tak długo musi schnąć ? Nam w firmie gdzie zaopatrujemy się powiedzieli że to szybkoschnacy i właściwie doba starczy ale do pewności czekamy weekend. A z jakiego materiału będziecie stawiać? My z tego komórkowego -ytong Energo co prawda drożej niż zwykle jakieś ale nie trzeba ocieplać no i na kleju się to kładzie więc nam powiedzieli ze parter w tydzień postawią bo to proste jak klocki:P