WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:już się zastanawiam jak to będzie gdy brzuch bardziej urośnie, przewracanie się z boku na bok w nocy też jest ciężkie, zwłaszcza że za nic nie mogę się przemóc i zacząć spać na lewym boku
zawsze spałam na prawym...
Też mam z tym problem. Potrafię zasnąć tylko na prawym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja swojej mamie podobno dawałam w nocy znać jak było mi niewygodnie i kopałam tak dotkliwie, aż się przeturlała na właściwy bok, oby moje dzecię było bardziej grzeczne
uciekam na wizytę, trzymajcie kciuki za to co między nóżkami się skrywa!Ksosia, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Uwielbialam lody smietankowe polane czekolada i orzechami mhhmmm a teraz? Ciagle kaktus albo twistery... Mam ochote na orzezwiajace sorbety i owocowe wodniste pysznosci
)))
Ide posluchac Serduszka Synka i wracam do nauki:)
Ciao!:*
Ja też nigdy nie lubiłam takich owocowych, tylko jakies kremowe orzechowe, tiramisu itp. a teraz uwielbiam najlepiej takie kwaśne soczyste:P -
nick nieaktualnyA ja właśnie teraz wole śmietankowe, czekoladowe z bakaliami, z adwokatem. Mniam mniam.
A że pracuje jako technolog-kasjer w lodziarni to jem codziennie śmietankowego amerykana lub włoskiego z orzechami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:18
Ksosia, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem, musiałam sobie trochę popłakać(stres puszczał)i w głowie poukładać. Tak naprawdę to już dzisiaj miałam pełna anatomię zbadaną, czyli usg połówkowe...Ogólnie wszystko dobrze, ale mnie jakoś mało to satysfakcjonuje, pewne wady serca i innych narzadów(rozwojowe)mogłyby sie ukazać później. Strukturalnych nie ma
Mały wazy 244g (50 centyl), w ogóle z wymiarami w okolicach 50 centylu, bardzo ruchliwy( i gin twierdzi , ze nie ma czegos takiego jak słodkie na pobudzenie dzieciaczka), serduszko dobrze (idealnie na tym etapie), pewne rzeczy (np zwężenia) juz mogłyby być widoczne - a później by się w pełni ujawniły. Tego tez u nas na szczescie nie ma . Ewentualne male ubytki w sercu sa nie do zbadania. U mnie nie ma wskazań do powtórzenia badania, ale jak gin da skierowanie, to mogę przyjść w 30tc. Ten lekarz jest jedyny z certyfikatem na dwa województwa i u nas nie robi echo prywatnie (tylko na nfz), prywatnie to u niego w Szczecinie...
Na poczatku prowadzilismy dyskusję na temat cukrzycy, on jest zdania, ze nie ma cukrzycy ciążowej w 1. trymestrze , że jest przed ciążą . Ale ostatecznie nie doszliśmy do porozumienia w nazewnictwie i zgodnie przerwaliśmy ten temat
nic nie mówił o łozysku ale mam już 2 stopnia, mam porównanie z ciaza z Emilka-wtedy mialam jeszcze 1 stopien. jutro spytam swojego gin.
ten gin mówił, ze bardzo lubi diete cukrzycowa, ze nie tyje to bardzo dobrze, dzidzia ma rosnac, ja nieAniaLewandowska, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, Ksosia, Ewelina.Irl, Dzierzba, mysza0406, violett, żabka04, Anulka01, mmargol, _izunia_, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wróciłam z wizyty, będzie kolejny chłopczyk, podobno już na 100 % informacja, pokazał co ma między nóżkami, waży 242 g
tak więc szczęście ogromne, jak zadzwoniłam do męża to ledwo się powstrzymywał od skakania z radości
kamciaelcia, AniaLewandowska, Ewelina.Irl, Żabcia_, mychakruszyna, pirelka, Dzierzba, staraczka_85, Pysiaczek89, mysza0406, violett, Angela89, żabka04, A_n_k_a_80, Anulka01, mmargol, _izunia_, Broszka, Macioszczyczka, Sabina, martta lubią tę wiadomość