WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:pomyślcie, że do niektórych żłobków lub przedszkoli za granicą już teraz musiałybyśmy zapisywać nasze dzieci
ciekawe ile jest w tym prawdy, czasem słyszę różne rzeczy od znajomych mieszkających np w Anglii lub Francji
Wierzę że to może być prawda zwłaszcza w przypadku elitarnych placówek
-
Little Red Fox wrote:pomyślcie, że do niektórych żłobków lub przedszkoli za granicą już teraz musiałybyśmy zapisywać nasze dzieci
ciekawe ile jest w tym prawdy, czasem słyszę różne rzeczy od znajomych mieszkających np w Anglii lub Francji
-
Gratuluje wizyt. Duuuzo chłopów co? Kamcia ja rozumiem Twoje "rozczarowanie" płcią. U mnie pewnie będzie tak samo
Córcia to spełnienie moich marzeń
Ja jestem dziś znowu umęczona bieganiną za materiałami do remontujuz mam dość.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnySophia wrote:Ja, żeby syna zapisać do przedszkola do dwulatków składałam papiery zaraz po porodzie. Niestety dostał się dopiero rok później. W innych przedszkolach było spokojniej ale ja miałam upatrzone właśnie to jedno, na miejsce w któym się sporo czeka.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Głupio spytam
a po co? ? Choć mój mąż chętnie znowu by chodził do SR
kamciaelcia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w zaleznosci gdzie sie mieszka w anglimam znajome mamy ktore musialy zapisac jak malenstwa mialy po kilka tygodni bo takie kolejki do zlobkow, moja ma 2.5 roku i gdzie jestem nie ma ''przeludnienia'' wiec wystarczy rok wczesniej
-
MalaKropka wrote:Little Red Fox wrote:pomyślcie, że do niektórych żłobków lub przedszkoli za granicą już teraz musiałybyśmy zapisywać nasze dzieci
w zaleznosci gdzie sie mieszka w anglimam znajome mamy ktore musialy zapisac jak malenstwa mialy po kilka tygodni bo takie kolejki do zlobkow, moja ma 2.5 roku i gdzie jestem nie ma ''przeludnienia'' wiec wystarczy rok wczesniej
W tym roku w lokalnym przedszkolu było 19 grup trzylatków, a w szkole było 16 pierwszych klas.MalaKropka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się cieszę, będę mogła kupić swoje wymarzone dinozaury!
no i będzie taka poduszka! http://www.lamillou.com/shop/angels-wings/angels-wings-indian-zoo-tealWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 15:51
kamciaelcia, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
My zdecydowaliśmy się na mniejsze przedszkole z pełnym monitoringiem on line. Grupy mniejsze, dość dobry poziom edukacji maluchów. Teraz zastanawiam się cóż ze szkołą. Czy młody pójdzie jako sześciolatek czy później. Czy ja w ogóle mam wybór czy teraz to już musi pójść jako siedmiolatek.
-
nick nieaktualnyMelduje szybko, ze u Nas na 100% dziewczynka:
Dzisiaj jak przypuszczałam dziewczynki chciały zobaczyc swoją Dzidziez szybkich pomiarów głowa bardzo duża, bo odpowiada 17 Tyg i 5 dni. Nóżka jak widać na zadęciu.
Brzusio tez w normie. Niestety juz cała sie nie mieściznajoma dr zapytała czy juz czuje ruchy, bo strasznie kopie mnie w pęcherz i skacze jak piłeczka
Jutro wizyta u mojego gin wiec pewnie poznam wagę i inne wymiary - dzis chodziło o potwierdzenie płci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 15:57
ilona29, Dzierzba, Anulka01, kamciaelcia, Angela89, Ksosia, mmargol, Little Red Fox, _izunia_, pirelka, Ewelina.Irl, żabka04, violett, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
ja z rana zawiozlam mocz do badania, a pozniej pojechalam sobie na zakupy do galerii. Kupilam trampki w daichmanie i karte sobie u nich zalozylam, wiecie ze z karta jesli w przeciagu miesiaca bedzie promocja na buty ktore kupilam to mi zwrot na ta karte zrobia do wykorzystania przy kolejnych zakupach? ciekawy pomysl.
Kupilam dla malucha kilka ksiazeczek, chyba zaczne do brzucha juz je czytaca co tam, niech sie przyzwyczaja
bylam w pepco chcialam cos kupic, ale nie moglam sie jakos przelamac nie wiem czemu, patrzylam czapeczki zeby miec na wyjscie ze szpitala chociazbt, ale rozmiar 62 to taki maly ze zwatpilam czy nie za maly - jaki rozmiar czapeczek na poczatek kupujecie?
Dzierzba, swietne te otulacze, czekam na info jak je dostaniesz i chyba tez zamowiemoze glupie pytanie, ale jak raczki pod otulacze i beciki sie uklada?
Gratuluje kolejnych chlopakow