WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela Ty masz jeszcze watpliwosci??? Kochana siusiak Teojego syna to pierwszy siusiak ktory zostal lrzese mnie rozponany (bo byl tak widoczny) i nie trzeba bylo sie doszukiwac:P
Ja mam znow pytanie odnosnir ruchow.... Jesli wam sie pojawiaja to gdzie??? Tuz nad łonem czy raczej blizej pepka? Bo chyba wlasnie Antek mi tam buszuke ale jest to bardzooo niskoo wiec nie chcialabym sie podniecac niepotrzebnieAngela89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
mmargol wrote:Czesc dziewczyny
ja z rana zawiozlam mocz do badania, a pozniej pojechalam sobie na zakupy do galerii. Kupilam trampki w daichmanie i karte sobie u nich zalozylam, wiecie ze z karta jesli w przeciagu miesiaca bedzie promocja na buty ktore kupilam to mi zwrot na ta karte zrobia do wykorzystania przy kolejnych zakupach? ciekawy pomysl.
Kupilam dla malucha kilka ksiazeczek, chyba zaczne do brzucha juz je czytaca co tam, niech sie przyzwyczaja
bylam w pepco chcialam cos kupic, ale nie moglam sie jakos przelamac nie wiem czemu, patrzylam czapeczki zeby miec na wyjscie ze szpitala chociazbt, ale rozmiar 62 to taki maly ze zwatpilam czy nie za maly - jaki rozmiar czapeczek na poczatek kupujecie?
Dzierzba, swietne te otulacze, czekam na info jak je dostaniesz i chyba tez zamowiemoze glupie pytanie, ale jak raczki pod otulacze i beciki sie uklada?
Gratuluje kolejnych chlopakowWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 16:04
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ksosiu na początku tuż nad łonem.
Ja czuje teraz różnie i z lewej i z prawej i prawie w połowie między łonem i pępkiem.
co dwoje to jednak dwoje
Dzieki za wyjasnienie wiec chyba Antos mamusie przy nauce wspiera!
Ania napisz mi prosze na privie ze masz dziewuszke to uzupelnie jak bede przy komp
I oczywiscie moje gratulacje!Dzierzba lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis cannelloni. Wlasnie sie kończy piec:)
Porobilam zadania do szkoły. Cieszę sie ze to juz przedostatnie zajęcia
A lojalka z pracy przeleci na macierzyńskim
Ogólnie fajny dzień.
Ghoc wczoraj powiedziałam mojemu M o detektorze i sie obraził.
Ze rodzice moi sie odwiedzi pierwsi i juz nawet słuchali, a on po tygodniu
Spodziewałem sie kłótni z powodu wydawania kasy a on wystrzelił, ze jest tata a czuje sie pomijany.
Troche mnie tym zdziwił.
No a serduszka słuchaliśmy i mu sie podobało.
To cannelloni to taki troche przekupny prezentDzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ania
Nie chcesz się zamienić ?pod względem mojego M to bardzo chętnie
bardzo chciał miec tym razem syna
Jak dla mnie to duże ułatwienie, bo juz wiem co i jak
Co do ruchów - ja czuje czasami jak mi sie Hania odbija od pęcherza. Poza tym lekkie kopniaczki raz z lewej raz z prawej strony, gdzieś tak 2-3 cm nad spojeniem. Dzis np Haniutek siedziela dosłownie pionowo, główkę miała zgięta bo sie nie mieściłaDzierzba, Ksosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Jeśli dobrze zrobiłam PITa - wszystko wskazuje na to że nadpłaty mam tyle, że starczy na wózek
ja mialam nadplate cale 2 zl
w pracy tak dokladnie skladki obliczaja. W sumie to na jedno wychodzi, bo albo wiecej potracaja od wyplaty co mieiac i zwrot wiekszy, albo na odwrot
no ale przyjemny taki "dodatkowy" zastrzyk gotowki na raz
Za rok tez juz z mezem razem bedziemy sie rozliczac -
Witam
Pirelka jak byłam w szpitalu i pytałam o szkołę rodzenia to pani mi powiedziała, żebym się zapisała w lipcu. To będzie 31tc i tak mi powiedziała, że to najlepszy termin nie daleko przez porodem.
Dzierzba dzielny i mądry chłopak z Twojego synka
Kamcia też liczyłam po cichutku na dziewczynkę ale synka już bardzo KochamJuż chyba nie chciałabym, żeby coś się zmieniło w tej kwestii. Mój Krzyś
Broszka ja jutro idę na warsztaty u siebie http://www.swiadomamama.pl/events
Świetny ten otulacz i poduszka do wózka, fotelika itp.
Jak tak oglądam to już bym chciała kupić a tu jeszcze troszkę
Gratuluję udanych wizyt i poznania kolejnych chłopców oraz dziewczynki
Powodzenia na pozostałych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 16:49
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Broszka wrote:Cześć Dziewczyny!
Widzę, że przewinął się temat budowy...jak ja się cieszę, że my już kończymy. Zaczęliśmy we wrześniu 2014 ale wtedy tylko fundamenty i dopiero od marca 2015 mury. Teraz kładziemy płytki. Zyczę Wam powodzenia i wytrwałości, bo wykończeniówka naprawdę wykańcza:P a wybieranie płytek wcale nie jest takie przyjemne:P
I byłam wczoraj na warsztatach Planeta Dziecko. Niektóre tematy naprawdę ciekawe, mi szczególnie przypadła do gustu prezentacja przesympatycznej Pani dietetyk, która mówiła o żywieniu w ciąży i o żywieniu maluchów. Naprawdę polecam:) Gdyby któraś z Was miała jeszcze jakieś info na temat warsztatów to dawajcie, chętnie wyciągnę męża:Dczesc tematow sie przewija na kazdych warsztatach, ale zawsze cos tam poslucham, a moze i sie wygra cos
Nie wiem skad jestes, ale w Warszawie sa warsztaty 16.04 http://wciazy.familie.pl/warsztaty
Bylam na nich w Olsztynie przy okazji wizyty u znajomych
Jeszcze tutaj widzialam, ale u mnie nie ma niestety:
http://www.swiadomamama.pl/events_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Fajnie
ja mialam nadplate cale 2 zl
w pracy tak dokladnie skladki obliczaja. W sumie to na jedno wychodzi, bo albo wiecej potracaja od wyplaty co mieiac i zwrot wiekszy, albo na odwrot
no ale przyjemny taki "dodatkowy" zastrzyk gotowki na raz
Za rok tez juz z mezem razem bedziemy sie rozliczackurczę, a zaraz muszę się zbierać na zajęcia z francuskiego, pomyślę wieczorem, mam nadzieję że nie będę musiała dopłacać ponad 1000 zł
no bo z czego?? a miałam dwie różne umowy z różnych miejsc pracy, bo w poprzedniej firmie mi wyszło 6 dni w roku rozliczeniowym,reszta przepracowana w obecnym miejscu pracy...