X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu dziekuje za info :* :)
    Lusia może ta skórka Ci stanęła dlatego zwracasz...żołądek Cie nie boli?

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się klade...bo usypiam z tel w ręku :o a mój Misiek ogląda "misje Afganistan"

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żołądek nie boli tylko dreszcze wymioty i oszalamiajacy bol glowy.
    Pol pomidora bez skory w smietanie zjadlam tylko :(
    Ehh to chyba nerwy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:20

dev269pps__.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na obiad? Podwieczorek? Albo dopadł Cię wirus :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po koncertowo :)
    Było super na zwieńczenie deszczowego, smutnego, sennego dnia extra odskocznia :) Prezent urodzinowy do męża koncert Dżemu, jak zwykle za krótko bo tylko 2 godzinki ale warto jak zawsze :)
    Teraz muszę Was nadrobić bo popisałyście dzisiaj :)

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW ;)
    kamciaelcia wrote:
    ubranka w rozmiarze do 80 :) mam co przebierac

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e3b27d27f4f.jpg

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka
    To po córce :) mało tam znalazłam dla chłopaka. ..Narazie 2 kartoniki wiadomo ze body i pizamek
    Padam przez te kartony
    Dobranoc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam :) zjadłam kolację, wzięłam prysznic, obejrzałam film i chciałam jakoś usnąć ale jak zwykle nic z tego :/ Może koło 2 jak wczoraj...

Gratuluję Wam udanych wizyt i pięknych zakupów :)

Dziewczyny słyszałyście coś na temat wózków riko nano?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 01:03

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz 18 tydzien :) ciesze sie :)

_izunia_, Strazaczka1990, martta, violett, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no nie mogę usnąć a później bym spała cały dzień :(
    Idę się położyć może usnę...

w57v3e3kgxrfkiqe.png

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) chlopa wyszykowalam do pracy a teraz IDE spać :)

O 8 wstaje bo o 9 na zakupy.Musze kupić buty bo adaski mi już ciężko wiązać :\ jakieś legginsy i koszulki.

Ostatnio hamburgera żołądek mi przyjął więc dziś sobie też na niego pozwole :)
    <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 06:31

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Kurcze no nie mogę usnąć a później bym spała cały dzień :(
    Idę się położyć może usnę...
    Tez tak mam....ale w nocy to ja jem :P jak nie spie...nie dużo ale jem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 06:30

Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć w jak że ohydny dzień pogoda dzisiaj bardzo brzydka :/ a ja wstałam z płaczem i piję teraz kawę może mi przejdzie ten ból głowy.
    Anulka01 wrote:
    A na obiad? Podwieczorek? Albo dopadł Cię wirus :/

Anulciu nie wiem sama w sumie to jadłam tylko później tosty i sernika 2 kawałki - obstawiam nerwy i ciulowatą pogodę. Dzisiaj już nie wymiotuję ale mam porywisty ból głowy zwłaszcza jak wstaję po lewej stronie jak bym młotkiem dostawała :(

Strazaczka mi wczoraj mama kazała sobie coś na imieniny kupić bo mam 14 kwietnia i dała mi kasę ale tylko podziękowałam i powiedziałam że poczekam aż urosnę :) U nas nie ma sklepów dla ciężarówek więc boję się jakie rozmiary z internetu zamawiać.

Mycha super ten komplet :)

Kamciaelcia ja aż się boję jak mi paczki z Anglii przyjdą też będzie sortowanie pranie prasowanie :)

A mamusia wczoraj przywiozła czekoladę i cukierasy dla mnie i R a dla "Malwinki" smoczusie
    c49fa891b3151bb7med.jpg

A u mnie brzuchol wygląda tak
    2d668e98d3916017med.jpg

żabka04, mmargol, Dzierzba, kamciaelcia, Strazaczka1990, Anulka01, violett, _izunia_, Sabina, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się o poranku, u nas pogoda ponura i deszczowa, zjem śniadanie i wyciągam męża z łóżka, żeby pojechać na zakupy, dzisiaj mamy gości i muszę wymyślić czym ich poczęstować, jakieś pomysły? nie mamy stołu więc odpada wszystko co trzeba zjeść nożem i widelcem, w salonie jest tylko stolik kawowy :P wczoraj nie udało mi się znaleźć stanika, ale przynajmniej wiem, że piersi urosły i to sporooo... miałam już kupić jeden, ale stwierdziłam że czarnej bielizny nie ubiorę latem do lekkich jasnych ciuchów :/

Lusia śliczny brzuszek ;)

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Witam się o poranku, u nas pogoda ponura i deszczowa, zjem śniadanie i wyciągam męża z łóżka, żeby pojechać na zakupy, dzisiaj mamy gości i muszę wymyślić czym ich poczęstować, jakieś pomysły? nie mamy stołu więc odpada wszystko co trzeba zjeść nożem i widelcem, w salonie jest tylko stolik kawowy :P wczoraj nie udało mi się znaleźć stanika, ale przynajmniej wiem, że piersi urosły i to sporooo... miałam już kupić jeden, ale stwierdziłam że czarnej bielizny nie ubiorę latem do lekkich jasnych ciuchów :/

Lusia śliczny brzuszek ;)

Dziękuję kochana :) Słuchaj może jakieś przystawki na ten stolik kawowy ja kiedyś robiłam sajgonki tosty krewetkowe tego typu rzeczy ale czy towarzystwu będzie chińszczyzna pasowała ? :)

Na pewno jakieś ciasto co łyżeczką można oszamać na kolanach :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli :)

sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą :/

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Cześć w jak że ohydny dzień pogoda dzisiaj bardzo brzydka :/ a ja wstałam z płaczem i piję teraz kawę może mi przejdzie ten ból głowy.

Anulciu nie wiem sama w sumie to jadłam tylko później tosty i sernika 2 kawałki - obstawiam nerwy i ciulowatą pogodę. Dzisiaj już nie wymiotuję ale mam porywisty ból głowy zwłaszcza jak wstaję po lewej stronie jak bym młotkiem dostawała :(

Strazaczka mi wczoraj mama kazała sobie coś na imieniny kupić bo mam 14 kwietnia i dała mi kasę ale tylko podziękowałam i powiedziałam że poczekam aż urosnę :) U nas nie ma sklepów dla ciężarówek więc boję się jakie rozmiary z internetu zamawiać.

Mycha super ten komplet :)

Kamciaelcia ja aż się boję jak mi paczki z Anglii przyjdą też będzie sortowanie pranie prasowanie :)

A mamusia wczoraj przywiozła czekoladę i cukierasy dla mnie i R a dla "Malwinki" smoczusie
    c49fa891b3151bb7med.jpg

A u mnie brzuchol wygląda tak
    2d668e98d3916017med.jpg
    Ty jesteś z 14kwietnia a ja z 16 :D piękny brzusio

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli :)

sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą :/

Żebyśmy w UK mieszkały tam idziesz co ICELAND'u i kupujesz gotowe zestawy żarcia do podgrzania na imprezę i masz wszystko czego dusza zapragnie haha

Bardzo lubię szarlotkę jak mnie najdzie to pół blachy sama zjeść potrafię dla tego często nie piekę.

dev269pps__.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wczorajszej wizycie :-) miala byc 20.50 a byla godz opoznienia...ma-sa-kra!
    Ale jestem przeszczesliwa, dziecko idealne jak lekarz powiedzial, lozysko piekne, serduszko i przeplywy itp super. Mierzyl dokladnie, ale oficjalne polowkowe bede miala 27.04 :-)
    Moje dziecko jest starsze wg pomiarow o prawie tydzien - kluska bedzie :D wazy 311gram!
    Powiem Wam, ze to kawal BABY! dokladnie bylo wszystko widac, wargi sromowe itd, pieknie sie ulozyla nasza dziewczyneczka :-)
    Mam zdjecie glowki jak raczke ma w buzi, slodkie! wstawie jak bede pozniej na kompie :D

Dzierzba, żabka04, martta, Anulka01, agatia, Lusia8998, mychakruszyna, Angela89, violett, Pysiaczek89, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina, Miśka***, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, bisacz lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka imieniny masz 16 kwietnia ?? :D To robimy imprezę na bbf haha

ja urodziny 16 stycznia, przyjaciółka urodziła 17 a ja tydzień po wizycie na porodówce dowiedziałam się że sama tam wyląduję za 9 miesięcy. Sylwia moja coś podejrzewała bo się skarżyłam codziennie że mi strasznie zimno nawet w szpitalu jak u niej byłam to mnie telepało a babeczki na krótki rękaw chodziły :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

dev269pps__.png
‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ