WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po koncertowo
Było super na zwieńczenie deszczowego, smutnego, sennego dnia extra odskoczniaPrezent urodzinowy do męża koncert Dżemu, jak zwykle za krótko bo tylko 2 godzinki ale warto jak zawsze
Teraz muszę Was nadrobić bo popisałyście dzisiaj
Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam
zjadłam kolację, wzięłam prysznic, obejrzałam film i chciałam jakoś usnąć ale jak zwykle nic z tego
Może koło 2 jak wczoraj...
Gratuluję Wam udanych wizyt i pięknych zakupów
Dziewczyny słyszałyście coś na temat wózków riko nano?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 01:03
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
chlopa wyszykowalam do pracy a teraz IDE spać
O 8 wstaje bo o 9 na zakupy.Musze kupić buty bo adaski mi już ciężko wiązaćjakieś legginsy i koszulki.
Ostatnio hamburgera żołądek mi przyjął więc dziś sobie też na niego pozwole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 06:31
-
_izunia_ wrote:Kurcze no nie mogę usnąć a później bym spała cały dzień
Idę się położyć może usnę...jak nie spie...nie dużo ale jem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 06:30
Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Cześć w jak że ohydny dzień pogoda dzisiaj bardzo brzydka
a ja wstałam z płaczem i piję teraz kawę może mi przejdzie ten ból głowy.
Anulka01 wrote:A na obiad? Podwieczorek? Albo dopadł Cię wirus
Anulciu nie wiem sama w sumie to jadłam tylko później tosty i sernika 2 kawałki - obstawiam nerwy i ciulowatą pogodę. Dzisiaj już nie wymiotuję ale mam porywisty ból głowy zwłaszcza jak wstaję po lewej stronie jak bym młotkiem dostawała
Strazaczka mi wczoraj mama kazała sobie coś na imieniny kupić bo mam 14 kwietnia i dała mi kasę ale tylko podziękowałam i powiedziałam że poczekam aż urosnęU nas nie ma sklepów dla ciężarówek więc boję się jakie rozmiary z internetu zamawiać.
Mycha super ten komplet
Kamciaelcia ja aż się boję jak mi paczki z Anglii przyjdą też będzie sortowanie pranie prasowanie
A mamusia wczoraj przywiozła czekoladę i cukierasy dla mnie i R a dla "Malwinki" smoczusie
A u mnie brzuchol wygląda tak
żabka04, mmargol, Dzierzba, kamciaelcia, Strazaczka1990, Anulka01, violett, _izunia_, Sabina, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się o poranku, u nas pogoda ponura i deszczowa, zjem śniadanie i wyciągam męża z łóżka, żeby pojechać na zakupy, dzisiaj mamy gości i muszę wymyślić czym ich poczęstować, jakieś pomysły? nie mamy stołu więc odpada wszystko co trzeba zjeść nożem i widelcem, w salonie jest tylko stolik kawowy
wczoraj nie udało mi się znaleźć stanika, ale przynajmniej wiem, że piersi urosły i to sporooo... miałam już kupić jeden, ale stwierdziłam że czarnej bielizny nie ubiorę latem do lekkich jasnych ciuchów
Lusia śliczny brzuszek -
Little Red Fox wrote:Witam się o poranku, u nas pogoda ponura i deszczowa, zjem śniadanie i wyciągam męża z łóżka, żeby pojechać na zakupy, dzisiaj mamy gości i muszę wymyślić czym ich poczęstować, jakieś pomysły? nie mamy stołu więc odpada wszystko co trzeba zjeść nożem i widelcem, w salonie jest tylko stolik kawowy
wczoraj nie udało mi się znaleźć stanika, ale przynajmniej wiem, że piersi urosły i to sporooo... miałam już kupić jeden, ale stwierdziłam że czarnej bielizny nie ubiorę latem do lekkich jasnych ciuchów
Lusia śliczny brzuszek
Dziękuję kochanaSłuchaj może jakieś przystawki na ten stolik kawowy ja kiedyś robiłam sajgonki tosty krewetkowe tego typu rzeczy ale czy towarzystwu będzie chińszczyzna pasowała ?
Na pewno jakieś ciasto co łyżeczką można oszamać na kolanach -
nick nieaktualnyteż o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli
sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą -
Lusia8998 wrote:Cześć w jak że ohydny dzień pogoda dzisiaj bardzo brzydka
a ja wstałam z płaczem i piję teraz kawę może mi przejdzie ten ból głowy.
Anulciu nie wiem sama w sumie to jadłam tylko później tosty i sernika 2 kawałki - obstawiam nerwy i ciulowatą pogodę. Dzisiaj już nie wymiotuję ale mam porywisty ból głowy zwłaszcza jak wstaję po lewej stronie jak bym młotkiem dostawała
Strazaczka mi wczoraj mama kazała sobie coś na imieniny kupić bo mam 14 kwietnia i dała mi kasę ale tylko podziękowałam i powiedziałam że poczekam aż urosnęU nas nie ma sklepów dla ciężarówek więc boję się jakie rozmiary z internetu zamawiać.
Mycha super ten komplet
Kamciaelcia ja aż się boję jak mi paczki z Anglii przyjdą też będzie sortowanie pranie prasowanie
A mamusia wczoraj przywiozła czekoladę i cukierasy dla mnie i R a dla "Malwinki" smoczusie
A u mnie brzuchol wygląda tak
piękny brzusio
-
Little Red Fox wrote:też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli
sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą
Żebyśmy w UK mieszkały tam idziesz co ICELAND'u i kupujesz gotowe zestawy żarcia do podgrzania na imprezę i masz wszystko czego dusza zapragnie haha
Bardzo lubię szarlotkę jak mnie najdzie to pół blachy sama zjeść potrafię dla tego często nie piekę. -
Melduje sie po wczorajszej wizycie
miala byc 20.50 a byla godz opoznienia...ma-sa-kra!
Ale jestem przeszczesliwa, dziecko idealne jak lekarz powiedzial, lozysko piekne, serduszko i przeplywy itp super. Mierzyl dokladnie, ale oficjalne polowkowe bede miala 27.04
Moje dziecko jest starsze wg pomiarow o prawie tydzien - kluska bedziewazy 311gram!
Powiem Wam, ze to kawal BABY! dokladnie bylo wszystko widac, wargi sromowe itd, pieknie sie ulozyla nasza dziewczyneczka
Mam zdjecie glowki jak raczke ma w buzi, slodkie! wstawie jak bede pozniej na kompieDzierzba, żabka04, martta, Anulka01, agatia, Lusia8998, mychakruszyna, Angela89, violett, Pysiaczek89, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina, Miśka***, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, bisacz lubią tę wiadomość
-
Strazaczka imieniny masz 16 kwietnia ??
To robimy imprezę na bbf haha
ja urodziny 16 stycznia, przyjaciółka urodziła 17 a ja tydzień po wizycie na porodówce dowiedziałam się że sama tam wyląduję za 9 miesięcy. Sylwia moja coś podejrzewała bo się skarżyłam codziennie że mi strasznie zimno nawet w szpitalu jak u niej byłam to mnie telepało a babeczki na krótki rękaw chodziłyStrazaczka1990 lubi tę wiadomość