WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu dziekuje za info :* :)
    Lusia może ta skórka Ci stanęła dlatego zwracasz...żołądek Cie nie boli?

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się klade...bo usypiam z tel w ręku :o a mój Misiek ogląda "misje Afganistan"

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żołądek nie boli tylko dreszcze wymioty i oszalamiajacy bol glowy.
    Pol pomidora bez skory w smietanie zjadlam tylko :(
    Ehh to chyba nerwy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:20

dev269pps__.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na obiad? Podwieczorek? Albo dopadł Cię wirus :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po koncertowo :)
    Było super na zwieńczenie deszczowego, smutnego, sennego dnia extra odskocznia :) Prezent urodzinowy do męża koncert Dżemu, jak zwykle za krótko bo tylko 2 godzinki ale warto jak zawsze :)
    Teraz muszę Was nadrobić bo popisałyście dzisiaj :)

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW ;)
    kamciaelcia wrote:
    ubranka w rozmiarze do 80 :) mam co przebierac

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e3b27d27f4f.jpg

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka
    To po córce :) mało tam znalazłam dla chłopaka. ..Narazie 2 kartoniki wiadomo ze body i pizamek
    Padam przez te kartony
    Dobranoc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam :) zjadłam kolację, wzięłam prysznic, obejrzałam film i chciałam jakoś usnąć ale jak zwykle nic z tego :/ Może koło 2 jak wczoraj...

Gratuluję Wam udanych wizyt i pięknych zakupów :)

Dziewczyny słyszałyście coś na temat wózków riko nano?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 01:03

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz 18 tydzien :) ciesze sie :)

_izunia_, Strazaczka1990, martta, violett, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no nie mogę usnąć a później bym spała cały dzień :(
    Idę się położyć może usnę...

w57v3e3kgxrfkiqe.png

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) chlopa wyszykowalam do pracy a teraz IDE spać :)

O 8 wstaje bo o 9 na zakupy.Musze kupić buty bo adaski mi już ciężko wiązać :\ jakieś legginsy i koszulki.

Ostatnio hamburgera żołądek mi przyjął więc dziś sobie też na niego pozwole :)
    <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 06:31

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Kurcze no nie mogę usnąć a później bym spała cały dzień :(
    Idę się położyć może usnę...
    Tez tak mam....ale w nocy to ja jem :P jak nie spie...nie dużo ale jem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 06:30

Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć w jak że ohydny dzień pogoda dzisiaj bardzo brzydka :/ a ja wstałam z płaczem i piję teraz kawę może mi przejdzie ten ból głowy.
    Anulka01 wrote:
    A na obiad? Podwieczorek? Albo dopadł Cię wirus :/

Anulciu nie wiem sama w sumie to jadłam tylko później tosty i sernika 2 kawałki - obstawiam nerwy i ciulowatą pogodę. Dzisiaj już nie wymiotuję ale mam porywisty ból głowy zwłaszcza jak wstaję po lewej stronie jak bym młotkiem dostawała :(

Strazaczka mi wczoraj mama kazała sobie coś na imieniny kupić bo mam 14 kwietnia i dała mi kasę ale tylko podziękowałam i powiedziałam że poczekam aż urosnę :) U nas nie ma sklepów dla ciężarówek więc boję się jakie rozmiary z internetu zamawiać.

Mycha super ten komplet :)

Kamciaelcia ja aż się boję jak mi paczki z Anglii przyjdą też będzie sortowanie pranie prasowanie :)

A mamusia wczoraj przywiozła czekoladę i cukierasy dla mnie i R a dla "Malwinki" smoczusie
    c49fa891b3151bb7med.jpg

A u mnie brzuchol wygląda tak
    2d668e98d3916017med.jpg

żabka04, mmargol, Dzierzba, kamciaelcia, Strazaczka1990, Anulka01, violett, _izunia_, Sabina, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się o poranku, u nas pogoda ponura i deszczowa, zjem śniadanie i wyciągam męża z łóżka, żeby pojechać na zakupy, dzisiaj mamy gości i muszę wymyślić czym ich poczęstować, jakieś pomysły? nie mamy stołu więc odpada wszystko co trzeba zjeść nożem i widelcem, w salonie jest tylko stolik kawowy :P wczoraj nie udało mi się znaleźć stanika, ale przynajmniej wiem, że piersi urosły i to sporooo... miałam już kupić jeden, ale stwierdziłam że czarnej bielizny nie ubiorę latem do lekkich jasnych ciuchów :/

Lusia śliczny brzuszek ;)

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Witam się o poranku, u nas pogoda ponura i deszczowa, zjem śniadanie i wyciągam męża z łóżka, żeby pojechać na zakupy, dzisiaj mamy gości i muszę wymyślić czym ich poczęstować, jakieś pomysły? nie mamy stołu więc odpada wszystko co trzeba zjeść nożem i widelcem, w salonie jest tylko stolik kawowy :P wczoraj nie udało mi się znaleźć stanika, ale przynajmniej wiem, że piersi urosły i to sporooo... miałam już kupić jeden, ale stwierdziłam że czarnej bielizny nie ubiorę latem do lekkich jasnych ciuchów :/

Lusia śliczny brzuszek ;)

Dziękuję kochana :) Słuchaj może jakieś przystawki na ten stolik kawowy ja kiedyś robiłam sajgonki tosty krewetkowe tego typu rzeczy ale czy towarzystwu będzie chińszczyzna pasowała ? :)

Na pewno jakieś ciasto co łyżeczką można oszamać na kolanach :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli :)

sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą :/

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Cześć w jak że ohydny dzień pogoda dzisiaj bardzo brzydka :/ a ja wstałam z płaczem i piję teraz kawę może mi przejdzie ten ból głowy.

Anulciu nie wiem sama w sumie to jadłam tylko później tosty i sernika 2 kawałki - obstawiam nerwy i ciulowatą pogodę. Dzisiaj już nie wymiotuję ale mam porywisty ból głowy zwłaszcza jak wstaję po lewej stronie jak bym młotkiem dostawała :(

Strazaczka mi wczoraj mama kazała sobie coś na imieniny kupić bo mam 14 kwietnia i dała mi kasę ale tylko podziękowałam i powiedziałam że poczekam aż urosnę :) U nas nie ma sklepów dla ciężarówek więc boję się jakie rozmiary z internetu zamawiać.

Mycha super ten komplet :)

Kamciaelcia ja aż się boję jak mi paczki z Anglii przyjdą też będzie sortowanie pranie prasowanie :)

A mamusia wczoraj przywiozła czekoladę i cukierasy dla mnie i R a dla "Malwinki" smoczusie
    c49fa891b3151bb7med.jpg

A u mnie brzuchol wygląda tak
    2d668e98d3916017med.jpg
    Ty jesteś z 14kwietnia a ja z 16 :D piękny brzusio

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też o tym myślałam, ale pewnie skończy się na ucierańcu z owocami lub szarlotce, bo to zawsze wychodzi, chciałam zrobić bruschetty, ale zobaczę co mój mąż powie i o której goście się w ogóle zapowiedzieli :)

sajgonki bardzo bardzo lubię i przypuszczam, że goście też, ale nigdy nie robiłam i boję się że nie wyjdą :/

Żebyśmy w UK mieszkały tam idziesz co ICELAND'u i kupujesz gotowe zestawy żarcia do podgrzania na imprezę i masz wszystko czego dusza zapragnie haha

Bardzo lubię szarlotkę jak mnie najdzie to pół blachy sama zjeść potrafię dla tego często nie piekę.

dev269pps__.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wczorajszej wizycie :-) miala byc 20.50 a byla godz opoznienia...ma-sa-kra!
    Ale jestem przeszczesliwa, dziecko idealne jak lekarz powiedzial, lozysko piekne, serduszko i przeplywy itp super. Mierzyl dokladnie, ale oficjalne polowkowe bede miala 27.04 :-)
    Moje dziecko jest starsze wg pomiarow o prawie tydzien - kluska bedzie :D wazy 311gram!
    Powiem Wam, ze to kawal BABY! dokladnie bylo wszystko widac, wargi sromowe itd, pieknie sie ulozyla nasza dziewczyneczka :-)
    Mam zdjecie glowki jak raczke ma w buzi, slodkie! wstawie jak bede pozniej na kompie :D

Dzierzba, żabka04, martta, Anulka01, agatia, Lusia8998, mychakruszyna, Angela89, violett, Pysiaczek89, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina, Miśka***, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, bisacz lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka imieniny masz 16 kwietnia ?? :D To robimy imprezę na bbf haha

ja urodziny 16 stycznia, przyjaciółka urodziła 17 a ja tydzień po wizycie na porodówce dowiedziałam się że sama tam wyląduję za 9 miesięcy. Sylwia moja coś podejrzewała bo się skarżyłam codziennie że mi strasznie zimno nawet w szpitalu jak u niej byłam to mnie telepało a babeczki na krótki rękaw chodziły :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

dev269pps__.png
‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ