WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Co do różnej interpretacji rozmiarów- oba body sa niby 0-3m...tylko ze na metkach juz różnica w cm jedne 56 drugie 62...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9b0350bc442.jpg
Ja wczoraj zrobiłam listę z wyprawka i stwierdziłam że tylko 4 wypłaty zostały do sierpnia...czyli niezbyt dużo zwłaszcza ze nie będzie mnie stać żeby potem na raz kupic budując dom:( bratowa mówi że potem jak w odwiedziny beda chodzić to mam mówić co potrzebuje...tylko ze na tej liście wszystko jest potrzebne zaraz! Nie bede czekać na butelke czy wanienke tydzień aż przyjdą w odwiedzinya rzeczy które mogliby pokupic...no cóż juz mam bo nie mogę się oprzeć
Chodzi o to żebyś kupiła wszystko co Ci potrzebne na już.
A goście jak przyjdą w odwiedziny to bedą kupować to co ci będzie potrzebne w dalszym etapie życia dziecka czyli ubranka większe czy zabawki czy pampersy itp.
Ja prosiłam o zabawki i pampersy bo wszystko dostałam albo kupiłam.
-
pirelka wrote:Dzierzba no to sporo badań dostałaś. Ja jeszcze takich nie miałam, ciekawe czy też dostanę.
A brzuch to powinien boleć, aż tak że lekarz się dziwił?To chyba dobrze, że nie boli Nas aż tak mocno
Odnośnie brzucha i bólu to chodziło mu o ciągnięcie i napinanie bo to podobno potrafi być bardzo uciązliwe. Na szczęście mnie to omija jak na razie i ciebie teżWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba, już rozumiem. Oby wyniki były dobre. Trzymam kciuki!!!
Co do bóli to mnie często uwiera, kłuje, ciągnie i takie mam wypchane... ale skurczy nie mam, ani bóli miesiączkowych więc nie jest źlepoza tym te dolegliwości nie są aż takie strasznie bolesne (na razie)
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Dzierzba, już rozumiem. Oby wyniki były dobre. Trzymam kciuki!!!
Co do bóli to mnie często uwiera, kłuje, ciągnie i takie mam wypchane... ale skurczy nie mam, ani bóli miesiączkowych więc nie jest źlepoza tym te dolegliwości nie są aż takie strasznie bolesne (na razie)
Mnie czasem zakuje i to uczucie obrzmienia mam a poza tym nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 19:33
-
Ksosia wrote:Nadrabiam dzis za Was blizniakowe mamy...
Mam ogromne bole ale to chyba wzdecia...
Tak boli ze plakac mi sie chce... Nie z bolu tylko dokuczliwosci tego dziadostwa
A juz sie cieszylam ze zaparc nie ma... Wzdelo mnie na potege... -
Ksosia wrote:Nadrabiam dzis za Was blizniakowe mamy...
Mam ogromne bole ale to chyba wzdecia...
Tak boli ze plakac mi sie chce... Nie z bolu tylko dokuczliwosci tego dziadostwa
A juz sie cieszylam ze zaparc nie ma... Wzdelo mnie na potege...od paru dni nie mam problemów
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Zaczne od cieplej kapieli...
Czy wam tez juz tak wysoko wszystko rosnie? Juz pod biustem zaczynam sie zaokraglac... -
Ksosia wpisz mi proszę następną wizytę na 10.05 i połówkowe na 23.04.
Czytam Was cały czas, ale ostatnie dni szalone, mam w pracy czasu nie ma rano jakoś też się nie wyrabiam, żeby coś skrobnąć. Ja z wyprawki mam wozek, musze też zaczać kupowac bo mnie to przeraża.
ps. czy wy też macie taka fałdkę pod biustem czy tylko mi się coś takiego zbiera? hehe
-
Zobaczcie jakie świetny komplet
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c13e011f6fae.jpgDzierzba, Anulka01, claudiuszek, bbeczka91, żabka04, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, martta, _izunia_, Ania91, YvonnElizabeth, Lusia8998, Broszka, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy przytrucie pokarmowe wymioty mega bol glowy i dreszcze to moze dzidzi zagrozic w jakis sposob bo chyba oprocz dzisiejszych mega nerwow to pomidory ktore jadlam na sniadanie daja sie we znaki. Od 2 godzin ledwo co leze tak mnie telepie. Przeczekać to czy jechac na szpital? Robie zimne oklady i herbatke gorzka wypilam.
-
Lusia8998 wrote:Dziewczyny czy przytrucie pokarmowe wymioty mega bol glowy i dreszcze to moze dzidzi zagrozic w jakis sposob bo chyba oprocz dzisiejszych mega nerwow to pomidory ktore jadlam na sniadanie daja sie we znaki. Od 2 godzin ledwo co leze tak mnie telepie. Przeczekać to czy jechac na szpital? Robie zimne oklady i herbatke gorzka wypilam.
Wypij sobie rumianek i poczekaj. Ze szpitalem jeszcze sie wstrzymaj. Pij żebyś sie nie odwodnila to obejdzie sie bez wizyty.
Lusia8998 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia